Året 2017

on the 2017-12-31 @ 11:01:18
Hej vänner!
 
Jag tänkte köra en liten årsresumé från det här året och skriva lite om vad som hänt. 😊🎉 Jag hoppas att ni som har haft ett bra år fortsättningsvis har det till 2018. För er som har haft ett sämre år så hoppas jag att ni fortsätter att kämpa på, tror på er själva, uppskattar de små sakerna i livet, har roligt, tillåter er själva att skratta och ha kul, umgås med människor som får er att bli den bästa versionen av er själva och sist men inte minst ta inte livet på så stort allvar och våga "misslyckas". 
 
Jag önskar er ett gott slut och ett gott nytt år! 🎉🍾 Ta hand om er så hörs vi 2018! 
Haaa deeee!
 
Årsresumé 2017
Januari:
Här hände det inte så mycket egentligen, haha. Jag fick ju beskedet av Svenska konståkningsförbundet i december att jag hade kommit med i elitserien till våren och det kändes så kul och jag var taggad på att vara tillbaka igen efter två tuffa år. Jag började mitt tredje år på juristprogrammet, d.v.s. termin 5. Någonstans i mitten av vårterminen hade jag pluggat hälften. SÅ SJUKT!!! 
 
Lite shopping 
 
Februari:
Eftersom jag har så dåligt minne så kommer jag ju inte riktigt ihåg vad jag har gjort, hehe. Sitter och kollar på insta och vad jag har för bilder på datorn för att försöka bli påmind. 😅 Jag tävlade i Linköping och det gick inte så bra. Jag hade fortfarande problem med hoppen men allt annat satt ju. Det var däremot sjukt kul att vara tillbaka i elitserien. 
 
Ännu lite mer shopping 
 
Sedan var jag på ett event med Dior på Kasai (där jag hade firat min födelsedag ett par månader tidigare). Det var ett väldigt bra event och trevliga människor. Jag var också och klippte mig och klippte det lite kortare för jag hatar ju när det är ivägen när jag tränar, hahah. 
 
Dior, lanseringen av Poison Girl EdT
 
Det blev alla hjärtans dag och vi hade rättegångsspel på Svea Hovrätt i Gamla Stan. Det var ett riktigt kul spel med en del skratt men även om hela kvällen var "bortkastad" så fick jag se solnedgången över Stockholm och det var hur fint som helst. Det gjorde ju inte så mycket att vara i skolan däremot eftersom jag var och är singel så jag gick ju inte miste om någonting, hahaha. 
 
 
Sen slog Ondrej och jag vad om att jag skulle klara 3S på träningen och om jag inte gjorde det skulle jag dricka öl (som jag hatar) på 90 sek och det skulle vara 0,5 liter. Det straffet fick jag också göra och det var det vidrigaste ever, hahahaha. Först gick det bra och jag ba "I got this" och efter några klunkar så ba "jag klarar inte det här" hahahahaha. 
 
Mars:
I mars blev det en till tävling och det var väl här någonstans som jag hade klarat av halva juristprogrammet. Tiden går så fort!! 
 
April:
Den 7 april kommer nog alla svenskar att komma ihåg, dagen då terrorattacken i Stockholm inträffade. Jag minns att jag kl. 14.53 (samma tid som samtal kommit in till SOS Alarm) satt på tunnelbanan i T-centralen och påväg mot Slussen. Att i efterhand inse att jag var så nära en terrorattack var ganska skräckinjagande. 
 
Maj
I maj hade vi våruppvisning med konståkningen. Det var också då vi firade min farmor som fyllde 90 år. Det var en trevlig fest och det är ju fantastiskt att man kan leva så länge och vilja ha en fest! Älskar! Hahah. Jag ska också bli så när jag blir gammal. 
 
Kalabalik när Ältatigers ska försöka ta en gruppbild 😂
 
Det finaste jag fått! ❤️
 
Jag ställde mig frågan om jag rundat jorden med tanke på alla de skridskor jag haft. 
 
Juni:
I juni blev det äntligen sommarlov och det firades med tjejerna på middag ute. Samma månad blev det också jobb på Summerburst och morfar fyllde 94 år. Jag var även på mitt livs bästa jobbevent med The Brow Gal och Tonya Crooks. Det är det bästa jag varit på någonsin! Det var så trevligt och Tonya är så jordnära! Dessutom älskar jag hennes produkter och använder dem fortfarande varje dag. Sedan var det dags för sommarläger och vi åkte till Gotland och tränade där i två veckor i Slite. Under helgen blev det ett besök i Visby. 
 
Lite shopping på rean hihi
Sommarlovsfirandet
 
Juli:
Juli passerade och jag jobbade massor och var hemma i Stockholm. Jag brukar bara ha en vecka om året där jag är ledig från både skola, jobb och träning och då passade jag på att åka ut till skärgården där vi har vårt landställe. Det var världens vackraste kväll när vi åkte dit. Klarblå himmel och vindstilla. Och sommaren var ju generellt sett kall, blåsig och regnig men jag fick fem lediga och soliga dagar ute på landet så det var underbart. 
 
Dalarö ❤️
Fick äntligen lite färg på kroppen. Är blekast av alla på vintern men får alltid så mycket färg på sommaren, det här var liksom på fem dagar i Sverige i skärgården. 
 
Augusti: 
Efter landet var det vara att åka hem för att kavla upp ärmarna och träna på is igen. Denna gång i Nyköping. Och snacka om att jag hade längtat efter den veckan. H.e.l.a. å.r.e.t. Tom och Catarina, som är mina koreografer, kom från USA till lägret och det var dags för mig att göra två nya program. Det tar vanligtvis ca två veckor att göra ett program men nu skulle jag alltså göra två på sex dagar, heheh. Men det gick bra! Jag lär mig ganska fort och sen är ju Tom och Catarina så jävla bra. Tom gjorde korta och Catarina långa. Korta är ju fortfarande så off och udda men jag älskar att det är så annorlunda för det finns ingen annan som har ett liknande program. Catarina gjorde ett så fint långa som jag är så galet nöjd med!
 
Är så tacksam för vad Tom och Catarina gjort för mig under dessa år! ❤️
Att sminka sig när man är bruuun 😂😍
Katarina som började sy på min kortprogramsklänning. Äntligen hittade vi ett tyg som skulle passa till musiken och koreografin! ✨
 
September:
Nu började skolan igen och även tävlingarna. Första tävlingen var i Luleå och jag fick visa upp programmen. Det gick ändå ganska bra även om inget var felfritt. Jag klippte håret igen, denna gång lite kortare och mer A-linje. Och jag trivs så SJUKT bra!!! Den här längden är så min stil och jag älskar att jag har hittat en frisör jag trivs med. 
 
Katarina som syr så fantastiska klänningar! Hon är bäst! Ingen annan får sy! ❤️
Nyklippt
 
Oktober:
Här fyllde pappa jämnt och vi firade honom och sen fortsatte skola, jobb och träningar som vanligt. Fullt ös som alltid. 
 
November:
Eftersom jag har sämst minne så kommer jag inte ihåg så mycket. 😂
 
December:
Det här måste ha varit en av de bästa månaderna på hela året. Jag hade kvalat till SM och det var ju det som höjde hela månaden (vad annars!?). Det gick riktigt bra i långa och korta var bra för den delen också. Jag äkte hem med en åttondeplats i ryggsäcken och både säsongs- och personbästa. 
 
 
Därefter blev det en riktigt trevlig jul och nu är det nyår. 
 
Inför 2018:
Det här året ska bli riktigt spännande och roligt. Jag har några småsaker som jag vet att jag kommer att göra men annars är livet oplanerat. Jag hinner ju inte göra så mycket mer än att plugga, träna och jobba men oj vad jag älskar den här livsstilen! Jag har fantastiska vänner som jag tar med min in i det nya året och jag hoppas att ni följer med mig här på bloggen för att se vad jag har för mig. 
 
Var rädda om er och jag hoppas att ni får ett fantastiskt år med förväntningar och lycka! 
Kram och haaaaaaa deeeeeeee! 😂❤️
 
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback