Torsdag 14 december 2017

on the 2017-12-14 @ 15:01:10
Efter förmiddagens träning
 
Hej vänner!
 
Jag tänkte lägga upp några länkar till tävlingarna. Den officiella SM-sidan med all information hittar ni HÄR. Resultatsidan/startorning/liveresultat/detaljerade tider/protokoll hittar ni HÄR. Livestream hittar ni HÄR och som vanligt är det gratis och ni behöver bara registrera er med mejl. 
 
Jag glömde berätta om vårt hotellrum igår. Vi blev uppgraderade till sviten och det var ju hur skönt som helst. Vi har ett så stort rum och supersköna täcken och bastu på rummet. 😍 Kan ju inte bli bättre! 
 
Jag hade en träning igår och har haft en idag. Det gick ganska bra och imorgon får vi träna i A-hallen så det blir skönt. Jag har en träning kvar idag men jag ska inte gå på den för det kändes ganska bra på träningen i förmiddags. Imorgon tävlar jag korta kl. 20.15 (då går min uppvärmningsgrupp på isen) och jag är tvåa i gruppen så kl. 20.28 åker jag mitt program. 
 
Hoppas att ni får en bra torsdag. Idag tävlar alla mina klubbkompisar, Denise, Daniel och Smilla så jag håller tummarna och hoppas att det går bra! 😃
 
Nu ska jag plugga en kort stund. Läsa lite i böckerna så det blir lugnt plugg. 
Vi hörs! Var rädda om er!
Haaa deee! ❤️
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback