110 armhävningar och 7 cm senare

on the 2017-02-11 @ 09:51:31
Godmorgon vänner!
 
Hoppas att ni sovit gott. :) Förvånansvärt nog jobbar jag inte idag så under dagen blir det en sväng på stan med mammis. Ska bli sjukt mysigt och den senaste gången jag var en heldag på stan var nog för kanske 2,5 år sedan, haha. Så sjukt men jag brukar vanligtvis gå korta shoppingturer annars, vilket också har sina fördelar. :)
 
Jag har sån sjuk träningsvärk i armarna också! Vi gjorde 80 armhävningar på fysen i torsdags (50 vanliga och 30 smala) och som uppvärmning innan isträningen igår förmiddags körde jag 30 till. Som tur är gör vi bara set om 10 st åt gången men de var sjukt dåligt utförda när man redan gjort typ 60 st haha. Vi hade träning igår vid 10 istället för 16 som vi brukar ha för det var något synkroevent i hallen nu i helgen. Kändes så konstigt att träna kl. 10 en fredag men grymt skönt att ha träningen avklarad vid lunchtid och skönt att inte ha skolan som krockade. :) Jag orkade knappt lyfta upp armarna på isen haha och har fortfarande träningsvärk men den borde vara över till senast måndag tycker jag. 
 
Sen klippte jag mig igår också. Så najs! Klippte ca 7 cm vilket är grymt för då slipper jag göra inbakade flätor i håret när jag tränar, haha. Dessutom brukar jag ju alltid ha mitt hår uppsatt. Jag får lägga upp bild här någon gång när jag har lite mer tid men ska mot stan nu så det får bli senare.
 
Vad gör ni idag?
 
Haaaa deee! ❤️
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback