Efter korta

on the 2017-02-04 @ 23:33:30
Hej vänner!

Tävlade korta i eftermiddags och det gick typ okej. Eller hoppen sådär men resten bra! Fick 2A nedgraderad men ändå med ganska bra flyt i landningen och 3S underroterad och dessutom fall. Väldigt onödigt men så var det i alla fall. Gjorde ett bra försök på uppvärmningen däremot. Sen floppade jag på 3T för jag satte inte i taggen ordenligt men där gjorde jag en rätt bra på uppvärmningen också. Men det är ju bara i programmet det räknas som ni vet. Annars var alla piruetter bra med level 4 men level 3 i CCoSp. Det är hoppen som strular som vanligt. Behöver verkligen min 2A och dessutom vore det inte helt fel med 3S heller för den har varit ganska bra på träningarna hemma. Fick 30,50 p och ligger näst sist. Så jag är taggad inför morgondagen och ännu mer taggad för att åka hem till Stockholm och sätta dessa jävla hopp! Haha, allt annat sitter ju liksom.
 
För er som inte riktigt hänger med på hur hopp och komponenter (koreografi, skridskoteknik, skating skills osv) hänger ihop och vad jag menar med att hoppen är min svaga sida så fick jag tekniska poäng som var på plats 14 av 15, vilket jag också är placerad i resultatlistan efter korta. Och mina komponenter är de 7:e högsta i klassen. Det är små marignaler däremot så tre poäng till så hade jag varit placerad sexa. Men det är bara att tagga inför morgondagen och hem och träna på måndag igen! :D Skam den som ger sig. Det är sjukt kul att vara tillbaka i elitserien i alla fall och grymt kul med så duktiga tjejer i klassen! 
 
Imorgon har jag startnummer 2 (omvänd resultatordning) och klassen börjar kl. 14.20 så jag tävlar ca 14.30. 
Glömde länka till resultaten igår men ni kan följa dem live HÄR. Sedan tävlar ungdom 15 och juniorer i B-hallen och deras resultat hittar ni HÄR
 
Nej nu ska vi snart sova. Blev ganska sen middag så kom hem till hotellet sent, det är därför jag bloggar sent också. Hoppas att ni har det bra hemma i Stockholm!
 
Godnatt! Haa deee!
❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback