Linköping

on the 2017-02-03 @ 20:15:00
Hej vänner!
 
Hur mår ni? Det var ett tag sedan jag skrev ordentligt men jag tänkte uppdatera lite i alla fall. :) Nu i helgen är det dags för elitserietävling i Linköping! Wiieeee hur kul!? :D Jag är supertaggad och det ska bli så kul att få åka elitserien igen. Har längtat som tusan, haha! Det har gått nästan två år sedan jag åkte där så det ska bli sjukt kul.
 
Den här tävlingen har jag inte så höga krav och har egentligen inte något att förvänta mig. Däremot ska jag självklart göra mitt bästa och målet är att få ut programmen på isen och göra det jag kan och hålla inne på alla hopp, göra bra piruetter och ha bra flyt, steg och koreografi över isen. Sen får vi se vad det leder till och vad domarna tycker. Sen får vi utvärdera efter helgen om vad som ska ändras och justeras om det behövs. :)
 
Jag åker dit imorgon bitti vid 9 med tåg för klassen börjar inte förrän 15.50 och jag är i andra stargrupp så jag skulle gissa på att min grupp går på ca 16.25. Jag åker först i gruppen. Om det inte är spolning först i och för sig. Då blir allt en kvart senare ca 16.40. :)
 
Jag måste packa ikväll också. Så segt haha. Tycker att det är så tråkigt att packa. Å andra sidan skönt att det bara är över en natt men ni vet ju hur det är när jag reser. Har så mycket smink med mig så det kommer bli ont om plats ändå, hehe. 
 
Nej, det är lika bra att jag sätter igång här så att jag slipper hålla på hela natten.
 
Sköt om er så hörs vi!
Haaa deee! ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback