Fredag den 13:e

on the 2017-01-13 @ 23:13:57
Hej vänner!
 
Hoppas att ni har haft en bra vecka! Det är så skönt att den här veckan är över. Det har varit en hektisk vecka minst sagt vilket har berott på att det var tenta idag. Det är alltid svårt att veta hur det har gått tycker jag men det är bara att vänta så får jag se. Tiden får utvisa, haha. Sedan var det gruppval inför den nya kursen som börjar på måndag och stressen inför det valet är hemskt alltså! Haha ingen nervositet, panik eller ångest slår när man ska välja grupp prick på klockslaget vid utsatt tid, haha! Blev ändå rätt nöjd med gruppvalet så ska inte klaga. 
 
Sen var det träning som vanligt och det gick faktiskt ganska bra ändå tycker jag. Jag gjorde två bra försök på 2A i långa och den första jag gjorde var faktiskt väldigt bra dessutom. Det gillar vi! Däremot strular Flip och Lutz lite fortfarande men det ska det bli ordning på. Lite tålamod bara. Hoppar ju flera svåra hopp nu och fokus ligger på 3S och 3T eftersom jag måste ha det i korta. Märker dock att det tar mer i ryggen så har haft lite ont nu de senaste dagarna men det är bara att bita ihop. Jag har fortfarande träningsvärk sedan fysen i tisdags, haha. Lyckades verkligen få till ett grymt pass! Det börjar dock avta men hade sån sjuk träningsvärk i baksida lår, framsida lår, insida lår, rumpa, mage, rygg, triceps och bröstmusklerna. Haha det är typ orimligt att ha så mycket träningsvärk på så många olika ställen samtidigt. :P
 
Jag sitter för övrigt och lyssnar på klassisk musik just nu. Det är ju ändå den bästa musiken tycker jag. Jag måste måla naglarna nu när jag bloggat klart också så att jag har fina naglar på jobbet imorgon, haha. 
 
Och just det! Jag höll nästan på att glömma! Wiiieeee jag är SÅ, SÅ taggad! Jag ska köpa en riktigt fin present till mig själv. Är så sjukt taggad! :D Vad det är kanske ni får se, eller kanske inte. Vill inte framstå som skrytsam så jag ska nog hålla det diskret ändå. Men kom ihåg: Unna er själva för tusan! Haha! Vi förtjänar bra saker här i livet! 
 
Nej nu: Lyssna på mer klassisk musik och måla naglarna och sedan sova.
Natti! ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback