White Suede

on the 2017-01-15 @ 21:43:00
Okej. Vänner. Såhär är det. Jag har hittat min drömdoft. Alltså den är outstanding. Fatta! Grym, extrem, unik, mystisk, varm, mjuk, exklusiv, enkel, allt det jag gillar i en doft. Alltså ni måste gå och prova den här parfymen. Ni måste prova den på handen för att enbart spraya på en parfymsticka ger den inte ens lite rättvisa. Den luktar helt annorlunda på huden. Den är magisk! Jag är helt såld. Jag pratar givetvis om en Tom Ford doft. Skillnaden på hans dofter och andra är att de är mindre syntetiska och mer koncentrerade vilket gör att doftnoterna sitter längre och blir mer intensiva som resulterar i att man behöver använda mindre parfym. Det är därför man kommer upp i prisklass ganska rejält jämfört med en vanlig doft. Den heter White Suede och tillhör Tom Fords Private Blend kollektion. 
 
Doftnoter: Mocka, mysk, varm amber, saffran, timjan m.m.
 
Jag ska lätt köpa den men jag introducerades till den idag så jag ville låta den sjunka in så att jag verkligen kunde känna hur den la sig efter 4-5 h. Alltså den är helt fantastisk! Jag har aldrig doftat på en så underbar parfym! Jag tror att alla dofter i Private Blend kollektionen är unisex. Väldigt spännande! De har så fina herrdofter också, det är ju helt galet! Jag vill däremot handla av kvinnan som hjälpte mig för henne gillade jag. Så bra verkligen! 
 
Är för övrigt väldigt trött. Har knappt hunnit vila efter tentan. Jobbade öppning till stängning igår, firade mammis på kvällen för hon fyllde år, istränade imorse och åkte in till stan och träffade Steniz på eftermiddagen. Hade behövt en ledig helg känner jag men det får bli en annan helg istället, haha. 
 
Nu ska jag njuta av det lilla som är kvar av kvällen. Jag har hittat musik som jag vill åka till också men den är svår att klippa ihop tror jag. Alltid problem att det ska vara inom tidsramen haha. Har ju mer eller mindre vetat i flera år vad jag vill åka till men letar alltid musik ändå för man vet ju aldrig: det kan ju komma något bättre.
 
Hoppas att ni har haft en grym helg! 
Godnatt! ❤️
 
 Fortfarande ovan att ha håret utsläppt emellanåt :P

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback