Höger hand

on the 2017-03-07 @ 11:09:36
Hej vänner!
 
Var ju hemma hos brorsan i söndags på middag och åt riktigt god mat. Det var typ en thai-inspirerad gryta med torsk. Väldigt gott och det verkade enkelt att göra också. Till det blev det ris och sen hade han bakat eget bröd med rågmjöl och frön i och en stor sallad. Det var sjukt gott kan jag säga! Vill också träna upp mina matlagningsskills för det är ganska kul att laga mat tycker jag! 
 
Hur som helst: Jobbade tre timmar igår på morgonen fram till lunch för vi fick ett nytt kassasystem. Det gick bra och det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara vilket är skönt. Det gäller bara att komma in i flowet så ska det nog gå bra. :) Det är farligt att jobba med Julia kan jag säga haha för vi är så lika och vill så mycket i livet så vi inspirerar varandra väldigt mycket vilket är galet kul! Kul med någon som har mycket drivkraft för jag blir sjukt peppad av det. 
 
Sen en grej om min högra hand på isen, haha. Jag lägger märke till såna där detaljer. När jag åker så har min högra hand blivit lite "krokigare" än vänster. Ni vet väl hur man håller händerna när man dansar balett? Det är samma med konståkning. Och högra handens handflata är liksom rundare än vänstra och det har börjat störa mig så sjukt mycket, HAHA. Det syns säkert inte ens men jag är sån som alltid lägger märke till detaljer för det är detaljerna som utgör helheten. Perfektionisten som talar, haha. It's all about the details och det är så man sticker ut från mängden. 
 
Nej hörrni, nu ska jag fortsätta plugga. Ville bara ta en kort paus. 
Haa dee! ❤️
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback