Korta i Karlskrona

on the 2017-11-11 @ 21:40:40
Hej!
 
Tävlade korta idag och det gick väl ändå helt okej. Fick  2A< och 3S<< och ramlade på Salchow. Försöket på 3T blev inte så bra så fick en underroterad 2T. 😅 Level 4 i två av tre piruetter. Fick inte 4 i himmel p.g.a. dippen. Måste träna mer på den. Annars var allt bra! Steget blev bra och jag fick ändå ganska höga poäng, 34,91. Ligger sjua just nu och det är många duktiga tjejer med den här helgen vilket är sjukt kul!
 
Vi får skjuts till och från hotellet och när vi åkte tillbaka från ishallen så pratade jag om att chauffören hade en så fin bil, en Volvo XC90. Det var ljus läderklädsel i och det kändes som att den hade extra allt (även om han påstod att den inte hade det, haha). Han sa att jag fick köra den om jag ville så vi stannade till och sen fick jag köra till hotellet. Och bilen är ju helt fantastisk att köra! Vill verkligen ha en stor bil någon gång i framtiden. Det var sjukt kul att köra i alla fall och om ni vill veta hur det gick så får ni gå in på min Instagram @johannawick och kolla. Jag är så oteknisk men gud vad vi skrattade åt det där klippet sen. Och när man ser om det flera gånger och lägger märke till alla smådetaljer. 😂 Sen såg vi när en katt blev påkörd också vilket inte var så kul. Den blev ganksa skadad så de kommer att behöva avliva den.. 
 
Nu ska jag kolla på Suits. Följer ju alla avsnitt och ligger i fas men jag har börjat kolla om från säsong 1 för att det är så bra och för att det senaste är så spännande så jag får abstinens eftersom det inte har kommit några nya avsnitt, haha. Min favoritserie! ❤️
 
Imorgon börjar klassen kl. 14.00. Jag är i andra startgrupp och min grupp går på 14.40 och jag tävlar mitt program ca. 15.20. 
 
Ha en grym lördagskväll!
Godnatt! ❤️
 
 
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback