Röntgenresultatet

on the 2017-11-22 @ 22:48:41
Hej vänner!

Läkaren ringde idag och lämnade svar på CT röntgen för min rygg. De hade inte hittat något vilket är det jag har trott hela tiden eftersom jag den dagen jag röntgade inte hade ont alls. Önskar att jag hade fått röntgen när jag hade som mest ont för att jag känner verkligen på mig att det kan vara spondylolistes ändå. Kotorna glider inte just nu och då syns det inte på röntgen. Det är min teori i alla fall men jag är ju ingen läkare, haha. Läkaren vet inte vad det kan vara som gör att jag har ont och tror att det är muskulärt. Men jag har haft muskulära problem med ryggen till och från sen jag var 12-13 år typ så jag vet att det inte är det. Smärtan kommer inifrån ryggen, i ryggen. Jag sa att jag vissa dagar har så ont att jag knappt kommer ur sängen och hade smärtan varit muskulär så hade jag kunnat bita ihop. Jag fick en remiss till rehab och de ringde upp nästan direkt efter att jag pratat med läkaren så jag ska dit imorgon bitti. 
 
Jag är bara less på att inte kunna bevisa smärtan. Och det är ju inte läkarens fel, han går ju bara på vad röntgen visar. Jag menar jag har åkt konståkning i 19 år och jag kan skilja smärta från smärta. Hur många gånger har jag inte bitit ihop för att jag vet att elitidrott ibland gör ont? Min historia blir inte trovärdig när jag säger att jag har så ont så jag kan knappt gå i en månad och sen helt plötsligt har jag inte ont alls. Så jag känner mig uppgiven just nu och om jag får så ont igen så får jag väl ringa direkt och kräva en röntgentid dagen efter. För jag känner min kropp och vet att det är något mer än bara "lite ont i musklerna". 
 
Det är bara att hålla humöret uppe, det jag är bäst på, och njuta av att jag inte har ont alls just nu och kan träna som vanligt, peppar, peppar.
 
Var rädda om er!
Godnatt! ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback