Borås

on the 2017-10-14 @ 20:13:30
Hej vänner!
 
Igår åkte vi till Borås för tävling. Tävlade korta idag och långa imorgon. Korta gick ändå ganska bra med tanke på omständigheterna. Jag ramlade på 3S och försöket på 2A var väl okej och i 3T höll jag inte inne riktigt men den var ändå okej. Däremot fick jag level 3 i kombinationspiruetten och level 2 i himmelspiruetten. Vet inte varför jag fick lägre level men i himmel tror jag att det berodde på dippen i början. Jag har ju haft en "sträckning" i baksida lår sen måndag vecka 28 så jag har inte kunnat stretcha ordentligt eller göra dippen så bra så jag måste träna lite mer på den. Jag fick betalt för den i Luleå så jag får vara lite mer ordentlig imorgon. 
 
Jag känner mig rätt nöjd ändå. Jag har haft så mycket problem med ryggen så jag trodde knappt att jag skulle kunna klara mig igenom programmet. Hoppades på att adrenalinet skulle kicka in så jag slapp ha ont. Jag kan inte jogga, knappt hoppa på marken osv. Hade så mycket kläder på mig både på isen och utanför när jag värmde upp för att hålla mig ordentligt varm. Jag tränade i torsdags men fick gå av för att det gjorde så fruktansvärt ont. Jag vilade från träningen igår men det är jobbigt att ha ont oavbrutet. Jag borde gå och röntga och kolla så att det inte är något fel. Tog en värktablett idag och uppvärmningen off-ice blev liksom lite styrkeövningar typ så det är svårt att få upp pulsen och komma in i andra andningen. Så jag är som sagt nöjd ändå och glad över att ryggen inte pajade helt även om det gör ont nu. Jag hoppas att den håller imorgon också men det tar så mycket tid och energi att ha ont och det är så tråkigt.. 
 
Jag ligger sexa nu och imorgon är det långa vid 15.07 då min grupp går på. Ni kan följa alla resultat för min klass HÄR och för övriga klasser HÄR. Livestream hittar ni HÄR. Ni behöver bara registrera mejl och ett lösenord det är gratis att titta. :) 
 
Vi kom ganska nyligen tillbaka från middagen så nu blir det vila på rummet resten av kvällen och ladda upp inför imorgon. 
 
Hoppas att ni har en riktigt bra lördagskväll!
Var rädda om er!
Kram ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback