Firat pappa och fina (?) fötter

on the 2017-10-08 @ 11:43:00
Hej vänner!
 
Hoppas att ni mår bra! 😊 Jag hade en supertrevlig kväll igår! Pappa fyllde år i veckan så vi firade honom igår med middag och trevligt sällskap. 🎉 Det blev verkligen en supertrevlig kväll och jag gick och la mig kl 2 så jag lär bli trött i eftermiddag men just nu känner jag mig ganska pigg. 23 min innan gästerna kom igår så frågade jag mamma och pappa om det fanns något alkoholfritt hemma, typ mineralvatten. Det hade de självklart glömt så jag kör i all hets till Ica och fixade det hela, haha. Jag dricker ju så lite alkohol och nöjer mig alltid med vanligt vatten under en hel kväll men tur att någon tänker i alkoholfria banor, haha. Hann precis och sen hämtade jag brorsan och hans flickvän. Lagade mat typ hela dagen också. Bjöd på flera olika pajer så mamma och jag höll på med det hela dagen. Jag bakade bröd också som blev sjukt gott och efterrätt gjorde jag också. Bästa som finns är ju att kunna hjälpa till och få någon annans dag att bli bra! 
 
Tänkte dra iväg till gymmet om en stund och ska försöka jogga lite och se hur ryggen reagerar. Jag var ju hos naprapaten i fredags och jag är lite stel åt ena hållet i ryggen och det är lite obalans mellan höger och vänster sida, speciellt när jag skulle hålla emot när min naprapat tryckte ned ett ben i taget. Vänster ben var ju sååå svagt. Orkade knappt hålla emot. Höger var lite bättre och det blev bättre efter behandling. Det är så sjukt att man tappar i styrka vilket jag inte direkt känner av så mycket men kroppen vänjer sig väl vid oblansen antar jag. Jag gillar min naprapat sjukt mycket och hon är så trevlig! Hon försökte knäcka ryggen också åt "varje håll" men det gick inte. Brukar alltid knaka lite och hon sa att jag var stel haha. Det gick att knäcka på ett annat sätt i alla fall så det var bra. 
 
Måste berätta en lite rolig grej som naprapaten sa också. Som ni vet har jag ju typ planetens fulaste fötter men hon sa "gud vilken muskel du har här" och tittade på min fot. Jag svarade "nej men det där är bara nån knöl från skridskorna" eftersom jag har knölar överallt. Och hon ba "nej, nej, det där är en muskel" och poängterade "det är inte ofta jag ser så muskulösa fötter, bra jobbat, det är bra det!". Och det var liksom BÄSTA komplimangen för mig som vet om att jag inte har så vackra fötter, haha, men de är vältränade i alla fall så det är min lilla tröst. Var såklart tvungen att jämföra med några på träningen men ingen hade den muskeln lika synligt som jag hade så då vet jag att det kommer från "egen träning" och sen är det kanske genetiskt också. Blev i alla fall väldigt glad av den fina komplimangen trots att det var en fotkomplimang hahaha. 
 
Ja, ni ser ju hur mycket jag kan babbla på om allt och inget. Läser ni ens det här? Haha.. 
 
Ha världens bästa söndag och njut av sista dagen på helgen. 
Haaa deee!
Kram ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback