Efter kortprogrammet

on the 2017-09-09 @ 21:19:27
Hej vänner!
 
Jag tävlade korta idag och det gick väl blandat kan man säga. Jag ramlade två gånger vilket inte alls är bra; en gång på 2A och en gång på 3T. Lite typiskt.. Försöket på 3S blev ändå ganska bra. När musiken skulle starta så tog det typ evigheter innan den drog igång haha så jag bara stod där och väntade typ och en domare kollade upp på skärmen såg jag. Det positiva var att jag hade level 4 i alla piruetter men bara level 3 i stegen. Går det ens att få 4 här i Sverige? Mitt steg är så sjukt svårt, det svåraste jag har i hela programmet och alla vändningar och övrigt är med så fattar liksom inte. Twizzlarna blev lite långsamma dessvärre och jag var lite sen i musiken så jag tappade bort mig haha men det var inget som ska ha påverkat leveln för jag fick med vändningen som skulle vara efter. Fick dock +3 av en domare! WEHHOOO! Score på den och kul att de verkar ha gillat piruetterna också för de fick jag + för. 👍🏼 
 
Jag märker däremot att programmet fortfarande är nytt för jag är lite överallt i sinnet liksom. Det är svårt att hänga med i ansiktsuttrycken men jag har å andra sidan bara haft programmet i fem veckor vilket är extremt lite så jag får bara nöta in det mer när jag kommer hem. Det är i alla fall sjukt kul att det är så annorlunda och konstigt och svårt för det är då man utvecklas. 😊 Jag tror att det är därför jag känner mig rätt nöjd trots allt - för att programmet är så svårt och för att det flöt på ganska bra. Hem och träna stegsekvensen och hoppen! 
 
Jag trodde ju att livestreamingen kostade men den är gratis så det är grymt! Jag ligger 6:a efter korta med drygt 33 poäng. Ändå bra med tanke på föregående säsonger och att jag dessutom hade två fall. Man slår ju ihop poängen i korta med poängen i långa som ni känner till. Jag startar sist i andra startgrupp och min grupp ska på isen kl. 14.18 men jag gissar att det blir några min tidigare. Jag tävlar programmet runt 14.40 skulle jag gissa. För att komma till livestreamingen klickar ni HÄR. Jag tävlar i A-hallen. 
 
Hoppas att ni får en mysig lördagskväll!
Godnatt och var rädda om er! 
❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback