Wiiieee!

on the 2017-09-06 @ 13:47:45
Hej vänner! 
 
Precis som rubriken antyder känner jag just nu. Det är för att min ena kortprogrammsklänning blev klar igår! Hihi, hur kul!? Den blev hur bra som helst och superfin på isen så jag längtar tills jag får använda den. 😃 Katarina är så galet duktig! Hon är helt fantastisk och det är bara hon som får sy, ingen annan, haha. Jag hade den på träningen igår och det gick jättebra. Skönt tyg också! 
 
Vi hade fysträning igår och jag vill lära mig brytningar (jag har precis fått lära mig att det heter brytningar, haha). Vi stod i handstående mot en ribbstol och sen gör man split med benen tills fötterna är nere på golvet. Det är liksom en övning för att klara brytningar. Det svåra är att fötterna ska hamna så nära ribbstolen som möjligt, en fot på vardera sidan. Inte "långt ut på golvet". Förstår ni ens vad jag menar, haha? Det finns klipp på YouTube såg jag. Jag var ganska bra på det där fick jag höra av vår tränare så jag ska öva lite mer för det är ganska kul att kunna. Jättebra för balansen, bål och typ hela kroppen.
 
Sedan klättrade vi i rep också. Ni vet sådana rep som finns i en vanlig skolsal. Jag har alltid varit SÄMST på att klättra i rep. Kommer typ till halva i bästa fall och sen orkar jag inte mer, hehe. Vi har ju inte varit i gympasal under sommaren men igår klättrade jag två gånger HELA vägen upp och den tredje kom jag bara till hälften. Fatta hur bra!!!! Haha som sagt jag har alltid varit sämst på det men nu känns det ganska motivierande att träna på det. 
Man blir ju nästan som barn på nytt när man gör sådana övningar men det är kul! 
 
Hoppas att ni får en bra onsdag!
 
Haaa deee! ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback