Alla ❤️ dag

on the 2018-02-14 @ 19:37:51
Hej vänner!
 
OS håller ju på nu och paren åkte natten till idag och det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla resultaten. Och då ligger Aliona och Bruno fyra. Faaaaaaaaan tänkte jag och sen kollade jag i protokollet och då står det att de gjort en 2S sida vid sida istället för 3S. Allt annat var bra. Sen tog jag direkt fram inspelningen på TV och såg att Bruno var den som gjorde 2S och inte 3S. Aliona gjorde 3S men eftersom en gör "sämre" så räknas det hoppet. Och när de landar så ser Aliona bara att Bruno har landat men jag tänkte direkt "hon såg inte att han gjorde dubbel" vilket kommentatorerna sa också och sen gör de ju allt heeeelt perfekt i hela programmet. Inte en miss. Och så gör han en dubbel. Han har inte lika starkt psyke när det kommer till sida vid sida hoppen men han är grym på allt annat. Aliona är ju i sitt livs bästa form!
 
Sen spelar hon ut i programmet och de gör allt så galet bra och hon är helt ovetandes och jag kände bara hur mycket jag led med dem. 😭 De är i särklass bäst men tappade 5 poäng på den där missen. Sen när de slutat så tittar hon på honom och man kunde läsa på läpparna att hon sa "you did doube?" och han är så olycklig och helt förtvivlad. Nej, men alltså jag ville typ gråta för deras skull. Jag kände så mycket hur hoppet om OS guldet sjönk som en sten. Aliona har tidigare tagit två OS brons och fortsätter fyra år till när nästa OS är bara för att ta guld. Och så missar hennes partner på ett hopp. Han har gjort hoppet på träning också och de har varit i så fin form hela säsongen. Det är så typiskt. Och de är så fantastiskt bra, har den snyggaste trippel twisten och alla lyft är grymma och koreografin är toppklass. Jag har tänkt på dem hela dagen. Och de har ju långa på sig att klättra i resultatet men det kommer att krävas ett felfritt långa och att de andra gör några missar och sannolikheten är inte så stor. OS är däremot en psykisk tävling så allt kan hända. De tävlar inatt igen så jag kommer ju att vakna upp säkert och kolla resultaten. 
 
Om ni bara visste hur mycket de tränar och hur hårt det sliter. Paråkning är så svårt och jag hoppas verkligen att de kan få åka ett felfritt långa och att de kan vinna OS guld men sannolikheten är tyvärr låg.
 
De lägger ju inte upp något på YouTube heller annars hade ni kunnat få se deras åk. 
 
Nu ska jag ägna denna kväll åt plugg. Kul liv jag har. Förra året var jag på Svea Hovrätt och hade rättegångsspel och i år är jag hemma, ännu ett år som singel. 😂 Jag hinner knappt tänka på att jag är singel för mitt liv är så sjukt hektiskt ändå. 💃🏼
 
Ta hand om varandra och ha en fin alla ❤️ dag!
Kramar
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback