Tror att det är det mest sanna jag har hört!

on the 2018-03-29 @ 22:31:38
Alltså omg, det här är så jävla sant! Hade en kompis som precis messade det här till mig och jag skrattade högt. 😂 Det var en länk som hette "8 anledningar till att snygga tjejer oftast är singlar". Länken hittar ni HÄR. Vem har kommit på de här genialiska förslagen!? Hahah. 
 
Här är lite av det som jag tycker är så läskigt sant: 
"1. Hon är upptagen. [...] Ju mer självsäker en tjej är desto mer kommer en man att anta att hon är upptagen eftersom hon inte ens skannar rummet för lediga ungkarlar. Hon är glad att vara singel och letar inte efter någon!
 
 
2. Män känner sig inte helt bekväma. Killar kan upptäcka en självsäker tjej flera meter ifrån och det får dem att springa iväg. Även om hon byter nummer/addar han på Snapchat antar han att hon bara kommer ta bort honom från telefonen när han går iväg. Han är inte ens säker på att om han är i samma nivå som henne. Avslag kan krossa en mans ego och han kommer att undvika alla situationer som lämnar honom sårbar för den typen av slag.
 
 
3. Samhället gör inte reglerna. Tjejer lärs från en ung ålder att hitta en man och bilda en familj är det viktigaste i livet och de tycker inte att detta stämmer. Det finns mycket där ute som de vill göra och att hitta en man att spendera resten av sitt liv med, kanske inte är så högt upp på hennes lista att göra. Hon gör sina egna regler och lever som hon vill istället för att få veta vad som är och inte är lämpligt.
 
 
4. De vill träffa den rättaÄven när de är helt kära i en kille, kommer de inte att stanna om han inte behandlar henne rätt. De vet att det finns män där ute som är villiga att ge dem vad de än vill ha. Om mannen i hennes liv inte kan se hur fantastisk hon är kommer hon att dra snabbt.
 
[...]
 
6. Hon tar inte vad som helst. Snygga tjejer har oftast bra personligheter och är självsäkra, båda kvaliteter män brukar tycka är hotande. De är inte den typ som kommer att luta sig tillbaka och låta en man hantera saker, och det kan få vissa killar att känna sig otillräckliga. En självsäker kvinna vet vad hon vill och kommer inte vara blyg för att berätta för sin man vad hon förtjänar.
 
 
7. Vill inte slösa tid. Snygga tjejer är inte intresserade av meningslösa dejts eftersom de inte har tid för någon de inte kan se sig själva med på lång sikt. De är kräsna och vill hellre spendera den tiden med att skämma bort sig själv."
 
Länken i början av inlägget är källan, så ni vet. Hahah tyckte den där texten var så klockren. 😂
 
Snart är det dags att sova!
Glad påsk mina vänner! 🐣❤️
 
 
 
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback