Get ready with me!

on the 2013-12-31 @ 14:37:49
Här kommer en video på sotade ögon! Jag hoppas att ni tycker om den och ni får ha ett GOTT NYTT ÅR!!! Vi hörs!
 
 
/Johanna

Den där låten.

on the 2013-12-28 @ 21:16:53
Ja, vad sjutton heter den? Den är med i flera filmer och jag har hört den sedan jag var liten. Jag hörde den idag senast. 
 
 
 
 
 
/Johanna

Macro yes please

on the 2013-12-27 @ 22:26:34
Nikon D90 + Micro Nikkor AF-S VR 105f/2.8G + Nikon Sb 700 blixt
Att lära sig nya saker är ju alltid roligt och nu är målet att lära mig utnyttja detta objektiv så att bilderna kan bli sådär krispigt skärpta även vid macrofoto, det är något som jag alltid brukar lyckas med annars.
Det här är i alla fall första försöket med det nya underbara objektivet och fler foton lär det bli.

Tjugosjätte December

on the 2013-12-26 @ 18:46:59
tecknat av mig i höstas
 
Har haft en ganska produktiv dag faktiskt, självklart sovmorgon eftersom det är lov men vid 12 övningskörde jag till gymmet och brände av ett efterlängtat axel och ryggpass. Förhoppningsvis ger det träningsvärk! 
Jag har varit på fotohumör och vill verkligen lära mig det senaste objektivet i vår lilla kamerafamilj. Den absolut bästa julklappen var ett macroobjektiv ahh! Helt underbart! Det är ett fast objektiv vilket är sjukt ovant men skärpan, åhh, fantastisk! Jag kanske kan lära mig föredra fasta objektiv istället för zoomobjektiv. De ger ju ett bättre resultat.
 
Nu ska jag fortsätta dagen med bildretushering och filmmys.
 

2XU gör det igen!

on the 2013-12-26 @ 13:52:57
Någon dag efter SM trillade det ner ett par nya träningstights i brevlådan. Det blev ett par lila 2XU byxor den här gången. De har kommit ut med färger på tightsen; lila och blå. Eftersom mina andra tights är så otroligt sköna så beställde jag ett par till. De lila är däremot inte Elite-modellen och jag känner en viss skillnad mellan den "vanliga" modellen och "Elite" modellen. Kort sagt gillar jag Elite-modellen en aning mer då bl.a. materialet och passformen är bättre på mig. De blåa MÅSTE jag ha så smångingom för 2XU är så BRA!!! Tänk om man vore sponsrad av 2XU *himmelriket*! 
 
 
/Johanna

Bloggtorka och mellandagsrea

on the 2013-12-26 @ 13:40:03
Vet inte vad jag ska skriva om idag... Känner mig lite stressad inför nyår eftersom jag vill hitta något snyggt att ha på mig som dessutom ska vara glittrigt. Det finns ingenting som är på rea och typ 90 % av alla kläder som reas ut är skräp. Jag får helt enkelt fortsätta jakten på det glittriga plagget. 
 
/Johanna

Juldagen

on the 2013-12-25 @ 13:58:50
Lyckan som uppstår när gymmet är tomt och alla maskiner är lediga. Idag blev det ett väldigt lugnt pass i jämförelse med vad jag brukar köra. Passet bestod av lite kondition och ben. Bastu på det och sedan var jag som en ny människa! 


/Johanna 

Christmas makeup 7/7

on the 2013-12-24 @ 15:35:52
Här kommer den sjunde och sista makeupen för den här gången. Jag hoppas att ni har tyckt om idén om att göra en makeup varje dag i sju dagar innan julafton. 
 
Sminkningen blev inte så bra på bild med själva ögonskuggan så därför uteblev de bilderna så att ni vet. 
 
 
 
 
/Johanna
 

God jul!

on the 2013-12-24 @ 07:38:31
Godmorgon! 
Ja, då var det julafton. Det känns inte alls som det och jag har minimal julkänsla. Däremot har jag mer julkänsla idag än vad jag har haft alla andra dagar. 

Jag sitter och funderar på vad den sjunde och sista sminkningen ska bli. Jag var helt säker från början men nu vet jag inte längre. Det finns så coola saker man kan göra men det kan vara för svårt för mig än och lite vågat att prova på julafton av alla dagar. Däremot är det sjukt snyggt om man kan göra det bra! Jag får se vad jag väljer men håll utkik under dagen. Bilder kommer garanterat upp i alla fall! 

Ha en toppenbra julafton! 
/Johanna 

Christmas makeup 6/7

on the 2013-12-23 @ 17:17:36
När man har varit intresserad av smink i många år och testat massor med olika saker att sminka sig i så lär man sig så småningom vad man passar i och vad man bör undvika. Jag har hittat en av mina favoritlooker och det är sotade ögon med guldigt/kopparfärgat glitter. Jag passar bäst i varma toner på ögonskuggor (men också i största allmänhet) och sträcker mig alltid efter dem när jag ska sminka mig. Det var otroligt länge sedan jag hade svart ögonskugga. Jag har bara använt väldigt mörka färger annars men inte kolsvart. Som jag saknat det!
 
Jag hoppas att ni gillar looken och håll utkik för morgondagens makeup! 
 
 
 
 
 
Ha det bra! 
 
/Johanna

Jag tror jag lever för musik

on the 2013-12-22 @ 15:42:03
 
Hej!
vad har hänt sen sist, it's been a while om man säger så. Jag har själv hunnit med typ 2 nationella prov/kursprov, fixa alla julklppar, tagit blodprover för första gången, haft mysig avslutning i skolan och myskväll med fina vänner och gått på två obeskrivligt bra konserter. Den ena var en fin julkonsert där min lillebror sjöng solo, jag rös, det var så sjukt bra, han är så himla duktig!
Den andra var i Uppsala igår kväll. Jag och mamma körde till Svandammshallarna och gick på en konsert vi båda sent kommer glömma. 
Håkan Hellström är fantastisk! punkt. Taket lyfte från första ton och det va ett sjukt tryck inne i lokalen. Mitt i en låt ringde brandlarmet men som tur var var det falskt och så fort han kom upp på scenen igen hade man typ glömt bort att det hade varit ett avbrott. 
 
så ja det som spelas i mina hörlurar kan ni nog gissa men nu taggar jag för ytterligare grymma konserter i vår!
 
 

Christmas makeup 5/7

on the 2013-12-22 @ 15:16:28
Våga mer färg får bli dagens ord!
 
 
 
 
 
Två dagar kvar till jul! Det börjar närma sig!
 
/Johanna

Christmas makeup 4/7

on the 2013-12-21 @ 13:51:00
 
 
 
 
Lekte lite med bildredigeringsprogrammet på datorn med den sista bilden, därav är ljuset lite annorlunda på den. Nu är det bara tre makeup:er kvar och sen är det slut... Jag hoppas att de som återstår blir de roligaste att göra så missa inte det! 
 
/Johanna

Christmas makeup 3/7

on the 2013-12-20 @ 13:37:19
 
 
 
Vad vore julen utan glitter? 
 
/Johanna