Måndag

on the 2014-04-14 @ 10:52:32
Måndag idag och ny vecka. Vädret ute är ju heeelt underbart och hoppas att vädret i påsk blir detsamma!
 
Jag drömde i natt igen. Denna gång om en gammal man som låg på sjukhus. Han hade en gul färg på hela kroppen och var väldigt smal. Han skulle opereras. Han var väldigt sjuk och läkarna förstod inte hur det var möjligt att han fortfarande levde. Jag satt snett bredvid sängen och iakttog honom. De två läkarna i vita rockar lämnade det sterila rummet och kvar var mannen och jag. Det var bara skinn och ben kvar på kroppen och runt vaderna hade han tejpats med någon slags plast. På mannens högra ben kunde jag se en stor blodådra. Från en ställning med en stor påse dropp gick en tjock slang kopplad till mannen men vart kommer jag inte ihåg. Han var inte kontaktbar tror jag. Det var som att han var i en annan värld fast att han med hörseln kunde registrera saker i sin omgivning. 
 
Plötsligt tog han sin tumme och sitt pekfinger och tryckte åt slangen med dropp. På bara några sekunder hade mannen somnat in för hela kroppen sjönk ihop. Därefter ringde mitt alarm och jag vaknade. 
 
Jag undrar om det har med att göra att det idag var 7 månader sedan en person somnade in. Känslan i drömmen som jag drömde i natt var densamma som den jag hade för ungefär sju månader sedan..
 
/Johanna
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback