Årsresumé 2014 och vidare till 2015

on the 2014-12-31 @ 12:58:46
Hej på er!
Tänkte sammanfatta året i ett inlägg och här nedan kan ni läsa hur jag har haft det:
 
Vilket var ditt bästa år hittills?
2012 var ett sååå bra år men när 2014 var bra så var det sååå bra också! 2012 och 2014 var bästa åren i USA och om jag har det extra bra i USA kan jag liksom leva på den energin hela året, haha!
 
Beskriv året med tre ord:
Lärdom, lycka, läskigt.
 
Bästa materiella köpet till dig själv?
Men gud vad svårt! Haha... Jag har ingen aning faktiskt. Kanske min plånbok från Tory Burch eller sminkborstarna från Sigma eller läppstiften och läppglansen från Gerard Cosmetics. Svårt att välja EN sak. :P
 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
  • Classic - MKTO
  • Paper Hearts - Tori Kelly
 
Vilken var bästa resan 2014?
USA helt klart!!!
 
Vad har du lärt dig under 2014? 
Att alltid fortsätta kämpa för med rätt vilja så ger allt med sig i slutet. 
 
Vilka var de bästa ögonblicken 2014/vad är det bästa som har hänt under året?
Så svår fråga för det är ju hur mycket som helst, haha! Men för att nämna några: USA och att träffa gamla och nyfunna vänner där, att jag har fått jobb och får jobba med något jag verkligen ÄLSKAR, att jag har Leslie i mitt liv <3, att många människor har varit så snälla mot mig. Förvånas varje gång! Tack!
 
 
Har du blivit bättre på något?
Ja, jag tycker att jag har blivit bättre på att ta det lugnt. Jag har fått mer förståelse för människor vilket är VIKTIGT. Jag har utvecklats inom makeup.
 
 
Vad var extra dåligt med året?
Eftersom det här året har varit väldigt mycket upp och ned så är det svårt att välja ut enbart en sak. Det mesta har jag förträngt men det viktigaste är att jag har tagit lärdom av det som har hänt och att jag blivit mer förstående som människa. 
 
Gjorde du något år 2014 som du aldrig gjort förut?
Ja, någonting har jag väl gjort, haha. Nej, men jag tror att jag har klivit ur min bekvämlighetszon mer. 
 
Vad spenderade du mest pengar på år 2014?
Smink!!! :D
 
Tre citat från 2014?
 
Bästa bilden 2014?
ÄLSKAR den här bilden! 
 
Vad ska du göra annolunda år 2015?
Leva mer i nuet i ännu större utsträckning än vad jag gjort. Njuta av livet.  
 
Jag hoppas att du får en suverän start på det nya året, att du tar hand om dig och att du gör det DU vill. Rensa ut personer som tvivlar på dig och hitta de som verkligen bryr sig.
 
Puss å kram! <3
 

Nyårsmakeup 2014-2015

on the 2014-12-30 @ 13:14:22
 
Hoppas att ni gillar det! :)

30 december 2014

on the 2014-12-30 @ 13:06:07
Hej! 

Har försökt att ladda upp videon hela dagen idag men nu när internet funkar så är det något annat som inte gör det. Datorn kraschar varje gång jag ska ladda upp videon. Nu är jag så less på det efter ungefär 7 timmars redigering och uppladdning så jag struntar i det. Videon kanske dyker upp senare när jag orkar, hehe. 

Ska ladda upp bilder däremot så håll utkik! 

XOXO

Och då kraschar internet!

on the 2014-12-29 @ 22:32:59
Jahapp då kan jag inte ladda upp videon idag eftersom vårt nätverk inte fungerar. Sämsta nätverket någonsin för detta har hänt flera gånger förut! 

Hoppas att det är okej att den kommer upp imorgon istället. :) 

Får bli en annan bild så länge i väntan på de andra bilderna. :)

Ha en bra kväll!  
Ikväll!

on the 2014-12-29 @ 14:59:08
Hej vänner!
 
Har spelat in en nyårsmakeup idag så om ni vill se video och bilder på den så kika in här senare ikväll för då dyker videon upp om inget oväntat händer! :) 
 
Puss å kram!
<3

Dagens ord

on the 2014-12-28 @ 23:16:59
Ibland önskar jag att jag har mer tid. Att jag har så mycket tid som jag vill, att jag kan styra och ställa med tiden precis hur jag vill. Jag önskar att jag kunde göra allt jag vill nu. Ha tio bollar i luften samtidigt. Jag tycker att jag lyckas hyfsat bra. Jag gör så gott jag kan men ibland krockar det. Ibland måste det klippas och klistras lite för att få det att flyta. Jag är glad att jag har motivationen och viljan. Ren vilja kommer jag långt på. 

Mellandagsrea och lördag (?)

on the 2014-12-27 @ 17:08:55
Dagens ord
 
Hej på er!
 
Jag har helt tappat greppet om vilken dag det är nu när jag har lite jullov från skolan. Det känns som att det är söndag eller en vardag men i själva verket är det ju lördag. Var och jobbade nyligen och stannade en stund efter för att prata med mina kollegor som är så himla trevliga! Har verkligen kommit till en bra arbetsplats! :) 
 
Passade på att gå på mellandagsrean igår också. Var i och för sig bara inne på Best of Brands så en hel shoppingdag blev det inte men jag fick med mig en blus från Marlene Birger och en från Maison Scotch i alla fall. Märker att ju äldre jag blir desto mer märkeskläder vill jag köpa. Jag har blivit lite mer kräsen antar jag. :P 
 
Nu ska jag planera lite här och sen ska jag fortsätta att rensa ut min garderob och allt smink som är ett litet projekt jag driver här hemma. 
 
Sköt om er!

Annandag jul

on the 2014-12-26 @ 09:32:52
Godmorgon! 

Fick det perfekta röda nagellacket i julklapp. Det heter Forever Yummy och kommer från Essie. Inte för mycket blåa eller bruna undertoner utan perfekt neutralt röd! 


Topplacket är Seche Vite d.v.s. det bästa topplacket någonsin enligt mig. Storsäljare och jag har fått massor med komplimanger från folk när jag använder det. Folk frågar om jag gjort naglarna på salong, så bra är det! 

Ha en bra dag! 
XOXO  


Juldagen

on the 2014-12-25 @ 14:41:16
Hej! 

Hoppas att ni har varit ute idag för vädret är ju bara helt underbart! Tog en promenad och var bara tvungen att ta några bilder. :) 

All I want for Christmas is you

on the 2014-12-24 @ 12:54:00
God jul allihopa! 
 
Jag hoppas att ni får en riktigt härlig jul och tar vara på ledigheten. Snart slipper vi julmusiken som är så uttjatad så det heter duga, haha. Någon mer än jag som ogillar julmusik? 
 
Sköt om er! <3
 
Dagens makeup: 
 
 
 

Dan före dopparedan

on the 2014-12-23 @ 11:16:49
Hej!
 
En dag kvar till julafton! Ingen snö lär det bli heller vilket är lite tråkigt.. På något sätt vill jag ändå att det ska bli snö och några grader kallare men mest av allt vill jag ju till solen som vanligt, hehe. Josse den lilla fuskisen har dragit på semester till Dubai och sedan vidare till Australien! LYX! Frågade om hon ville packa ner mig i sin väska men det gick hon inte med på! Snart ska jag jobba men innan dess blir det att fixa smink och hår. Funderar på att locka håret idag. Ska jag? :)
 
Från tävlingen i Älta! <3
 
Nej nu måste jag göra mig i ordning! 
Gör nog en julmakeup idag så det kommer upp bilder på det. 
Puss

50 saker om mig

on the 2014-12-22 @ 14:01:01
Hej vänner!
 
Här kommer en video som jag spelade in för någon vecka sedan. Hoppas ni gillar den. :)
 
 
 
Vilka 50 saker gör dig unik?

På morgonträningen

on the 2014-12-21 @ 22:38:03
Om jag vill lyssna på en låt som inte är för snabb och inte för långsam och dessutom har ett bra gung i sig så lyssnar jag alltid på Beautiful Goodbye med Maroon 5. Gillar den och den är perfekt på morgonträningen när kroppen behöver komma igång. Det är en sån där låt som har hängt med några år. :)
 
 

Åhhhhhhhhh! :D

on the 2014-12-20 @ 23:17:39
Gerard Cosmetics har skrivit om mitt foto som jag la upp på min profil på deras Instagramprofil. Så kul att de tycker om bilden!!  :D