Motives Cosmetics - Recension

on the 2014-02-26 @ 13:24:13

Hej!

Jag har fått äran att recensera ett amerikanskt sminkmärke som heter Motives Cosmetics och är grundat i USA av en kvinna som heter Loren Ridinger. Jag valde ut fem produkter jag ville testa och jag säger bara: Vilket underbart sminkmärke!!! Alla produkter är superbra, lättarbetade och pigmenterade! Förpackningarna känns lyxiga och samtidigt klassiska.

De säljer produkter till flera länder i världen. Det finns två olika sidor där man beställer och det är den internationella sidan (om du t.ex. vill beställa från Sverige) den hittar du HÄR. U.S. sidan hittar du HÄR. Du kan även gå in på Instagram: @motivescosmetics och @sissycyndiggity. Den sistnämnda är IG-profilen på min "handledare" kan man säga. Henne kan man också kontakta om man har några frågor. Hennes email finns på hennes IG-profil. 

***Nu till recensionen***

Blush - Flushed
Krämig och mjuk kosistens. Rik på pigment vilket gör att man bara behöver applicera lite av produkten för att få ett bra resultat med mycket färg. Snygg nyans som är perfekt till sommaren! Lite skimmer i skuggan vilket gör den lätt att sudda ut på kindbenet.


Luxe Crème Shadow - Brown Sugar

Supersnygg brun krämskugga med lite lila undertoner. Perfekt färg till sommaren när man är lite solbränd eller när man ska gå på bal eller en sommarfest. Även snyggt att göra ett sotat öga med. Krämig utan att bli vattning eller pudrig.

 

Gel eyeliner - Little Black Dress
Extremt svart! Intensiv i färgen och väldigt enkel att arbeta med. Applicera med en snedställd pensel för bästa resultat.


Eye base

Perfekt att ha under ögonskuggan som en ögonskuggsprimer för att få ögonskuggan att hålla bättre och längre. Färgen jämnar ut ögonlocket och är väldigt krämig. Täcker vener och mörka partier på ögonlocken. 

 

Lip pencil - Neutral

Väldigt återfuktande för att vara en läppenna. Det känns som att jag har på mig ett läppbalsam. Intensiv i färgen och passar till nästan alla makeup looker. 
 
Hela makeupen:
 
 
 
 
Jag är så himla nöjd och jag hoppas att du provar deras produkter för de är SÅ BRA! 
 
/Johanna

Uddevalla

on the 2014-02-23 @ 20:12:01
Efter ett relativt bra korta och ett mindre bra långa sitter jag nu på tåget till Stockholm. Det kommer att bli läggdags sent och uppgång tidigt för skola. När man har ett mål att sträva efter och indirekt går åt andra hållet så känns det så svårt att hålla motivationen vid liv. Jag ska försöka finna en mening med vardagen och hoppas att skolan inte blir så långdragen. 

Det får bli allt för nu! 
/Johanna 

Dags för tävling!

on the 2014-02-21 @ 11:23:26
Då var det dags för tävling igen! Den här gången i Uddevalla. Det är den sista deltävlingen i Elitserien för den här säsongen. Tåget dit går lite senare idag men nu ska jag fortsätta packa det sista så hörs vi!
 
/Johanna
 

Ett spännande samarbete på G

on the 2014-02-20 @ 11:37:47
När jag vaknade upp den här morgonen och drog upp persiennen fick jag mer eller mindre en chock. Det var och är fortfarande helt vitt ute! Jag som trodde att vintern var över och att det inte skulle komma mer snö... 

Hur som helst så har jag glada nyheter för min del. Jag har fått äran att tillfälligt samarbeta med ett amerikanskt företag! Ni anar inte hur exalterad jag är och hur kul det ska bli! Tummen upp för det! Mer om det kommer ni att märka! 

/Johanna 


Damernas korta

on the 2014-02-19 @ 10:15:51
Idag är det dags för damerna att åka sitt kortprogram. De åkare jag är mest exalterad över att se är:
 
Yuna Kim kl. 18.24
Viktoria Helgesson kl. 18.45
Gracie Gold kl. 19.05
Yulia Lipnitskaya kl. 19.47
Carolina Kostner kl. 19.54
Ashley Wagner kl. 20.00
Adelina Sotnikova kl. 20.14
Mao Asada kl. 20.20
 
Det finns såklart andra åkare jag vill se också men dessa är prioritet nr 1. 
 
/Johanna

Smokey eyes and ombre lips!

on the 2014-02-17 @ 14:44:00
 
 
 
 
Snart bemästrar jag dessa fransar! Tar lite tid men det ska nog bli bra! 
 
/Johanna

Fokus på rätt saker vid rätt tillfälle

on the 2014-02-16 @ 23:49:33
Plugg, plugg, plugg. På något sätt gillar jag det. Psykologi är intressant. Teorier och studier om varför människor handlar på ett visst sätt och hur individers bakgrund påverkar deras handlingar. Däremot är det inte lika lätt som man kanske tror. Att sätta sig in i akademisk engelska för att sedan översätta det till svenska och slutligen lära sig det samt förstå det, tar sin lilla tid. Men jag ska inte klaga. Utmaningar är bra tror jag. Man kan ju hoppas att intelligensnivån höjs en aning efter den här kursen, haha! 

Det får bli dagens sista ord och jag säger godnatt! 

/Johanna

Liksom sommar, typ

on the 2014-02-15 @ 23:06:47
Hej! 
 
Har varit väldigt grått och trist väder i Stockholm de senaste dagarna med snöblandat regn och enstaka plusgrader. Kan det inte bara bli vår eller något? Kan inte solen få titta fram lite mer?
 
Hörde att det har varit ungefär 14 timmar sol i Stockholm under januari månad och att det är extremt lite då det vanligtvis brukar vara 40 timmar sol i januari. D-vitaminbristen är märkbar hos många eftersom människor i allmänhet känner sig trötta och tenderar att falla i depressioner i större utsträckning än om det hade varit mer sol. (Källa: SvD) Hoppas, hoppas på sommar snart! 
 
Det är konstigt att titta tillbaka på alla sommarbilder och att man faktiskt gick runt i shorts och t-shirt. Overkligt. 
 
/Johanna

Happy Valentine's Day!

on the 2014-02-14 @ 20:52:51
Glad alla hjärtans dag! Jag hoppas att ni har en mysig dag. 
 
Dagens makeup fick bli sotade ögon med en rosa touch. Lösögonfransarna var lite kniviga att limma fast och det kunde blivit bättre men övning ger färdighet! En sak är i alla fall säker och det är att de ger sjukt mycket volym! BOOM! 
 
Hoppas ni gillar det!
 
 
 
/Johanna

Alla hjärtans dag om några minuter!

on the 2014-02-13 @ 23:55:02
Om några minuter är det den 14:e februari vilket innebär att det snart är Alla Hjärtans dag. Jag ska försöka att hinna göra en makeup som passar till dagen och lägga upp bilder. Det är dock bara om jag hinner. Den som lever får se helt enkelt! 

Här kommer en bild med dålig kvalitet där jag lockade håret för ovanlighetens skull. Det tog runt 7 minuter! Jag tackar hårstylingprodukternas gudar för bra plattänger som man dessutom kan locka  med! 


Nu ska jag sova! 
Godnatt! 
/Johanna

Ont om tid

on the 2014-02-12 @ 22:16:18
Hej! 
Hinner inte blogga för tillfället men imorgon kanske det blir ett inlägg, vi får se. 
 
Hoppas att alla har det bra! OS är ju bara helt fantastiskt! Vilka prestationer!!!
 
/Johanna

Fullt upp

on the 2014-02-09 @ 19:20:19
Kollar OS och varvar med plugg. Jag hoppas att jag kan blogga mer kommande dagar för just nu är det fullt i min kalender. 
 
/Johanna

Olympiska spelen 2014

on the 2014-02-07 @ 11:26:00
Äntligen är OS 2014 här! Det var på tiden. Spännande ska det bli också! De flesta sporter kommer jag nog inte att titta på under själva tävlingarna men jag ska försöka att hålla mig uppdaterad om vad som händer för i alla fall svenskarna som är på plats. Klockan 17 ikväll är det invigning och sen drar det igång på riktigt! Må bäste man eller kvinna vinna! 
 
Bildkälla: NE
 
/Johanna

Ta dig tid att djupläsa:

on the 2014-02-06 @ 23:02:28
För varje dag som går börjar det klarna mer och mer för mig om vad jag vill göra med mitt liv och hur jag vill att min framtid ska se ut. En sak är säker; det kommer att bli bättre än bäst! Tror jag. Eller?
 
Tänk om det inte blir bra. Tänk om alla mina planer brister. Tänk om allt går åt skogen. Tänk om det inte blir ungefär så som jag vill att det ska bli. Vad är min plan B? Jag har ingen. Desto bättre, kanske. Jag är mer redo nu än någonsin. Mer redo kommer jag att bli, hoppas jag. Så många önskningar. Så många mål. Så lite tid. Men jag har ju hela livet. Det är tillräckligt. Men ett liv är ju kort om man tänker efter. Eller? Är det stressen och tiden som gör det kortare? Kan jag förlänga det? Få tiden att gå lite långsammare? Leva i nuet. 
 
Leva i nuet. Det ska jag göra. 
 
Jag har ett stort mål här i livet. Det är ett av mina viktigaste mål och det kommer att kräva planering. Nästan alla människor hör jag prata om att när de får sitt första jobb en gång i tiden, alltså sin första fasta anställning och lön så ska de köpa något fint till sig själva. Det ska vara lyx. Det ska vara en resa, en märkesväska, en stor fet present till en själv. Det ska VARA, helt enkelt. För mig ska det inte vara någonting. Jag ska ha noll. Jag ska ge bort pengarna till de som en gång gett mig allt. Till de som kämpat och jobbat för att allt ska falla på plats, för att pusselbitarna ska gå ihop en efter en. Jag ska ge min första lön till de som så länge prioriterat mig före sig själva och alla andra. Jag ska ge min första lön till mamma och pappa. Mamma och pappa ska ha allt. Jag ska planera. Ta mig råd, jag ska göra upp en långsiktig plan.
 
Kanske fnyser du. Gör det. Men i min värd, där är allt möjligt. Det krävs commitment. "Stay committed" sa en person till mig en gång. Det ska jag. Jag ska vara committed. För alltid. För nuet. 
 
/Johanna