Summer nights

on the 2014-07-31 @ 21:56:53
Finns inget bättre än att åka båt ute i skärgården! 

Underbart!

on the 2014-07-31 @ 13:38:03
Kan det bli bättre!? Blomma

on the 2014-07-29 @ 17:52:53
Är ute på landet nu och har badat i havet. Det var faktiskt inte så mycket alger så det gick helt okej. Det är 24 grader i vattnet. Underbart! Man kunde ligga i och simma hur länge som helst utan att bli kall. 

Världens finaste blomma!Bilder från USA

on the 2014-07-28 @ 20:32:57
Har gjort ett videoklipp med bilder från de veckorna jag var i USA samt några kortare videoklipp. Hoppas att ni gillar det! 
 
 

3 timmar försenat

on the 2014-07-28 @ 10:54:03
Då var jag i Sverige igen. Sitter på Arlanda och väntar på väskan. Flyget från Chicago och hem var i tid och vi hade flugit (är det ett ord?) i ungefär 20-25 min när piloten sa att de behövde vända och åka tillbaka till Chicago för att det var en lastlucka eller något sånt som var lös. Då blir man ju less på livet, haha. När man väl är påväg hem så vill man hem. Antingen det ena eller det andra liksom. 

Vi stod på Chicagos flygplats i säkert två timmar innan vi fick åka hem men nu är jag hemma i alla fall. 

Vi hörs! 

Bye Colorado

on the 2014-07-27 @ 18:19:24
Sitter på flygplatsen och väntar på att få gå på flyget. Med 5 timmars sömn så hoppas jag att jag kan sova på planet. 

När jag kommer hem blir det en veckas ledighet från isträningen och sen drar det igång igen!  

Segt Wi-Fi men jag hoppas att inlägget publiceras. 

Vi hörs på svensk mark!
 

Time to go home

on the 2014-07-27 @ 08:49:02
Sista kvällen är slut. Jag har packat klart och jag tror (peppar, peppar) att jag får plats med allting utan att få övervikt. 

Planet lyfter 10.51 imorgon lokal tid vilket är 18.51 svensk tid. Jag är hemma på måndag 7.50 om allt går som det ska. 

Jag måste tillbaka hit. Jag måste träffa alla igen. Jag måste bara vara här. Jobbigt att jag kommer att sakna alla. Det finns så fina människor ute i världen! 

Res mycket om du har möjlighet. Res själv. Det är så jag har lärt mig mest. Att klara mig själv. Res även om det är jobbigt att åka själv. Allting löser sig. Du lär dig så mycket mer av att klara dig på egen hand. Upptäck världen. Se saker från ett annat perspektiv, en annan kultur. Ta vara på det liv du lever och var rädd om dig själv och andra.

Mindre glad över att min resa är slut...

Jag ska försöka vara vaken i alla fall en timme till. Klockan är snart 01.00 här. 

Godnatt USA/Godmorgon Sverige! 

Det här har nog varit det bästa året! 

<3
 

Packa

on the 2014-07-26 @ 17:24:57
Godmorgon!

Jag har börjat packa lite saker men det är så svårt att få plats med allt utan att det blir övervikt. Jag har liksom en påse med shoppingpåsar, haha! Några påsar kan jag kasta men det finns en del som jag vill spara. Det ska nog gå bra tillslut! 


Om två timmar går jag på isen och kör mitt sista ispass här! 

Vi hörs! 

Lyxfredag och ett till hej då!

on the 2014-07-26 @ 05:53:35
Idag fick det bli ett till hej då i ishallen. Ytterligare en person som jag kommer att sakna massor! 

Efter träningen åkte jag och en tjej till en salong där vi gjorde manikyr och pedikyr och satt i massagestol. En riktig lyxfredag till ett pris av 300 kr!!! Haha 300 spänn för manikyr och pedikyr. I Stockholm hade de pengarna inte ens räckt till en behandlig i princip. 

Saknar!

Manikyr med en grön blomma (mina egna naglar) 

Sista ispasset imorgon!!! 


Två dagar

on the 2014-07-25 @ 17:28:13
Om två dagar åker jag hem. Vill stanna kvar här ju!!! Det är bara 4-5 ispass kvar innan jag åker hem. Om jag kunde boka om flyget hem och stanna lite längre så skulle jag göra det! 

En selfie på det

Vi ses snart Sverige! 


International Figure Skating

on the 2014-07-24 @ 23:44:31
Hej!

Jag trodde att jag skulle ha mer ont i kroppen idag men det är hyfsat okej med tanke på gårdagen. Benen känns okej men jag har världens träningsvärk i rumpan! Aj haha! 

Vi ska åka och shoppa om en kort stund. Tänkte kolla lite på sportkläder och smink. Det är några saker jag skulle behöva fixa nämligen. 

Idag åkte också en tjej från Kanada till Detroit. Vi har båda bott i samma hus i 2,5 vecka och jag saknar henne redan!! Hoppas att vi kan ses snart igen! 

Igår så togs det en bild på några åkare och jag och den skickades in till International Figure Skatings Facebook-sida och bilden är så bra! Båda killarna står på tå för att de är ganska korta och han som spolar isen sträcker upp armarna i luften helt utan att vi visste om det. Klockrent! Det är en sån där bild som gör mig glad! 

Vaktmästaren i bakgrunden haha!!!

Gilla deras Facebook-sida. De lägger upp massa roliga saker där. Bland det jobbigaste i mitt liv

on the 2014-07-24 @ 04:21:43
Har gjort den välkända "incline" här i Colorado idag. Det var en gammal järnväg som transporterade saker från botten till toppen om jag kommer ihåg rätt. Idag är det däremot något helt annat. Det är som trappsteg som går rakt upp i all evighet, typ. 

Jag och en vän skulle ta oss upp och det var inte kul kan jag säga. Det skulle ta ca 1 timme och efter ungefär 20 min tog mitt vatten slut. Det var också då jag började känna mig yr och vinglig så vi behövde stanna för att vila. Man kunde göra halva incline och jag sa att jag inte kunde göra hela för att jag blev yr och så (förmodligen p.g.a. vätskebrist och höjden). Vi hade gått i ungefär 35 min och då frågar vi några som var påväg nedåt om de visste var halva var och då sa de att vi nästan var framme på toppen. Efter 40 min av (ursäkta språket) ett rent helvete så var vi på toppen och vi var så stolta att vi hade tagit oss hela vägen upp och inte halva. Båda var helt slut och är det fortfarande. 

Jag hade släpat på systemkameran så det kommer bättre bilder men vilken utsikt! Helt magiskt!!! 

När vi gick tillbaka gick vi bakvägen kan man säga och det tog längst tid. Även om det var nedförsbacke så tog det typ 50 min. Vi joggade och powerwalkade ned. 

Nu har jag ont i benen, rumpan, armarna, vaderna och typ överallt. Det blir jobbigt att träna imorgon men det är det värt! 

Fattar inte att jag kunde ta mig upp trots att jag var yr och mådde ganska dåligt. 

Så glada över att vara uppe på toppen! 

Vi får se hur jag mår imorgon. Har lite huvudvärk nu men det är nog normalt. 

Take care! 


Hej då!

on the 2014-07-23 @ 21:51:54
Det är åkare som tävlar i Detroit den här helgen så det är ganska tomt i ishallen från och med idag och till slutet av veckan. Alldeles nyligen åkte Alex iväg och gud vad jag kommer att sakna honom! Allt från filmkvällar och galna stunder till att träna tillsammans i ishallen varje dag. Vi har haft det sjukt kul tillsammans och det kommer att kännas konstigt att inte se honom varje dag från och med idag tills nästa år(?)!!! Vi får se när vi ses helt enkelt men en underbar människa, helt klart!!! 

Jag och Alex
Tisdag 22 juli (onsdag 23 juli)

on the 2014-07-23 @ 03:45:12
Hej! 

Har verkligen bloggtorka men here we go... Haha. Träningen har varit som vanligt idag och det börjar närma sig slutet på min resa men jag vill inte åka hem. Ingen dag är den andra lik här och vi hittar alltid på saker vilket gör att dagarna går ännu fortare känns det som. Jag önskar verkligen att jag hade varit här fyra veckor den här sommaren istället för tre. Åh!!! 

Vi var på middag idag på en restaurang som heter Golden Bee som tillhör Broadmoor och deras stora hotell som jag har pratat om förut. Det var även på Broadmoor där vi var och bowlade. På Golden Bee fick man små bin kastade mot sig som fastnade på tröjan vilket var lite charmigt. Tog ingen bild på det men det får jag fixa. 

Golden Bee

Ha det bra!