Gotland, snart USA!

on the 2014-06-30 @ 22:05:01
Om fem dagar är det USA. Som jag längtar!!! Det ska bli så kul att träffa alla igen, träna hårt och bara andas Colorado-luften! Så himla skönt att åka bort från Sverige och det dåliga vädret.  

 

Ännu mer fynd

on the 2014-06-28 @ 19:50:25
Hittade ännu fler fynd på rean idag! Var i Barkarby och hittade tre par byxor för ett extremt bra pris! Så glad, haha! Nu får shoppingen vila till USA annars blir jag urfattig. Såg världens snyggaste svarta kavaj också. Dessvärre var den alldeles för dyr men åh så snyggt den satt på. Klassiska kläder går aldrig ur tiden! 
 
Packningen får vänta till imorgon. Känner mig omotiverad och har inte alls någon lust. Färjan till Gotland går från Nynäshamn mitt på dagen så jag hinner packa innan dess. 
 
Tror också att nästa tillfälle på gymmet hemma i Sverige i värsta fall blir i början av augusti nästa gång. ABSTINENS! Ska försöka klämma in ett pass innan USA och efter men det blir tight om tid alltså. Det löser sig!
 
Nu: Fixa iPod:en med lite bra musik till Gotland. 
 
Take care!
/Johanna
 
 
 

Ny video

on the 2014-06-27 @ 18:16:54
 

Nude lips

on the 2014-06-26 @ 22:00:45
 

Dagens svettiga

on the 2014-06-25 @ 12:29:00
Idag blev det ett roligt pass på gymmet men däremot var det sjukt jobbigt. Intervaller i kombination med core och överkropp. Har träningsvärk efter alla andra pass jag har kört den här veckan men det är bra, då vet jag att jag har kört hårt. 
 
 
Vi hörs! 
/Johanna

Sommarnaglar

on the 2014-06-25 @ 08:14:46
Av någon anledning gillar jag att måla ringfingernageln i en annan färg än alla andra. Vill oftast göra det lite "roligare" än bara en färg. Det var riktigt svårt att fånga den aprikosa färgen på bild däremot men här har ni resultatet. 

Essie Tart Deco och Ciaté Snow Virgin (helt klart det bästa vita nagellacket någonsin). 

/Johanna 


5 min motivation

on the 2014-06-23 @ 10:49:00
 
 
 "Everything you ever thought you couldn't overcome, you've overcome. So logically it's a bit ridiculous for you to assume that you can't do things when you've in fact been doing them. Do you see how silly you're being yet!?."

Tips?

on the 2014-06-22 @ 11:32:41
Midsommar är officiellt över och det känns ganska skönt faktiskt. Jag har varit helt ledig från träning i två dagar vilket har behövts. När jag lyfter vikter på gymmet så får jag alltid ont i händerna för att jag inte har handskar. Tänkte därför fråga er om det är någon som kan tipsa om ett par bra träningshandskar som är i bra kvalitet?
 
Midsommar på landet
 
Nu blir det lunch och sen ska jag fixa i ordning här hemma till familjen. Kom ihåg att ge och ta.
 
/Johanna

Midsommarafton

on the 2014-06-20 @ 10:17:42
Glad midsommar allihopa!
 
Jag hoppas att ni får en bra dag med trevligt sällskap! Är ute i skärgården just nu och det är inte helt fel. Solen tittar fram då och då men det är kallt... Antar att man får vara glad över att det inte regnar bara! 
 
Sköt om er!
/Johanna

Tisdag 17 juni 2014

on the 2014-06-17 @ 09:50:34
Halva lägret har gått och det känns som att tiden bara flyger iväg. Det blir hemfärd på torsdag och på fredag är det redan midsommar! Här i Gävle är det bra i alla fall. Det är ett härligt gäng människor man tränar med som jag önskar jag kunde träffa oftare. Man får ta vara på den tid man har. 

Snart är det dags för ispass 1 av 3. 

En bild från Gävle. 

Ha det bra i Stockholm eller var ni nu befinner er! 

/Johanna 


Jag visste det

on the 2014-06-14 @ 09:02:51
Godmorgon!
När jag klev ur bilen igår när jag hade varit och tränat kände jag att det gjorde ont i ryggen men trodde att det bara var tillfälligt. När jag vaknade upp nu på morgonen visade det sig att det inte var så. Det känns rejält i korsryggen idag. Bara för att det är läger så ska jag såklart få ont. Jag har klarat mig förvånansvärt bra de senaste fyra veckorna. Min teori är att det beror på att jag har haft mindre isträning och belastat ryggen mindre (i piruetter och hopp) samt att jag har börjat köra på gym. 
 
Tar med mig foamrollern till Gävle i alla fall och hoppas på det bästa. 
 
Sköt om er!
/Johanna

Musik, sommarens första läger och största saknaden

on the 2014-06-13 @ 21:16:00
Hej!
Imorgon ska jag åka till Gävle för träningsläger och smart som jag är har jag inte börjat packa/tvätta träningskläder än. Måste sätta igång med det nu så att jag kan packa klart allt ikväll och imorgon bitti.
 
Det känns helt sjukt att sommarlägrena redan är här och jag känner mig taggad. Upplägget denna sommar blir:
  • Gävle en vecka
  • Ledigt en vecka
  • Gotland en vecka
  • USA tre veckor (SOM JAG LÄNGTAR! Sommarens höjdpunkt!!!)
  • Ledigt en vecka
  • Träning på hemmaplan två veckor
  • (Skolorna börjar)
Det jag kommer att sakna mest när jag är borta är tro det eller ej gymmet. Min egen säng eller familjen som normala människor saknar, saknar jag inte över huvud taget. Ni tycker säkert att det är fånigt och sjukt men jag menar det verkligen. Jag kommer att sakna att stå där på gymmet och svettas som en gris, se mig själv i spegeln när jag kämpar med att lyfta tunga vikter, sätta personbästa och pumpa mjölksyra. Det måste vara endorfin-kicken alltså för jag kan inte riktigt få nog!
 
När det finns en så perfekt balans mellan träning och återhämtning som möjligt är prestationen som högst.
 
Jag har också lyssnat intensivt på massor med "gammal" musik som jag har på mobilen. Varför glömmer jag helt bort vissa låtar undrar jag..? 
 
 
 
 
 
 
 
/Johanna

Mitt besök på YOU Stockholm

on the 2014-06-12 @ 18:17:26
Jag kom precis från frisören. Äntligen har jag varit och klippt mig! Mitt hår har varit så himla slitet och torrt och det var så skönt att klippa sig. Jag är otroligt nöjd med hur resultatet blev och går runt och småler för mig själv för att jag känner mig så nöjd! De är väldigt professionella på salongen och man välkomnas varmt när man kommer dit. Det är verkligen 110 % fokus på dig (därav namnet YOU). De lyssnar, ger råd och klipper helt underbart! 
 
Jag klippte mig hos Sarah och hon klippte mitt hår kortare samt klippte luggen precis som jag vill ha den så att jag kan fixa det där glamourösa Hollywood-svallet. SÅ GLAD! När Sarah fotade mitt hår så passade receptionisten på att också fota så förmodligen dyker det upp kort på mig på deras blogg. Deras blogg hittar ni HÄR. Jag kan säga till när/om bilden på mig dyker upp där. Salongen ligger på Birger Jarlsgatan 37 för den som undrar. 
 
Det kommer att bli många återbesök dit kan jag säga!
 
Nedan kommer några före- och efterbilder. 
 
FÖRE
 
FÖRE
 
FÖRE
 
EFTER
 
EFTER
 
EFTER
 
EFTER
 
EFTER
 
Ha en grym kväll för det ska jag ha i mitt fina hår! Hihi!

Senaste dagarna

on the 2014-06-12 @ 08:09:34

Promenad på Djurgården i det underbara vädret! 

Solnedgång vid vattnet. 

Och en makeup på det såklart. :) 

/Johanna