Ponytail

on the 2014-10-31 @ 11:44:33
 

Hej vänner!
 
Äntligen fredag och tentan är inskickad! Passade på att locka håret idag men lockarna går ut ganska fort eftersom det är kallt ute. Mitt hår har blivit så himla långt! Snart klipper jag det kortare tror jag. :)
 
Vi hörs! 

Snart november!

on the 2014-10-30 @ 23:36:00
Hej vänner!  
 
På lördag är det 1 november! Herregud vad tiden går fort! Jag fyller år om ca 6 veckor och om 6 veckor är det dessutom SM, årets höjdpunkt! 
 
Håller på med en tenta som ska in imorgon och den är mer eller mindre klar så det känns riktigt skönt faktiskt. Ska försöka hinna åka och låna böcker samt slipa skridskorna imorgon för jag tänker inte åka med oslipade skridskor som jag gjorde i Luleå. Rena mardrömmen, haha! 
 
Kvällen kunde inte avslutas bättre än ett samtal på över en timme med fina Leslie. Ord kan inte beskriva hur fin och underbar den tjejen är! She's one of a kind. <3 Vad gjorde jag för att förtjäna en sån vän!? 
 
Bästa <3
 

Ur arkivet #4

on the 2014-10-29 @ 20:26:00
Vardagssotning i varma toner
 
Hej vänner! 
 
I helgen är det Halloween (stavas det ens så?) och det vore lite kul att göra en video på en Halloween makeup och göra något ganska enkelt men festligt och som kan se läskigt ut. Jag vill inte göra något med sår eller sånt för jag tycker inte alls om att klä ut mig faktiskt. Jag klär hellre upp mig än ut mig. Tror inte att jag har tid att göra en video däremot men vi får väl se. 
 
Ha det bra! 

Hur går det till?

on the 2014-10-28 @ 12:04:31
Var på gymmet igår och körde ett intervallpass kan man väl kalla det. Passet bestod av 7 min styrka följt av 60 sek vila för att sedan köra ett set till. Därefter 90 sek vila och sen köra en ny cirkel med träning i 7 min gånger två. Totalt 28 min träning. Efter tredje cirkeln gav jag upp. Det var så fruktansvärt jobbigt och svetten rann! Tänkte spara de lilla krafterna till träningen. Orkade knappt att stå upp. Körde passet för sent på dagen också så jag hann inte återhämta mig lite längre. Det hade å andra sidan inte hjälpt alls för så trött var jag. Jag trodde inte att jag skulle orka träna för benen höll inte. 

Hade träningsvärk igår redan och idag kan jag knappt resa mig upp eller gå ned för trappor. Det var år sedan jag hade så ont och det var inte tunga vikter  under passet. Nästan bara egen kroppsvikt. Det var bara att tänka positivt och bita ihop på träningen men idag blir det en utmaning då vi har fysträning ikväll. 

Sen har man en del skola på det också. Livet leker. 


Hearing you go on about the "so much for bleeched nostalgia.."

on the 2014-10-27 @ 15:26:26
Augusti 2013
 
Hej people, 
Här sitter jag och har höstlov och lyssnar på musik, ska snart fixa ett ärende inne i stan innan jag ska till ishallen. Har lagt in bilder i datorn och tömt minneskort för att det behövdes. Började bläddra igenom gamla bilder och vill egentligen redigera men ids inte. Insåg att jag har mycket bra bilder men också massa oseriösa vilket är sjukt kul. Jag klarar inte av att vara fokuserad och seriös så länge när jag fotar (främst självporträtt) så det resulterar i x antal fula miner och skeva poser men det är kul att se tillbaka på. Men jag har en del fina bilder också från vackra platser. Lite nostalgi sådär.
 
Dags att dra så att jag hinner. (önskar för övrigt att jag kunde gå klädd som på bilden, barbent och utan jacka. Men nej, jeans, varm jacka och Docs får det nog bli.)
 
Ha det peeps

En bättre söndag

on the 2014-10-26 @ 21:11:16

Insåg att vi inte hade Eurosport 2 hemma. Den hade försvunnit från förra året. Eftersom framförallt mamma och jag är besatta av konståkning så prenumererade vi på kanalen i en månad eftersom det är GP tävlingar nu. :D Skate America damernas långa går live nu och nästa vecka går Skate Canada där jag känner flera som ska ställa upp! Så kul!!! Kommer att sitta klistrad  framför TV:n. 

Nej, nu blir det mys framför TV:n. 
Xoxo


Avokadosallad

on the 2014-10-26 @ 13:24:00
 
Avokadosallad
 
Hej vänner! Hur mår ni?
Skönt att ställa om klockan inatt. Fick lite mer sömn vilket alltid behövs. Förkylningen är bättre så imorgon kan jag nog träna. Det kryper i kroppen på mig och jag känner ett sånt sug efter att träna. :) 
 
Dagen får bjuda på lite matbilder då jag fotat av uttråkning här hemma. ;) 
Ha en bra söndag! 

När någon annan kan

on the 2014-10-25 @ 09:13:00
Har ni någon gång känt att ni tycker på ett visst sätt men aldrig har uttryckt vad ni tycker och satt era egna ord på det? Det är där inspirationen från en annan människa kickar in. Någon som med ord har uttryckt exakt det man tycker eller väldigt, väldigt likt om ett visst fenomen. När någon annan kan uttrycka något. Enkelt. Så att man förstår. När jag är sjuk så brukar jag alltid inspireras av att läsa lite om motivation och träning. Nedan följer en text som inspirerar (i alla fall mig):
 

Men jag vill inte dra ut på det här för mycket, jag vill bara få vissa saker sagt; att offra t.ex. alkohol, rökning, TV-tid eller som många lata vill ha ”quality-time” för sig själva, med familj eller vänner. Att offra vissa saker är inte negativt, som alkohol och rökning.

 

Just det där med alkoholen, varför är det så svårt att säga nej!? För att dina vänner inte ska tycka att du är tråkig? Eller för att de omkring dig inte ska döma dig och klaga på dig? När någon tackar nej till alkohol och tar ett glas vatten istället är starkt! Men jag lovar att det alltid kommer finnas någon som kommer säga emot en och försöka trycka ner dig för det!

 

  • Varför dricker du inte? Är du tråkig eller?
  • Fan vad tråkig du är som inte dricker, kom igen ta ett glas!
  • Vilket tråkigt liv du måste leva som inte unnar dig något gott!

Fuck OFF säger jag! Det är bara idioter som säger så, sådana som inte orkar ta sig dit, sådana lata idioter som inte har det i sig att säga nej till alkohol. Ni är inte bara idioter ni är i mina ögon inte lika mycket värda som en som tränar och tar hand om sin kropp. Att ha en hälsosam kropp, äta nyttigt och lägga ner tid för att må bra… Det är värt mer än guld!

 

I vissa länder är vältränade människor mer värda än rika människor – så borde det vara här i Sverige tycker jag!

 

Vad som krävs för mig att ta mig till mina mål, det krävs väldigt mycket av mig. Jag har offrat mycket och ångrar inget! Det jag får ut av allt jag gjort är värt så mycket mer än det jag offrat. Men jag har andra mål nu som de flesta vet, crossfit! För mig blir det att offra en annan typ av träning, mer tid till träningen för att klara av de mål som jag har.

 

Så jag vill bara avsluta med att säga, offra lite och tjäna mycket!!!

 

Ako Rahim


Vitaminboost - Acai Bowl

on the 2014-10-23 @ 19:30:46Acai bowl toppat med hallon, ekologiska mullbär, ekologiska kokoschips och honung

Sitter hemma och har tråkigt. Gjorde en acai bowl så att jag skulle få en vitaminboost i alla fall. :) Börjar bli sjuk

on the 2014-10-22 @ 19:10:00
Hej vänner! 
 
Börjar bli förkyld vilket är segt. Har känt på mig det ett tag eftersom jag har haft mycket i skolan och en period med mer stress. Jag känner min kropp så himla väl vilket är ganska sjukt. 
 
Ångrar lite att jag åkte till tränigen idag trots att jag bara tränade en timme istället för två. Det hade varit bättre om jag hade vilat för då blir jag frisk så mycket fortare än att träna det passet och sen riskera att bli sjuk flera dagar efter. Men jag hoppas att det är bättre imorgon! Lyssna på kroppen! 
 
Vi hörs! 

Tisdagsfys

on the 2014-10-21 @ 21:17:37
Dagens fyspass blev ringar mattrace och lite annat smått och gott! 


Ha det! 

Favorite go-to look

on the 2014-10-20 @ 14:11:34
Har gjort denna sotning några gånger nu och det har blivit en stor favorit. Allt som behövs är 3-4 ögonskuggor och 5-10 min extra på morgonen så har man den färdiga looken. I like! 
11 424 kr

on the 2014-10-20 @ 10:34:40
Drömde att jag var på Arlanda men ibland på Bromma (?) inatt. Jag var på en stor parkering och parkerade. När jag skulle åka därifrån hade jag fått en böter på 11 424 kr för att jag hade kört 30 km/h och parkerat "för fort" och att hastigheten inte var "barnvänlig". De pengarna skulle betalas direkt. Alternativet var att dela upp betalningen men då skulle jag behöva betala drygt 24 000 kr. Lappen var klistrad med tejp på rutan på förarsidan. Vaknade upp och var tvungen att tänka efter om det var sant eller inte. Haha! Söndag och Suits

on the 2014-10-19 @ 23:16:00
Hej vänner!
 
Jag bloggar alltid så sent men det är oftast då jag har tid/tar mig tid att blogga. Har mycket i skolan igen, segt faktiskt.
 
Hade isträning på morgonen och sen var jag tränare på skridskoskolan, åkte hem och pluggade lite, åkte till dansen, åkte hem och pluggade lite till och kollade på TV-serien Suits. Josse och Leslie om ni läser det här så TACK för tipset! Kostymnissar is the shit! ;P 
 
Go USA!