Hörs imorgon istället

on the 2014-09-30 @ 21:47:23
Hej! 

Är lite stressad. Kom precis hem från Globen där jag jobbat hela kvällen. Nu är det dags att plugga, telefonkonferens a la Leslie och Jojo. :) Standard innan varje seminarium. Jag får blogga mer imorgon för idag nu har jag för mycket att göra. I bästa fall dyker det upp en ny video imorgon men vi får se. 

Ha det bra! 
Puss 

Ur arkivet #2

on the 2014-09-29 @ 22:22:00
 
 

Söndagsfunderingar

on the 2014-09-28 @ 19:59:30
Sitter här hemma i mitt nystädade rum och njuter av att allt är rent och på sin plats. Fick ett ryck igår kväll att jag skulle plocka undan lite. Ibland tycker jag om att städa på udda tider. Som igår en lördagskväll eller en tidig morgon. Jag känner mig mycket duktigare för att ha plockat undan om jag gör det en sen kväll än om jag gör det en "vanlig" tid. Är det någon mer som har upplevt samma sak? 
 
Sitter och tänker på att jag har förändrats mycket det senaste halvåret, månaderna eller till och med veckorna. Jag tror och hoppas att jag är påväg ur min svacka på träningarna och även om jag har ont här och där hela tiden så accepterar jag det på ett sätt som jag inte gjort förr. Jag känner mig mer trygg i mig själv. Jag börjar känna igen mig själv på isen igen. Den där glädjen när jag kliver på en nyspolad is och bara njuter av att jag kan åka. Jag känner mig lugn. Starkare. Jag tror att mycket av den energi och glädjen kommer från USA och andra saker jag upplevt det senaste halvåret. Jag tänker på dem varje dag där borta och när jag kom dit i somras och inte var i bra form alls så fick jag ett sånt enormt stöd från alla.
 
Alla kunde relatera till min situation och det var så skönt att det fanns personer som antingen gick igenom eller har gått igenom exakt samma sak som jag. Det har jag inte upplevt i Sverige. Alla har självklart varit med om svackor här med men jag upplever att det inte är någonting man pratar om.  När jag inte trodde på mig själv så fanns det andra runt omkring mig som gjorde det. Det var därför det var så jobbigt att åka från USA i år. Det var därför jag ville stanna en vecka till, för att få njuta några extra dagar med underbara människor. När jag väl satt i klistret och inte trodde att det fanns någon utväg så fanns de där, och bara där. De gav mig så mycket glädje och även om min inställning inte ändrades på en natt så känner jag att jag är på rätt väg idag. Tack! 
 
Så mycket skratt och roliga stunder med den här killen!
 
Gulligaste tjejen som jag saknar så mycket! 
 
Så snäll människa! Det är omöjligt att inte tycka om honom!  
 
Bästa kortet helt klart! Och bästa gänget! 
 
Ha en bra söndag! Kom ihåg att tro på er själva. 

If I had my way...

on the 2014-09-28 @ 14:42:00
Det var år 2004 Arakawa vann VM men hennes åkning håller fortfarande världsklass 10 år senare. 
 
 
 
 

Lördagsfix!

on the 2014-09-27 @ 17:20:00
Hej på er!
 
Tog en sväng till gymmet imorse och körde mycket armar och rygg så nu är jag helt slut! Träffade bästa Valda också så vi ska ta och slå till med ett pass någon gång! 
 
Har suttit och gjort en ny header till min YouTube kanal också. Visste inte vad jag ville ha förutom att det skulle vara klassiskt, det är min grej. Slutade med att jag improviserade lite och kom fram till det ni ser nedan. För att se lite mer exakt hur det ser ut och för att prenumerera på min kanal klickar ni HÄR
 
 
Ha en bra lördag!

Stockholm

on the 2014-09-26 @ 19:28:00
Kan inte få nog av den fina stad jag bor i!
 
 
 
 
 

TACK, TACK, TACK!!!

on the 2014-09-26 @ 12:30:00
Alltså ni förstår inte hur glad jag blir när jag ser att mitt klipp på sotade ögon har fått mer än 1 000 visningar på YouTube!!! Jag hade ALDRIG trott det när jag spelade in den där videon. Finns massor i videon som jag hade velat göra annorlunda idag så jag är lite chockad själv! Tack för att ni tittar och stöttar! Utan er hade det inte varit möjligt! 
 
Kan man be om en bättre fredag!? :D
 
 

Idiotiskt!

on the 2014-09-26 @ 11:43:00
Blir så irriterad när jag läser sånt här i tidningen! "Fatgirlslim". Varför!? Jag såg att dessa "piller" såldes på bl.a. Nellys hemsida nu i veckan och tyckte att det var konstigt att det inte hade skrivits om det i massmedia men idag stod det i Metro. Stod också att Åhléns och Kicks hade sålt det.
 
Ta bort den där skiten. Det hjälper ingen! 
 
 
 

Cravings

on the 2014-09-25 @ 13:36:00
123
 
 
456
 
 
Klicka på siffrorna för att komma till respektive produkt.
 
Finns så mycket jag vill klicka hem nu när hösten är igång. Regn och tråkigt väder får mig att  vilja nätshoppa och uppdatera garderoben lite. 
 
Vilka shopping-måsten har ni till hösten? 

Bloggtorka

on the 2014-09-24 @ 22:56:00
Hej! Hur mår ni? Skönt att det börjar närma sig helg. :) Vet verkligen inte vad jag ska skriva om... Tränade idag och baksidan gör ont mer eller mindre hela tiden men kändes ganska okej ändå. Bara att jobba sig igenom det och hoppas att det läker. 
 
Sköt om er! 
 
 

Dagens "träning"

on the 2014-09-23 @ 19:33:16
Ja, det blev ju inte så mycket träning idag direkt. Gick på isen, körde ungefär 10 min, märkte att det inte kändes bra i baksida lår och gick sedan av. Varför? Jag kämpar  mig tillbaka för att jag vill och för att jag kan men det är som att någon sätter käppar i hjulet på mig HELA tiden. Allt från skador till hjärnspöken. Men skador är nog det värsta för då är det liksom kroppen det är fel på. 

Vet inte när jag kan träna nästa gång. Jag ska ha en plats på SM i alla fall och sen skiter jag i hur jag tar mig dit! Ont eller inte jag ska dit bara! 

Ber till alla högre makter att baksida lår känns bättre imorgon. Peppar, peppar. Måste dra till gymmet imorgon i alla fall och köra överkropp. 

Ge aldrig upp!!! 
Kramar 

iOS 8.0

on the 2014-09-23 @ 11:28:26
Uppdaterade precis mobilen till iOS 8.0. Ser nästan likadant ut som förut men med lite andra menyer. 
Tentan är nu inskickad och snart blir det föreläsning i skolan. Gick och la mig sent igår och upp tidigt så vill bara sova typ, hehe. Ville kika in här i alla fall och säga att jag lever eller något. 
 
Ha en bra dag! 

Tenta, bra träning, ont i baksida lår och ont om tid

on the 2014-09-22 @ 20:49:00
Hej! 
Håller på med en 27 h tenta nu som ska in imorgon. Lite stressad så ska fortsätta med den asap. Träningen idag gick bra. Eller bra för att vara mig just nu. Det var ett steg i rätt riktning. :) Fortfarande en lång väg kvar.
 
Jag har ju haft problem med baksida lår och när jag stretchade spagat idag så tog jag det försiktigt men rev upp hela sträckningen igen och aj, aj vad ont det gör nu. Ont från rumpan ned till knävecket. Måste kolla upp det när jag inte har 1000 andra saker att göra. Fick också någon konstig sak med höger axel men hoppas att det är tillfälligt bara. 
 
Nej nu måste jag plugga! 
XOXO

Vardagsmakeup

on the 2014-09-21 @ 21:24:29
Efter önskemål om en vardagsmakeup så kommer här en video på det. Hoppas att ni gillar det!
 
 
 
Puss <3