På föreläsning

on the 2015-04-24 @ 10:26:57
Hej fredag! 

Sitter på föreläsning men det är inte så givande kan jag säga. Hade nog lärt mig mer av att sitta hemma och läsa istället.. Känner för att åka hem och städa typ, haha. Tycker om när allt är i sin ordning men det slutar väl med att läsa trots allt. 

Hoppas att ni får en bra dag i alla fall! :) 
I know your pain is the same but I'll forgive you

on the 2015-04-22 @ 06:03:19
Godmorgon vänner! 
 
Jag är uppe tidigt idag och det är för att jag ska till gymmet och träna. Jag börjar egenligen inte att jobba förrän 9 men vad gör man inte för att hinna med lite träning? Jag älskar att träna på morgonen för det gör att dagen blir så mycket bättre. Det blir morgonmöte med lite jobb i tre timmar sen hem för att läsa i kurslitteraturen någon timme och sen blir det skola. Jag kan gymma efter skolan men jag pallar inte att gymmet ska vara överfullt, bara irriterande och störande så då får jag gå upp 5.45 istället, haha. Vad gör ni idag? 


 

Vart ska jag börja...

on the 2015-04-21 @ 22:18:00
Jag har i några veckor haft ett inlägg som jag har velat skriva men inte vetat vart jag ska börja. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig i ord för att det ska ge personen rättvisa. Jag har träffat världens mest underbara människa i skolan. Jag förstår fortfarande inte hur vi kunde träffas. Det var en slump att jag "råkade" sätta mig bredvid henne en gång under de första skoldagarna och en slump att vi valde samma grupp av 10 olika grupper så att vi hamnade i samma seminariegrupp.
 
Jag har aldrig mött en människa som är så vänlig, respektfull, ambitiös, vacker (inifrån och ut), smart, rolig och jordnära i hela mitt liv. Hur kunde jag möta just henne? Vad har jag gjort för att förtjäna en så otroligt vacker människa? Jag förstår inte. Miranda respekterar alla mina sidor och förstår precis hur jag tänker och känner. Vi är så lika men ändå så olika. Att kunna ringa varandra när som helst och prata om vad som helst och skratta tills vi nästan tappar luften - det finns inget bättre än det. Hon förstår att saker tar upp tid och att jag gör de val jag gör av en anledning, att jag är stressad, glad eller ledsen och att jag tänker som jag gör. Våra hjärnor fungerar mer eller mindre likadant. Hon förstår allt.
 
Det finns inget mer värdefullt än att ha någon som förstår en till 100 %. Jag kan säga vad jag vill till henne utan att hon dömer mig. Jag kan vara ärlig. Jag kan känna mig accepterad. Den känslan är viktigare än något annat. Att hitta människor som bryr sig och är intresserade av att lära känna en för den man är och inte för hur man ser ut eller något annat ytligt. Jag är så otroligt tacksam att jag har träffat dig Miranda. Du anar inte. Jag känner mig hel när jag är med dig. Du är min soulmate, min själsfrände. Tack! Tack för att jag får vara din vän. <3

 
 

Måste lära mig

on the 2015-04-20 @ 12:20:30
Jag måste lära mig det här!!! Haha, fatta att gå in på gymmet och köra det här. Reaktionerna, haha! Sommarmål kanske? 
 
 
 

Cherry Blossom

on the 2015-04-19 @ 19:28:20
Var ju i Kungsträdgården idag och tittade på körsbärsträden. Det är så vackert att man tappar andan för en sekund. Att omringas av ett valv med rosa blommor i solljuset är oslagbart. Bilderna får tala för sig själva. Det är många! ;)
 
 

Söndag morgon

on the 2015-04-19 @ 08:45:51
Godmorgon söndag!
 
Jag har ingen aning om hur jag ska börja det här inlägget, haha. Ville bara önska er en bra söndag. Jag tänkte läsa lite i kurslitteraturen nu på morgonen och sen åker jag in till Kungsträdgården eftersom alla träd är så fina. Jag tar med mig kameran så hoppas att jag får lite bra bilder. Kika in här ikväll för då har jag säkert lite bilder att dela med mig av. :)
 
 

Anastasia Contour Kit

on the 2015-04-18 @ 11:37:52
Hej vänner!
 
Äntligen lördag och det är såååå fint väder i Stockholm! :D Vår, vår, vååååår! 
 
Jobbade hela dagen igår och kände inte för att blogga när jag kom hem. Jobbade 9.30-20 haha, men det gick bra! Jag har nästan slut på mitt puder och solpuder och jag såg att vi hade fått en leverans med Anastasia Contour Kit och jag kunde inte motstå så jag köpte det. Jag har hört så sjukt mycket bra om det och minst 95 % av allt smink jag köper är på rekommendation (stavas det så? hehe). Har inte provat det än men ska sminka mig snart så vi får se hur det funkar. Används av makeupartister världen över. Tror att alla puder är matta utom den längst upp till höger som är en highlight. 
 
Har storstädat mitt rum nu på morgonen och känslan när det är rent och fräscht är oslagbar! Tänker på Miranda varje gång jag ska städa, haha! 
 
Vad gör ni idag? 
 
 
Ha' det! <3
 

Torsdag 16 april 2015

on the 2015-04-16 @ 20:19:00
Hej! 
 
Innan föreläsningen idag fick det bli en lunch på Vurma med en kompis. Så mysigt och åt en Grym sallad (ja, den heter Grym sallad, haha). Alltför längesen vi sågs så det var kul att ta igen all tid som vi missat. 
 
Sallad, körsbärstomater, broccoli, quinoa, serranoskinka, mozzarella och lite till
 

Types of drivers

on the 2015-04-14 @ 22:02:34
Jag är nr 2 och 4 helt klart, haha. Vem är du?
 

So hold for the applause

on the 2015-04-14 @ 11:59:59
Hej vänner!  
 
Tisdag idag och har inte uppdaterat om hur det gick i söndags. Ni som följer konståkning och kan läsa protokollen ni förstår ungefär hur det gick. Jag missade för mycket i hoppen och jag fick inte alla levlar i piruetterna heller så jag vet inte riktigt vad jag missade. Jag har inplanerat level 4 i alla men i CCoSp förstår jag att jag bara fick level 3 för jag upprepade en position (hade för lite kontroll för att göra den som den skulle vara). Slutade sjua med 90 poäng. Eftersom jag inte tränat bra på länge så kan jag inte förvänta mig att jag ska ut och åka mitt livs åk. Självklart strävar jag efter det men man tävlar som man tränar och jag behöver mer träning.
 
Vad mer har hänt... En ny kurs har börjat i skolan, statsrätt. Jag hoppas att den är lite roligare än europarätten för den kursen var ganska seg. 

Helgens naglar

Vi hörs! :)
 

Efter kotprgrammet

on the 2015-04-11 @ 21:54:40
Sitter på hotellrummet nu och ska sova ganska tidigt. Imorgon blir det morgonträning på is och sen tillbaka till hotellet för att göra mig i ordning till långa. Dagens program gick sådär. De största misstagen var att jag ramlade på 2A och 3S vilket var lite onödigt minst sagt. Jag hade som mål att satsa på alla hopp och hålla inne på allt vilket jag också gjorde så det var väl bra å andra sidan... Fick bara level B i FCSp så det va inte så bra och level 2 i stegen som ska vara 4, CCoSp som var level 3 men planerad level 4 så det saknades poäng lite här och där. 
 
Jag är taggad för imorgon i alla fall och det ska bli kul att åka! Skam den som ger sig och imorgon är det bara gå ut att göra ALLT! 
 
Sköt om er!
 
 

Lördag 11 april 2015

on the 2015-04-11 @ 10:30:01
Godmorgon!
 
Då har fösta natten i Skövde gått och senare idag är det dags att tävla korta. Vi var ute på morgonen och rörde på oss för att vakna till lite. Jag ska måla naglarna nu och sen får vi se hur dagen blir. Det tar ju typ 1,5 h med hår och smink så jag har ju något att sysselsätta mig med i alla fall, hehe. Vid 15 ska vi vara i ishallen i alla fall. :) 
 
Vad gör ni idag?
 
 
 
 

I swear I could touch the sky

on the 2015-04-10 @ 19:37:32
Hej vänner! 

Sitter i bilen påväg till Skövde för att tävla Elitseriefinalen imorgon och på söndag. Imorgon är det korta och på söndag långa. Det är jättehärligt väder i alla fall och solen skiner så det är bra väglag :) 

Tävlar imorgon vid 16.35 och på söndag vid 14.10. Tagga till!!! 

Kameran är med också så jag hoppas att jag kan knäppa några bra bilder. :) 


Vi hörs! 

10,5 h senare

on the 2015-04-09 @ 09:36:29
Godmorgon!  

Somnade tidigt igår. Var så sjukt trött så jag gick och la mig 21.20 vilket jag inte gjort på jag vet inte hur många år.. Även om jag vaknade flera gånger så kunde jag somna om och vaknade 7.45 så jag har sovit i mer eller mindre 10,5 h. Välbehövligt minst sagt och känner mig ganska utvilad faktiskt. :) 

Nu: Plugg med Miranda. #standard 

Take care!