Trodde att de skämtade

on the 2015-08-31 @ 21:47:23

Hej vänner!

Var ju i skolan idag och det är så GALET mycket att göra. Eftersom vi har dubbelt  seminarium på onsdag så ska det läsas åtta rättsfall innan dess och sen ska ett rättsfallskoncentrat skrivas som ska vara inskickat innan seminarierna på onsdag som börjar 8 på morgonen. Dessutom måste man läsa i litteraturen och sen har vi föreläsning 4 h imorgon. Jag trodde att de skämtade när jag fick informationen. Kanske inte var så skönt att börja skolan ändå, haha. Nej men nu kör vi!!! Jag får tänka på hur smarta vi kommer att bli. 

Btw, mamma var och kollade på träningen idag för hon ville se mitt nya korta och det var så sjukt länge sen hon var och kollade på en träning. Kände mig som 12 år igen typ. :P Hon tyckte i alla fall att det var "hur bra som helst" och "världsklass" så det känns bra att någon tycker väldigt mycket om det i alla fall och inte bara jag, haha. Allt tack vare Catarina och Tom. Vad vore jag utan er? 

Hoppas att ni haft en bra måndag! 
Sköt om er! 
❤️ 

Back to school - CA

on the 2015-08-30 @ 22:37:00
Min röda favorit! Essie Forever Yummy
Är du medlem på Kicks? Då har du 30 % på alla Essie lack t.o.m. 1 september :)
 
Hej på er!
 
Imorgon börjar skolan igen och det känns ändå helt okej att sommarlovet är slut. Nu är det dags att aktivera hjärnan lite. ;) Börjar termin 2 nu och ska läsa CA och sedan CB (Civilrätt A respektive B). CA kursen är 22,5 hp och hela terminen är 30 hp så det är en STOR kurs och väldigt omfattande. Mycket inlämningsuppgifter och läsning. Den här terminen brukar kallas väggen eftersom det är ett antal studenter som går in i väggen under termin 2. Å andra sidan tycker jag att man ska skita i vad alla andra säger och bilda sig en egen uppfattning om hur "illa" det är. Vi ska läsa skadeståndsrätt m.m. nu och ska jag vara ärlig så är det ju inte mina favoritämnen direkt, haha. Det är bara att plöja igenom. Positiva tankar. Allting löser sig. Alltid. Hämtade ut böckerna på posten tidigare i veckan och det kom en stor låda med böcker i och massor med luft så att böckerna inte skulle bli kantstötta. Snacka om att man är tönt nu för tiden. Dags att damma av ryggsäcken nu känner jag, haha.
 
Jag hoppas att ni har haft en grym helg!
Nu ska jag måla naglarna. Rött den här gången (se bild). Sjukt länge sen sist! 
Kramar <3

Lördag 29 augusti 2015

on the 2015-08-29 @ 08:31:09
Ur arkivet
 
Godmorgon!
 
Saknar faktiskt att sminka mig ordentligt och inte bara lite mascara och concealer typ. Däremot vill jag att huden ska andas så mycket som möjligt för sen kommer jag inte att vara så brun längre och då vill jag ha mer smink, haha. Jag ska försöka hålla ut lite till men fram tills dess får det bli en bild ur arkivet. :)
 
Ha en bra lördag ute i det soliga (men höstlika) vädret!

Det där med konståkning

on the 2015-08-27 @ 22:55:48
En av de bästa koreograferna! (Bild från USA)
 
Hej människor!
 
Bloggar sent idag men kom ganska nyligen hem från träningen. Vi slutade träningen strax innan åtta och efter det joggade jag ned och började stretcha i ishallen. Då såg jag att isen var tom och fick direkt en idé om att åka lite till för det var en sån dag när jag bara ville åka skridskor... Så jag gick till vaktis och frågade om jag fick gå på och jag var på i säkert 40 min innan hockeyn kom på. Det var så härligt att bara vara helt själv i ishallen, ingen som stod och kollade och dessutom spela musik som bara jag gillar. Passade på att åka in skridskorna lite och åkte lite figurer också som jag inte gjort på evigheter. Sen åkte jag korta och långa med koreografin och till sist fick det bli lite kondition i slutet. Det finns inget bättre än att åka själv i en ishall. Det är BÄSTA känslan. 
 
Har inte berättat så mycket om mitt nya korta men musiken är otroligt lättsam och den är varken snabb eller långsam typ någonstans emellan, haha. Förut har jag alltid åkt till musik som är lättbegriplig och som "alla tycker om" (det varierar ju såklart) men den här är mer mogen. Den musik jag har haft förut har varit "enkel" att åka till eftersom det bara varit att följa musiken men nu är det jag som måste lyfta musiken. Förstår ni vad jag menar? Det krävs mer av mig vilket jag älskar! Det är utmanande och utvecklande och ju mer jag åker programmet desto mer gillar jag det. Dessutom tror jag att man antingen gillar musiken eller ogillar den, haha. 
 
Att konståkning gör en så lycklig! Jag är så otroligt tacksam över att jag har den. ❤️
Sov gott vänner och sköt om er! 
 
 

#goals

on the 2015-08-26 @ 19:09:38
Hej! 

Idag har Malin och jag snapat i en månad. Haha! Goals helt klart! Vi tänkte att vi skulle upp i 100 dagar men vi får se hur det går. Bara så att ni vet liksom. :P Att jag använder Snapchat 31 dagar i rad är så galet bra för att vara mig, haha. 


#ingetliv 

Har sovit jättekonstigt inatt. Har vaknat upp hur många gånger som helst för att det varit så varmt och för att jag var för pigg men samtidigt trött. Sen har jag träningsvärk i typ hela kroppen från fysen igår. Får sova tidigare ikväll antar jag. :)

Ha det bra vänner! 

No makeup

on the 2015-08-25 @ 21:57:56
Ju mer bekväm du är utan smink, desto mer bekväm är du med dig själv. Det är min teori. 

Sköt om er! ❤️

If I Had My Way

on the 2015-08-24 @ 14:19:19

Every now and then it seems
We live our lives to such extremes
Racing all around, never homeward bound
Losing what we've found
But if I had my way
Things would be different
No one would believe that a lie was true

 

 

 

 


I’d rather make ’em yawn than be a pawn on your chessboard

on the 2015-08-23 @ 12:52:00
Because to make it you think I gotta act a certain way,
Be a little bit insane, live a little, it's okay
I guess we have different definitions of living, but you’ll twist my words anyway
You’ll say that I’m naïve, like I don’t have a past,
You're the one being deceived, I see right behind the mask
[...]
So call me boring, call me cookie cutter
Call me what you want
A matter of fact
Just say it loud and don’t st-stutter
'Cause I know who I am, yeah I’m still the same
Just a California girl with big dreams
[...]
I might be smiling, yes
But don't mistake kindness from weakness
 

No filter

on the 2015-08-22 @ 21:32:55
Sunset
Nacka Strand, Stockholm, Sweden
❤️❤️❤️

Det vackraste jag sett på länge! ❤️

Don't mistake kindness for weakness

on the 2015-08-22 @ 15:23:39
Svensk sommar ❤️

Fredag 21 augusti 2015

on the 2015-08-21 @ 10:19:00
Bild från förra året (vardagsmakeup)
 
Godmorgon!
 
Det är alltid så svårt att veta hur jag ska börja ett inlägg för det känns som att jag skriver likadant hela tiden. Jag har precis lyxat till det lite med en ansiktsmask. Den bästa i mina ögon: Glamglow Supermud Clearing Treatment (den vita). Såg på YouTube att de kommit med en ny som lanserats i USA och heter Flashmud och är orange. Den ska ljusa upp hyn och få den att bli mer ungdomlig och strålande. Det jag gillar med den vita är att den håller exakt vad den lovar och är SÅ bra! Läs mer om den HÄR vi har den för 20% på Kicks nu. :)
 
Jag har glömt att säga att jag började åka in mina nya skridskor i måndags. De känns ju alltid lite stela och hårda i början eftersom lädret är nytt men de börjar bli lite bättre i alla fall. De första dagarna bestod mest av kramp men det släppte lite igår i alla fall så det var skönt. 
 
Vad ska ni hitta på i helgen? 
Sköt om er!
<3
 

Hur tänkte jag där?

on the 2015-08-19 @ 21:30:00
Hej vänner! 
 
Kollade igenom sminkarkivet lite och gud vad mycket som har hänt sminkväg för mig. HAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Vissa bilder är så FULA att jag skäms över att dela med mig! Har fått mig ett gott skratt kan jag säga! 
 
Mars 2012: Vad var tanken här egentligen? Ingen intensitet i ögonskuggorna, dåligt applicerad mascara, ingen fransmarkering, ingen bra bas och lite läppglans och solpuder. Och varför fyllde jag inte i ögonbrynen!? Alltså HAHA!!!!!! 
 
November 2014: Ja, ni ser ju skillnaden. Haha! Fortfarande mycket jag kan bli bättre på men det här är ju betydligt bättre. En av mina favoriter faktiskt! 
 
Ni anar inte hur kul det var att bläddra igenom allt! Jag kunde ju till och med applicera rött läppstift och läppenna på ett bra sätt på bilden ovan, haha! Läppennan är Russian och läppstiftet är China Red. Båda är från Makeup Store och finns på Kicks HÄR. :) 
 
Övning ger färdighet! 
Kram ❤️

Have I really been blind to reality?

on the 2015-08-18 @ 21:12:20
Augustikvällar ❤️


En till makeup

on the 2015-08-18 @ 14:04:43
Hej vänner!
 
Det här var sminkningen som jag gjorde veckan innan den jag gjorde i helgen på Ida. Vi körde en klassisk brudmakeup kan man säga med neutrala skuggor och en perfekt bas som håller hela dagen. Hoppas att ni gillar det! :)
 
 
Ha det bra! <3