Ville bara skriva lite

on the 2015-05-22 @ 23:51:55
Hej vänner!
 
Hur mår ni? Saknar att blogga men lovar att det ska bli bättring på det när jag får sommarlov. :) Jag håller på att plugga inför tentorna som är kvar innan sommaren så det är fullt upp. Snaaaart ledigt! :D 
 
Jag fick ett ryck att blogga men vet inte vad jag vill skriva om. Ville bara skriva av mig antar jag. Kan ju berätta att det tog typ två dagar innan jag kunde Unbreakable Smile utantill. Besatt? JA! Hon spelade sin nya singel på årets Billboard Music Awards. Lyssnar på så sjukt mycket musik nu för tiden. Det händer att det dyker upp en gammal låt i huvudet som jag bara måste spela för att det är nostalgi. Kom att tänka på Free Fallin' för några dagar sedan och hur bra är inte John Mayer!? 
 
Okej, jag ska sluta tjata om musik kanske. :P Men när sommarlovet börjar så ska jag försöka göra fler makeuper och fota samt göra någon video så att ni kan kolla. Något speciellt ni vill se? 
 
För övrigt är allt som vanligt men jag har fått ont i foten, under foten. Jag går några steg och det går bra men när jag gått typ 20 meter så börjar foten att göra mer ont, liknande kramp fast ändå inte. Så jag får halta fram/gå väldigt långsamt och konstigt. Jag som alltid går fort - ni kan ju tänka er frustrationen. Sen gör inte tryckskadan på den andra foten saken bättre heller. Märks att jag inte har varit hos naprapaten och underhållit men har typ inte tid nu heller med tentorna och allt. Kan ju inte vänta 1,5 vecka heller för då läker det ju aldrig. Men jag får bita ihop tillsvidare och träna så gott det går. Är för gammal nu... Bara skador hela tiden, hehe. 
 
Jaha, jag hoppas att någon fann inlägget relevant och om du läste hela så är jag imponerad!
 
Sköt om er så hörs vi!
Kärlek <3

If you go, I think I'd understand. It's not that easy holding my hand

on the 2015-05-19 @ 16:55:16

Free Fallin'

on the 2015-05-16 @ 22:20:09
 
 

Bröllopsdag

on the 2015-05-15 @ 10:43:51
Idag har mina föräldrar varit gifta i 22 år! Grattis mamma och pappa och tack för att ni finns! <3 

15 maj 1993 
15 maj 2015 


Vårfriskt

on the 2015-05-13 @ 22:23:30
Favvoskuggan Peach Smoothie, blå ögonpenna och rosa läppar skriker sommar! :D 
 
 
 
 

Ett skämt typ!?

on the 2015-05-12 @ 11:00:31
Hej vänner! 
 
Haha det sjukaste hände precis! Jag fattar inte ens hur det är möjligt men mitt klipp med sotade ögon på YouTube har fått 10 000 visningar!!! Hur galet är inte det!!?? Detta gjorde min dag! :D GALET! Det roliga är att klippet är så sjukt dåligt, haha. Jag är jättetråkig och sen gör jag vissa grejer fel också men tur är det väl att man utvecklas, eller? :P Men jag fattar inte att folk faktiskt har tittat för jag hade aldrig kollat på det, haha! Jaja, nu ska jag göra mig redo för skolan. Dagen fick starta med ett pass på gymmet i spegelsalen. :)
 
Ha' det! 

MAC Margin Blush

on the 2015-05-07 @ 22:18:13
Hej vänner!
 
Skaffade ett nytt rouge från MAC ganska nyligen. Har ett därifrån tidigare som är grymt men det är matt och mer åt det höstliga hållet så jag var tvungen att skaffa ett nytt som var lite mer persikofärgat och mer lyster i. Eftersom Margin är en storsäljare så fick den följa med hem. Sjukt fin i alla fall och det är inte nödvändigt med highlight om man inte vill. Funkar att bara ha rougen utan solpuder också så det är perfekt till sommaren. Jag köpte en i "refill" eller "pan" som man säger på engelska. Då slipper jag förpackningen och kan sätta in den i min palett istället. Funderar på att köpa en stor palett till där jag kan ha rouge så får den andra vara separat till ögonskuggorna. Vill köpa en mindre storlek också som jag kan ha med mig om jag vill ha med smink i handväskan eller så. :) 
 
Sköt om er! 
 
 

I smile because happiness is all I have

on the 2015-05-03 @ 12:36:34
23 juni kommer albumet! :D