Bästa låten!

on the 2015-11-27 @ 23:31:28
Den här låten är så fruktansvärt bra! Bästa!
 
Hej vänner! 
 
Idag var det dags för tenta och det var så skönt att få den gjord. Nu kan livet bli lite mer normalt kanske, eller inte, haha. Jag har fortfarande FULLT upp och är upptagen heeeeela tiden. Men det är kul! Jag kan inte sitta still för jag blir bara rastlös. "Vad ska vi göra nu?" "Är vi framme snart?" Ja, min mentala nivå är ca 9 år ni hör ju själva, haha. Jag vill nästan alltid göra något. Å andra sidan är det riktigt skönt att bara vara hemma en kväll och inte göra någonting. Om jag inte gör saker så tycker jag oftast att jag är lat. Jag ska gå upp på morgonen utan att sova bort hela dagen, göra något, träffa människor, jobba, träna, plugga, sminka mig (haha), städa, vad det nu än kan vara. Jag vill göra saker. Livet är för kort för att ligga på soffan en hel helg. Om jag inte har gjort något viktigt under större delen av dagen och det händer typ två dagar i rad så tycker jag att jag är lat. "HALLÅ gör något" tänker jag alltid, hehe. Standard. Till viss del släktdrag tror jag. 
 
Eftersom jag pluggat till tentan i ungefär tre veckor så ville jag belöna mig själv med något så jag beställde ett par nya skor på nätet. Jag har ingen aning om de passar men det märker jag. Annars är det bara att skicka tillbaka och belöna mig själv med något annat. :) De är sååå snygga! Dör! Hoppas verkligen att de passar. Mina fötter är fruktansvärt fula så jag hoppas att de funkar ändå!
 
Har fått extremt mycket mejl idag om Black Friday. Vi på Kicks har 20 % på allt från Clarins imorgon, 25 % på alla dofter på söndag och 20 % på allt från Anastasia Beverly Hills på måndag. Min Black Opium är nästan slut men den räcker ett tag till. Däremot vill jag köpa Coco Chanel Mademoiselle på söndag. Vill helst ha 100 ml för den flaskan är snyggast, HAHA. Typiskt mig. Men den har vi inte i vår Kicks butik så jag kanske borde satsa på den som är 35 ml eftersom jag fortfarande använder Black Opium slaviskt! 50 ml är nog för mycket. Älskar Black Opium men det kan vara kul med Chanels som omväxling. :) 
 
Ni fattar inte hur bra Black Friday helgen är på Kicks nu! Jag ska tipsa lite. Jag tar Clarins nu, dofter imorgon och Anastasia på söndag. Hur låter det?
 
Clarins: 
  • Hand and Nail Treatment Cream
    En grymt bra handkräm som ger mycket fukt och gör händerna superlena. Jag har jättetorra händer och den här är det SÅ mycket fukt i! Galet. 100 ml Pris: 200 kr (ord. 250 kr)

  • Eye Revive Beauty Flash
    Riktigt bra ögonkräm som återfuktar och sjunker fort in i huden så att man kan sminka sig kort därefter. Ingen anti-age eller SPF. Kan användas både morgon och kväll. 20 ml. Pris: 312 kr (ord. 390 kr)

  • Clarins Daily Energizer Cream 
    Ansiktskräm utan anti-age och SPF. Perfekt för morgon och kväll. För normal till torr hy. Sjukt mycket fukt utan att bli fet. C-vitaminberikad samt berikad på antioxidanter. 30 ml. Pris: 244 kr (ord. 305 kr)
Det är några av de favoriter jag har. Ska nog köpa handkrämen imorgon för den är grym! Ögonkrämen och ansiktskrämen använder jag jämt. Clarins har verkligen superbra hudvård!
 
Snart dags att sova. 
 
Dagens ord: 
Some people live for the fortune
Some people live just for the fame
Some people live for the power, yeah
Some people live just to play the game
Some people think that the physical things
Define what's within
And I've been there before
But that life's a bore
So full of the superficial
 
Godnatt! ❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback