If Drake had different jobs

on the 2016-04-29 @ 09:09:53

Det här är så gulligt så jag smäller av!

on the 2016-04-28 @ 22:19:07
Alltså hur söt! Och smart! 4 år!
 

Riv pyramiderna

on the 2016-04-28 @ 21:54:10
Dagens ord: 


❤️

Swag

on the 2016-04-27 @ 21:44:03

Progress

on the 2016-04-27 @ 19:38:00
 
 
Update om lilltån igen (för er som bryr er, haha). Jag har inte haft ont i tån de senaste dagarna i vanliga skor så nyss fick jag för mig att jag skulle prova skridskon och se om det gjorde ont. OCH JAG FICK PÅ MIG DEN! Jag tror inte att ni förstår lyckan! Har dock ont i en annan knöl på foten men körde dubbelt med skumgummi så då funkade det. Knöt dock ganska löst. Men ändå! Progress! Jag hade på mig skridskon i säkert 15 min så det är sjukt bra! Och det gjorde inte ont! Hoppas att jag kan åka snart igen! Håll alla tummar och tår för mig! Har gått 6 veckor sedan jag tränade på is sist.
 
Dagens ord: "Impossible only means that you haven't found the solution yet."

Lemonade

on the 2016-04-26 @ 23:24:32
Vet inte om ni hört Beyonces nya album Lemonade men alltså jag vet inte riktigt.. Jag gillar typ inte låtarna. Måste höra dem flera gånger men rent spontant är de inte speciellt bra. Den enda låten jag verkligen fastnade för direkt var Sandcastles. Så fin! Jättevacker text också. Men jag saknar hennes gamla stil liksom, haha. Tycker inte att hon utnyttjar sin röst och potential i det här albumet. Har ni hört albumet? Vad tycker ni?

Promenadens dag

on the 2016-04-26 @ 21:41:00


Det är tydligen promenadens dag idag, visste ni det? Jag fick höra det av en kompis. Haha, vi har ju en dag för alla saker nu för tiden. Mors dag, fars dag, barnens dag, kvinnornas dag, männens dag, kanelbullens dag, kladdkakans dag och nu tydligen promenadens dag. Haha. Undrar vem som hittar på alla dagar egentligen.. 
 
Tog en PW på kvällen i alla fall och gick ned till vattnet. Att vatten kan ge ett så lugnt och fridfullt intryck hade jag helt glömt bort. Och att ha solen som både värmer och lyser i ansiktet är det bästa med våren. Skönt med frisk luft!
 
Var i skolan länge idag och är så öm i nacke och axlar för att jag kollat ned i böcker och suttit och pluggat. Dessutom väger böckerna så fruktansvärt mycket så har sjukt ont från det också. Är helt röd på axlarna när jag kommer till skolan för att det är så tungt. Vaknade igår morse av en låsning i ryggen så kunde inte ligga på sidan eller ta djupa andetag. Gick upp och stretchade och rörde lite på mig så efter en stund släppte det. Det är så tråkigt att sitta stilla hela tiden. Blir tokig på det!
 
Dagens ord: "The moment you start to wonder if you deserve better, you do." 
 
Kramar 
❤️
 

Lip sync conversation

on the 2016-04-26 @ 07:30:26

Stjärntecken

on the 2016-04-25 @ 23:16:31
Hej vänner!
 
Jag tror att jag har skrivit om stjärntecken en gång förut här på bloggen för kanske ett år sedan men tänkte nämna det igen. Jag tror verkligen inte på sånt men ibland tycker jag att det är lite kul att höra saker om mitt eget stjärntecken. Däremot vet jag inte hur jag kom att tänka på det idag. Antingen hörde jag någon som nämnde stjärntecken eller så poppade det bara upp i mitt huvud. Troligen det sistnämnda för alla möjliga saker kan dyka upp i huvudet utan att jag tänkt på något speciellt, haha. 
 
I alla fall. Märkte att mitt stjärntecken, skytten, stämmer in på mig galet mycket. Sjukt. Kan ge några exempel på hur en skytte generellt sett är:
 
Optimistisk, entusiastisk, ärlig, generös, överdrivande, sökare, har ett stort behov av att uttrycka sin mening, är rastlös, behöver ständig stimulans, utveckling och nya miljöer. Skyttar är generellt sett glada och underhållande, älskar att umgås och träffa nya människor, varmhjärtade, tycker om att inspirera andra och gillar friheten.
 
Skyttens goda sidor: gott omdöme, optimistisk och positiv, ärlig och uppriktig, filosofisk och intellektuell, frihetsälskande, sällan svartsjuk, gillar att resa.
 
Skyttens mindre bra sidor: överdrivet optimistisk och godtrogen, vårdslös och klumpig, taktlös med att säga vad den tycker, kan vara flirtig och otrogen, oansvarig och rastlös, lätt för att överdriva.
 
Håller definitivit med om att jag är extremt optimistisk, är positiv och ärlig, sällan svartsjuk och älskar att inspirera andra. Sen kan jag ibland bli för optimistisk och vara rastlös 24/7. Är till viss del filosofisk av mig men till en väldigt liten del. Kan dessutom vara godtrogen vilket kanske inte är det bästa i alla lägen men jag försöker att alltid tro på det bästa hos människor och tro på deras inre potential att lyckas och att tycka om sig själva. Sen är jag definitivt inte flirtig, HAHA. Och otrohet är så långt ifrån mig man kan komma. Tycker inte heller att jag är oansvarig men allt kan ju inte stämma, haha. 
 
Mitt element är eld och det stämmer till punkt och pricka.
 
Det var lite kuriosa om skytten såhär på måndagskvällen. Gud vad fort klockan går! Måste plocka undan här och fixa. Lär ju inte komma i säng förrän tolv. Imorgon blir det skola igen. Positiva tankar.
 
Dagens ord: "Try not to dwell on it, but sometimes I can't help it, so I paint pictures with it".
 
Vi hörs!
Sköt om er!
Kramar
❤️

Rensa ut

on the 2016-04-24 @ 20:12:00
 
Före
Efter
 
Känslan av att rensa ut saker är ändå bland det bästa! Att kasta det som är gammalt eller det jag inte använder. Tog tag i alla nagellack nu på kvällen. Har dem i kylen för har hört att de ska hålla längre då. Är dock ytterst tveksam till om det stämmer men om inte annat så är kylen en bra förvaringsplats för jag har inte plats för dem någon annanstans, haha. Kastade säkert hälften för de använde varken mamma eller jag. Så nu är det bara bra grejer kvar. Och till er som säger att flera nagellack ser precis likadana ut - ni har FEL, haha. De är SÅ olika. Okej!? Haha. 
 
Dagens ord: "Bryr man sig tillräckligt mycket om någon då finner man tid till att träffa den oavsett vad."
 
Hoppas att ni får en toppenbra söndag!
Sköt om er så hörs vi kanske imorgon igen!
Kramar
❤️

Lördag 23 april 2016

on the 2016-04-23 @ 09:05:19
Godmrogon!
 
Tänkte bara kika in här och önska er en trevlig lördag! Jag tänkte läsa lite i kurslitteraturen nu sen blir det jobb. Bästa vädret också! :D Det skulle ju regna idag, haha! 
 
Ha deeeee!
❤️
 
Dagens ord: "You can say anything you want to anybody as long as you come from a place of love." 
 
Dagens låttips:
 

Jag är rojalist och det står jag för.

on the 2016-04-21 @ 20:03:00
Oj vad kontroversiell jag ska vara nu. Jag tror knappast att det är någon som har missat att Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip fick en son i tisdags. Stort grattis till dem! Hur som helst så tycker jag att det är synd att det finns så mycket avsky mot kungafamiljen. Kanske inte till kungligheterna som enskilda individer men de som grupp smutskastas av för mig oklar anledning. Det märks speciellt nu när Prins Alexander fötts. 
 
Det jag oftast hör är att kungligheterna blir infödda i kungafamiljen, att de bara kostar pengar, att de inte gör något, att de bor lyxigt, är på fina middagar och bara visar upp sig och så vidare. Listan kan göras ganska lång. Men. Vi blir alla infödda i våra familjer. Kungliga eller ej. Rika eller fattiga. Så på vilket sätt skulle det vara "fult" att vara infödd i kungafamiljen? Sen vet alla att kungafamiljen kostar pengar. År 2009 kostade kungafamiljen ca 112 miljoner kronor. Och det är otroligt mycket pengar. Men. Hur mycket pengar drar de inte in då? Vår kungafamilj representerar vårt land. De jobbar mer eller mindre konstant. Titta bara på Kronprinsessan Victoria till exempel. Hon hinner knappt vara mammaledig innan hon är ute och reser och representerar Sverige internationellt igen. Kungafamiljen gör ett fantastiskt jobb för Sverige och de är otroligt duktiga på sina jobb. Inte många skulle kunna göra det de gör. Att tvärt sätta sig emot monarkin och smutskasta kungafamiljen utan varken sakliga, godtagbara eller hållbara argument är för mig obegripligt. Den typen av avsky grundas enbart på fördomar och okunskap. Ni som är emot kungafamiljen: på vilken grund vill ni att vi ska avskaffa monarkin? Tror ni att de sitter hemma och blir matade med silversked i slottet? De sliter dag ut och dag in. För oss. För Sverige. Om vi hade haft en president betvivlar jag inte en sekund på att kostnaderna hade varit minst lika höga som att ha en kungafamilj. Ja, man kanske föds in i kungafamiljen. Dock har de, som en del av kungafamiljen, ett val. Att vara kvar och behålla sin titel eller att abdikera. Och hur kommer det sig att mer eller mindre alla väljer att vara kvar? För att det är en ära. Det är en ära att få representera Sverige. En ära att samarbeta med andra internationella och nationella organisationer och länder. Ett viktigt uppdrag med ett omfattande ansvar. Så ja, jag är rojalist och det står jag för. 
 
Tur är det att vi alla får tycka som vi vill och att vi bor i en demokrati. 
Ha en trevlig kväll!
❤️

Onsdag 20 april 2016

on the 2016-04-20 @ 22:39:28
Hej vänner!
 
Hur ska jag börja skriva idag då? Alltid så svårt att börja skriva något, haha. Kan ju berätta att min lilltå fortfarande inte är bättre och att det lutar mot operation den här gången. Eller det är bara vad jag tror. Magkänslan säger det. Men det är bara att hålla humöret uppe och acceptera att det är som det är. Längtar tillbaka till isen sjukt mycket men jag får njuta av att jag kan välja att träna när det passar mig bäst istället. Är det isträning är jag ju bunden till en viss tid (ungefär mellan 16-20, beror lite på) men när jag går till gymmet kan jag ju gå dit precis när jag vill. Är det skola sent så hinner jag dit vid 9 på morgonen, är det kort skoldag är 14-tiden perfekt (typ inga människor där alls då) och om det är skola hela dagen så är 20 perfekt. Så skönt! Sen är det oftast inga gruppass vid de tiderna så då är det perfekt att ockupera spegelsalen och åka program!
 
Hur som helst, jag fick en tid till en ortoped idag men fick tid om lite mer än en månad. Helt sjukt! Däremot ska det vara en av Sveriges bästa så litar på vad min morbror och kusin säger. :) Men palla vänta en månad! Jaja, jag har så svårt att lita på läkares omdöme för de säger alltid "vila tills det blir bättre" och man ba "jag har träning om två timmar, vad kan jag göra?" haha. Men tror att han är bra så håller tummarna för det! 
 
Extremt tråkigt inlägg, jag vet, vem bryr sig ens om det jag skriver? Haha.
 
Borde sova tidigt ikväll men får se hur det blir med det. Klockan börjar ju redan närma sig 23. Måste sova mer men hinner liksom inte. Okej, nu ska jag sluta skriva, haha.
 
Sov gott och sköt om er!
❤️
 
Dagens ord: 
"För, idag ska de få höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen
Jag ska bara vara mig själv
Bara få vara mig själv"

Good stuff

on the 2016-04-17 @ 10:18:33
 
Godmorgon!
 
Hoppas att ni sovit gott! 😊 Så sjukt tråkigt väder i Stockholm idag. Regn och supermörkt så sitter inne med lampan tänd vid 10 på morgonen, haha. 
 
Anyway, idag står jobb på agendan och herregud vad jag älskar mitt jobb! Så kul! Det är roligt varje gång jag går dit och att jag har de bästa kollegerna gör ju bara saker och ting ännu bättre! 😃 
 
Måste tipsa om en ögonkräm från Filorga också. Ett franskt märke som har fillereffekt i sina krämer. Köpte Time Filler Eyes igår och den är grym! Jag som har så mörka ringar under ögonen har alltid ganska täckande concealer och blir torr runt ögonen. Denna har massor med fukt men fortfarande gel-konsistens. Superbra verkligen! Ny favorit! 
 
Ögonkrämen har ni 20 % på just nu och den hittar ni HÄR. Har du yngre hy (20 år och yngre) rekommenderar jag inte denna. Den är alldeles för aktiv. Istället rekommenderar jag Filorga Optim Eyes eller en fuktkräm från Clarins Eye Revive Beauty Flash. 
 
Ha en bra söndag vänner! 
Sköt om er! 
❤️