Årsresumé 2016

on the 2016-12-31 @ 09:01:10
Hej vänner! 
 
Då var vi inne på årets sista dag och det känns helt sjukt att året nu har passerat! Jag är lika förvånad varje år, haha! Ju äldre jag blir desto snabbare tycker jag att tiden går.
 
Jag sitter här och undrar var jag ska börja. Det här året har varit så fantastiskt på alla sätt och vis. Jag har fått så bra vänner i mitt liv! Alla är olika men ändå så lika. 
 
Vi kan börja med januari. Det första som hände i januari var att en vän från USA kom till Sverige och hälsade på. Hon är med i Disney on Ice och spelar Elsa och åkte därför runt i Europa. Vi hade det så otroligt trevligt och hade hur mycket som helst att prata om! Det var definitivt en höjdpunkt att få träffa henne och det var så ovanligt att hon var i Sverige för det brukade ju vara jag som åkte till USA, haha. 
 
Bästa kvällen!!! ❤️
 
Som ni vet så planerar jag ju ganska mycket och hade velat köpa en kalender från LV hur länge som helst. Så den passade jag på att unna mig i början av året. Njuter av den varje gång jag använder den. Ett 100 % värt köp. 
 
Den enda sanna kärleken!
 
Sedan blev det februari och på alla hjärtans dag svängde jag förbi jobbet av någon anledning som jag inte minns och eftersom Julia och jag är singlar så bestämde vi oss för att äta middag tillsammans. Vi fick bord på Tabbouli ganska sent så innan det gick vi på bio och såg How to be single. Det var då Julia och jag verkligen klickade. En fantastisk vän! Även om vi bara hade jobbat tillsammans i fyra månader så spenderade vi alla hjärtans dag tillsammans. Vi hade ju knappt jobbat tillsammans heller för den delen eftersom vi hade olika arbetstider. Men Julia är lillasystern jag aldrig fick. ❤️
 
Därefter kom maj och en dag i början av maj åkte jag ut till Yasuragi helt själv och det är typ det bästa jag har gjort för mig själv på hela året. Jag bokade en 60 min massage tror jag och kopplade av en hel dag. Det var helt magiskt! Dessutom nyttigt att vara själv utan att prata med någon. 
 
Avkoppling ❤️
 
Efter det kom några tjejer från Kanada till Sverige och hälsade på! Vi hade inte setts på fem år men det kändes som att det var igår vi sågs. Så fina tjejer och jag insåg inte hur mycket jag hade saknat dem förrän vi sågs. 
 
 
I juni drog Ebba och jag till Spnaien och hade en magisk vecka i Málaga och Arroyo de la Miel. Sen åkte vi till Marbella också och strosade runt lite. Det var verkligen en av de bästa veckorna. Tänk er att få vara utomlands med sin andra halva typ. ❤️ Vi hade det så kul och skrattade bara hela veckan mer eller mindre, haha. 
 
När jag kom hem till Sverige direkt efter midsommar så var det bara att tvätta och packa om väskorna för dagen efter Spanien var det dags att åka till Gotland i två veckor på träningsläger! Det var så galet kul det här året! Vi hade det sjukt bra och dessutom hade vi två danslärare som var grymma så allt blev ju typ magiskt haha! Bästa lägret det här året definitivt!
 
Sen har jag tävlat två gånger och båda gångerna har det ändå gått förhållandevis bra och jag har vunnit båda tävlingarna vilket har gjort att jag kommer in i Elitserien till våren!!! Kan fortfarande inte fatta det! Är så lycklig! :D 
 
Dessutom har jag fått så bra relationer till alla vänner jag har i mitt liv. Är så stolt och tacksam över att få vara deras vän och det är även några jag tagit upp kontakten med efter att ha tappat den. Jag vet inte om jag sagt det men så var det ju med mig och Ebba. Vi lärde känna varandra i högstadiet, tappade kontakten och sen träffades vi på Gotlandsfärjan en sommardag när jag skulle dit på läger. Ebba är så glad och positiv så jag tänkte "henne vill jag ha som vän så det är bara att fixa" haha. Sen var det jag som skrev till henne och vi träffades en gång. Sedan gick det ett år och sedan skrev jag igen och vi träffades. Och vi hade lika trevligt varje gång. Vi sågs mer och mer och nu är hon min bästa vän. Visst är det sjukt!? Men det var menat. Så är det bara. Om det är menat så kommer det att ske.
 
Hösten var väl som vanligt antar jag, haha. Träningar, jobb och skola stod på agendan.
 
Vi kan ju hoppa fram till december och då hade jag världens bästa födelsedag! På riktigt. Det är den bästa hittills. Jag kände mig så älskad och firad och jag fattar inte ens hur jag hamnade här. Med så många fina människor i mitt liv. Så starka och vackra kvinnor. Jag är mållös. Dessutom var den en vän som överraskade med tal också. Och det var så fint! Det hela slutade med att vi drog till Kasai och hade den sjukaste kvällen som bara de som var där fattar, haha! 
 
 
Jag har ju pratat om en "lista" som jag skrev upp allt jag ville uppnå det här året. Det har mest varit en mental lista men nu när jag tänker efter så är ju typ allting uppfyllt. Och det är så galet! Tänk att jag av alla människor lyckats uppnå allt det här. Det är ju helt sjukt!
 
En summering kommer här: Eftersom jag inte åkte till USA på träningsläger så önskade jag och tänkte jag på att de kommer att komma hit. Och då kom både Alexe från USA och kanadatjejerna. Det kunde ju inte bli bättre! Jag åkte utomlands med en av de allra bästa och solade och badade i en vecka och njöt av sommarnen. Jag har blivit en mer tacksam och glad person än var jag var innan. Jag har slutat bry mig om vad andra tycker och det är totalt irrelevant för mig idag. Jag vågar bjuda mer på mig själv. Jag försöker se nya saker jag inte gjort förut som något roligt och utmanande. Jag försöker att våga mer och inte vara blyg i vissa situationer. Jag har fått bättre relationer med vänner. Jag har haft en bra tävlingssäsong under hösten. Jag har kommit in i Elitserien igen. Jag har jobbat mycket under sommaren, haft roligt i skolan, skrattat mycket, dansat mycket, lyssnat mycket på musik, njutit av tystnad, njutit av att vara ledig när jag är ledig, ha en grym födelsedagsfest och sist men inte minst ha en grym nyårsafton!!! Det är det sista på min lista. En grym nyårsafton!
 
Dagen bjuder på jobb till 17 sedan blir det middag på stan med kollega och några andra tjejer och därefter tjejkväll hos ytterligare en tjej. Jag vet att denna dag kommer att bli super och jag hoppas att er dag blir det också oavsett om ni är ute och reser, hemma i Sverige med familj och vänner eller bara tar det lugnt hemma.
 
Jag är förväntansfull inför 2017 och jag vet att det här året kommer att bli ännu bättre. Varför? För att jag har bestämt mig för det bara. 2017 är mitt år. Allt kommer att bli så sjukt bra! Sjukt bra! Fattar ni!? Haha. 
 
2016 - det har varit ett fantastiskt år men nu är det dags att gå vidare till 2017 och det kommer att bli ett superår! 
 
Sköt om er allihopa och tack för i år här på bloggen!
Vi hörs nästa år!
Haaa deeee! ❤️
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback