Kan vi få sommar nu eller?

on the 2016-02-27 @ 23:01:48
Nacka Strand 2015-08-22.
 
Hej vänner!
 
Är sämst på att blogga nu för tiden. Slänger alltid upp en video bara för att det går mycket snabbare än att skriva ett helt inlägg. Har så sjukt mycket i skolan nu så jag längtar bara till tisdag kväll när det värsta är över. Positiva tankar. 
 
Träningarna den här veckan har gått riktigt bra så jag känner mig motiverad av det men då är det massor i skolan som är tungt och jobbigt istället. Sen när det flyter på bättre i skolan så går det oftast sämre på träningarna. Varför är det så? Är det någon som känner igen sig? Det är bara att hålla ut till på tisdag och göra sitt bästa. Jag måste ta igen lite tid med vänner nästa vecka men just nu räcker tiden inte till för något annat än skola och träning. Känner mig alldeles för isolerad från verkligheten men det är tur att jag har vänner som förstår och pushar mig till att göra så gott jag kan. :)
 
Nu ska jag sova. Upp tidigt och plugga imorgon.
Sköt om er!
❤️

Prank

on the 2016-02-27 @ 20:37:41
Alltså ni måste kolla på klippet nedan med Adele. Älskar hennes personlighet! 
 
Klicka HÄR för att komma till klippet.
 
Hoppas att ni har en bra kväll!
❤️

När man bemöts av detta

on the 2016-02-26 @ 00:34:55

Förstår ni nu varför jag älskar mitt liv? I'm so blessed. ❤️ 

Som sagt: "There is nothing wrong with loving the crap out of everything [...] So never apologize for your enthusiasm. Never. Ever. Never." 

❤️

Damn, Daniel!

on the 2016-02-25 @ 12:10:42

Tisdag 23 februari 2016

on the 2016-02-23 @ 08:54:59
Godmorgon! 
 
Jag har en video att tipsa om. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den eller lyssnat på en kort del av den. Jag skulle kunna skriva ut vilka delar jag tycker att ni borde se men det är bättre att ni bara kollar på hela istället. Jag menar det. Kolla på hela. Det här är en av mina topp tre största inspitationer. Så smart, ambitiös, rolig, jordnära och målinriktad. Följ henne på Snapchat. Bästa är att vakna upp på morgonen och se hennes My Story, haha. 
 
Ha det bra idag! 
❤️
 

Sia

on the 2016-02-19 @ 12:24:38

Finally!

on the 2016-02-18 @ 23:29:38
Äntligen! Äntligen har låten kommit ut på YouTube så att jag kan dela den med er. Har väntat i flera veckor nu, så publicerades det här klippet idag. All I Ask med Adele.  Det är så bra så jag blir helt tom på ord. Och When we were young är ju så fin också! Vill åka uppvisning till någon av dem! Så svårt att välja bara. Lutar mot When we were young för tillfället. Hennes röst är to die for. Prickar rätt på alla toner. Så sårbart och vackert. ❤️
 
Dagens ord: "There is nothing wrong with loving the crap out of everything. Negative people find their walls. So never apologize for your enthusiasm. Never. Ever. Never." 
 
❤️
 
 

Svenska sjukvården m.m.

on the 2016-02-15 @ 23:30:18
Hej vänner!

Jaha, då hamnade man på penicillinkur. Är lite arg på mig själv att jag alltid ska låta det gå så långt innan jag faktiskt inser att saker och ting inte alltid läker för att jag vill att det ska läka. Men jag hatar tabletter. Envishet är bra men kanske inte optimalt i det här fallet, hehe. Däremot är jag bara så sjukt bra! (Ja, man ska säga när man gör något bra, jag är inte typisk svensk när det kommer till sånt.) Ringde Närakuten efter träningen vid 20.30, blev kopplad till en sköterska på Vårdguiden som säger att de inte har några tider på Närakuten idag (stängde 22). Bs tänkte jag. Hon rekommenderade att jag skulle till Vårdcentralen imorgon. Men jag har inte tid med det! Så jag bestämde mig bara för att "jag ska ha en tid idag". Så jag åkte dit istället bara för att visa att man KAN få hjälp för sjukvården är så fruktansvärt mesig i Sverige. "Vi har inte tid." Man TAR sig tid. Blir så facking lack, haha! 
 
Kommer dit, sköterskan är tveksam att släppa in mig men jag sa "jag har haft exakt det här problemet förut, jag behöver två minuter hos läkaren och jag vet exakt vilket penicillin jag vill ha". Med ödmjukhet kommer man långt, kom ihåg det för att: Efter några om och men så fick jag vänta några min och sedan träffa läkaren. Och vad sa jag? Det tog MAX två minuter. Definitivt inte mer. Det första läkaren frågar är om jag känner *min pappas namn* Wick eftersom Wick är så ovanligt efternamn. Haha, då visar det sig att de har spelat handboll med varandra för många år sedan! HAHA! Hur liten är världen!? Sjukt kul i alla fall! Sen när jag skulle gå sa sköterskan "vad fort det gick!" och jag ba "jag sa ju det, två minuter, hej då!" och sen skrattade vi.
 
Blev sagostund här men jag är väl lite så haha!
 
Med vilja går allt. I den svenska sjukvården ska man bara stå på sig. Allt som allt tog det typ 15 min och de tyckte att jag skulle sätta mig på Vårdcentralen med kölapp i typ tre timmar imorgon. Glöm. 
 
Hoppas att ni får en bra kväll! 
Sköt om er! ❤️

Happy ❤️ day!

on the 2016-02-15 @ 00:09:46
Hur snygg är inte människan!? Goals. 


Hej vänner! 

Hoppas att ni haft en bra Alla ❤️ dag. Dagen blev extremt bra trots allt. Jobbade inte idag men har för det mesta pluggat. Var tvungen att svänga förbi jobbet innan stängning också. Då frågar världens bästa kollega om vi skulle hitta på något. Så det slutade med att vi gick på bio och åt middag på Tabbouli. Bästa kvällen med en av de bästa människorna!! Älskar spontana saker men har ju typ aldrig tid med det, haha. Ganska skönt att hitta på något istället för att sitta hemma på Alla hjärtans dag liksom. Ingen speciell dag men ändå.. 

Hoppas att ni haft en bra dag i alla fall! 

Sköt om er! 
Kärlek ❤️

Hur blir jag en del av Queen B:s team?

on the 2016-02-11 @ 23:08:00
Det här är DET bästa framträdandet jag NÅGONSIN sett. Work it! Sassy but classy! 
Vart lämnar man sitt CV? HAHA! Inte från i år men i alla fall!
 
 
❤️

Work

on the 2016-02-11 @ 14:27:01
Rihannas nya. I like it! 
 
 
❤️

*Ryser*

on the 2016-02-08 @ 23:25:02
Asså det är så bra. Så jävla bra. 
 
Klippet har sämst skärpa men alltså herregud! Dör vad bra! 
Bästa låtarna också! 
Queen B - slaaaaaaayyy
 
 
Dagens ord: 
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly
And dream of
Para-para-paradise
 
Godnatt! ❤️

Dagens ord

on the 2016-02-05 @ 10:56:03
"Mitt liv i en mening". Det här är bara SÅ sant. 


Ha en bra dag ute i solen! ❤️

HAHA

on the 2016-02-04 @ 12:26:07