Philosophy

on the 2016-07-31 @ 20:02:00
Tacksam för att jag bara har genuina vänner i mitt liv. Ni är guld värda. ❤️
 
Dagens ord: 
"You aren't beautiful until you are making a positive difference in the world. 
Yes you have a good body. But so does a car. 
Now let us think deeply for a moment. 
I want to know your embodiment of life. 
The body of work that you let sculpt your passions and opinions. 
Having an amazing physical vessel isn't as amazing as the mind that supports it. Not even close.
If I took your brain and put it in another body, a faceless, nameless vessel, you would still be you.  
It is you who I want to know. 
Brother I don't care for your jewels and your money. They are not yours. There are plenty of men with biceps and abs. Sister I don't care for your status or your assets because these are things easily lost and transferable to the next with lips and hips. 
Who cares for superficial beauty when your thoughts are ugly?
Remember this: You are worth the universe itself, for without you there is no I. I am because we are so let me meet you. 
I might be talking to you across Instagram, but so what? There are no boundaries, no ultimatums, just deep connections with worthy concentration. 
Why are we here? What is your interpretation? I want to know from your experience. I want to know about your spirituality and how it manifests your thoughts. I want to know about your consciousness and your subconsious thoughts. 
What is reality? I feel deeply - if you are my friend you might never know until you read here, but I extract my thoughts and analyze them everyday, sometimes objectively, sometimes I just see how I look at the world. 
One of the things that keeps me on my toes is the concept of death and the fear of failing myself, my soul and the souls of others. 
I keep thinking that one day I am not going to be here in this form. One day these mortal vessels that have imprisoned our souls will wither and die. But our energies cannot be destroyed. Then, when we are gone, were we ever really here? 
If I am here, will I ever really leave? 
While you think about that, let me meditate about it."
 
 

Entrance

on the 2016-07-30 @ 10:11:00

Power.

on the 2016-07-29 @ 17:36:11


Älskar den här klänningen!

on the 2016-07-28 @ 10:05:39

När man har lite abstinens från isträningen så får man faktiskt hoppa i klänningen, snöra på sig skridskorna och bara njuta av att få känna sig lite extra fin och låtsas som att det är tävling, haha! Katarina är bäst så är det bara!

Kramar ❤️


Onsdag

on the 2016-07-27 @ 14:58:37

Hej vänner!

Har lyckats bli matförgiftad så är inte 100% pigg. Vaknade 4 och mådde inte alls bra. Blev inget jobb för mig idag heller..

Tror och hoppas att jag blir lite piggare snart.

Sköt om er!
Kramar ❤️


Tisdag 26 juli 2016

on the 2016-07-26 @ 21:23:00
Hej vänner!

Har gått igenom alla bilder från Spanien nu. Bestämde till och med vilka bilder jag vill lägga upp här. Sen insåg jag att det är 90 stycken. NITTIO. Haha, så typiskt mig. Fotade massor där borta och jag vill ju dela med mig av allt. Så jag tänkte att det antingen blir 30 x 3 inlägg eller typ 22-23 x 4. Vad tycker ni? 
 
Kom hem från landet nu i eftermiddags/kväll också. Jobbar resten av veckan och imorgon ska jag upp 5.45 för att jobba. Jag älskar verkligen mitt jobb! Och jag känner mig så inspirerad till livet just nu! Vill verkligen göra så mycket i livet och det är några saker jag bara MÅSTE göra för att jag tycker så mycket om det. Det vore till exempel så otroligt kul att skriva en bok. Och jag vet mer eller mindre exakt vad jag vill få fram för budskap i den. Om jag skulle skriva en lista på allt jag vill göra så kulle den bli huuuur lång som helst, tro mig. Jag vill lära mig att spela ett instrument också! Gärna piano eller gitarr men vore sjukt kul att börja spela saxofon igen. Gjorde det i sjätte klass när vi hade orkester men lärde mig såklart inte så mycket men jag kunde spela lite i alla fall. Tänk att ha en saxofon, ett piano eller en gitarr hemma och inte bara ha instrumentet där som en prydnad, utan faktiskt kunna sätta sig på en stol och spela. Dör vad häftigt! Piano är vackert. Gitarr är romantiskt. Saxofon är bara så jävla coolt. Morfar kunde/(kan) ju faktiskt spela piano helt "flytande" så det borde ligga i blodet, haha.
 
Anyway, har haft underbara dagar och det är så skönt att vara i skärgården i den friska luften och samla kraft och energi inför veckan och till och med inför hösten.
 
Såg den här videon idag och från början fram till 3.00 är den verkligen så himla bra. Sedan tycker jag att den dör ut lite. Jag vet inte hur mycket ni vet om Lilly Singh men hennes resa är helt otrolig. Och när jag satt och såg videon så fick jag den där känslan av att jag har känt likadant som någon annan utan att ens ha träffat dem. 
 
Dagens ord: Get up!
 
 
Vi hörs vänner!
❤️
 
 

He's a keeper

on the 2016-07-25 @ 20:57:05

Tänk om man var ägare till en sån här liten prins! Världens mest kärleksfulla hund. Mysigaste är ju ändå när han kommer och lägger sig bredvid och lägger huvudet tätt intill mitt. Världens finaste! ❤️


Life on top!

on the 2016-07-24 @ 22:03:03

❤️


Människor är ju bara fööör underbara, haha

on the 2016-07-23 @ 08:40:00
 
Dagens ord: "STOP BLINKING" Hahah!
 
 
 
 
 
 
 
 

Stevie Wonder

on the 2016-07-22 @ 07:05:00
 
Borde definitivt lyssna på Stevie Wonder mer! Så bra video, haha!

Johanna

on the 2016-07-21 @ 12:40:45
Grattis på namnsdagen till mig, haha! Jag har namnsdag idag, 21 juli. Firar det med fint väder och jobb typ! Anyway, bjuder på en gruppbild från dansen på Gotland. Haha, älskar bilden! Minnen! ❤️
 
 
Bästa torsdagen till er!
Ha dee!
❤️

Onsdag 20 juli 2016

on the 2016-07-20 @ 23:19:04
Hej vänner!
 
Jag är sjukt trött. Jag menar det verkligen. Sjukt trött. Jag vet att jag skriver det hela tiden typ men så är det i alla fall. Måste se till att bli lite piggare, haha. Har i alla fall haft en mysig kväll med Josse och nu ska jag hoppa i säng så att jag är redo inför morgondagen. 
 
Dagens ord: "There are people who try to make you happy, and there are some people who can make you happy without trying."
 
Eftersom jag inte vill lägga upp alla bilder från Spanien än så får det bli en selfie från när mitt hår var on point! Det föll så bra och mitt hår lägger sig platt heeela tiden vilken är en av anledningarna till att jag 90 % av tiden har uppsatt hår. Förresten, för er som är nya här på bloggen så glöm inte att följa mig på Instagram @johannawick och på Snapchat johanna_wick. 
 
 
 
Sov gott vänner så hörs vi! 
Natti!
❤️
 

Svensk sommar

on the 2016-07-19 @ 23:18:42


Ögat rycker, blåmärke i tre veckor och skärgården

on the 2016-07-18 @ 09:32:55
Stockholms skärgård 4:12 AM
 
Godmorgon!
 
Jag är så irriterad över mitt öga som har hållit på att rycka i snart en vecka, haha. Vet ni vad jag menar? Det är yttre delen av mitt högra öga som rycker till och från och man ser det på nära håll dessutom. Någon som vet hur man ska bli av med det? :P
 
Sen ger inte mitt blåmärke med sig heller. Eller det är inte blått längre men jag är fortfarande öm i armbågen från när jag ramlade på isen för tre veckor sedan. Jag snubblade på taggarna, haha. Hur klumpig får man bli!? Vi skulle göra halv flip för er som vet vad det är och jag kunde inte bestämma mig för vilken fot jag skulle landa på tydligen så jag snubblade på taggen och ramlade rakt fram och tog emot mig med armbågen och fick en lårkaka på låret på köpet. Haha, gjorde så sjukt ont men ibland när man ramlar så kan man ju känna att det är smärta som går över så man biter ihop, åker några varv runt isen och kör igen. Fick ett rejält blåmärke kan jag säga, haha men lårkakan gick över ganska fort så det är ju bra. 
 
Blir nog ingen Spanien sammanfattning idag heller för jag ska ut i skärgården till landet och då vill jag inte sitta med en dator i knät och blogga. Men det kanske blir imorogn kväll eller i slutet av veckan. Jobbar mycket så får se hur mycket energi jag har kvar. :) 
 
Nej, nu ska jag packa sen blir det skärgården! Såå fint väder idag! :D
 
Haaa deee!
❤️