Snart en vecka

on the 2016-06-30 @ 18:55:52
San Juan-firandet på stranden i Spanien


Helt sjukt vad tiden går fort! Snart har en vecka passerat och det är helt galet! Känns som att jag kom hit igår, typ. 

Det är så svårt att blogga på beställning också bara för att jag har sagt att jag ska blogga varje dag hela sommaren. :P 

Precis som igår inväntas nu pass 4 och jag är lite piggare nu efter dansen än vad jag varit under dagen så det känns skönt. Konstigt att jag kan bli pigg av att träna men så är det i alla fall, haha. 

Vi hörs som vanligt imorgon igen! 

Dagens ord: 
"You should be honored by my lateness
That I would even show up to this fake shit 
[...] 
Act like you can't tell who made this
New gospel homie, take six, and take this, haters"

Haaa deee! 
❤️ 

I väntan på pass 4

on the 2016-06-29 @ 18:53:37
Hej vänner! 

Asså det är så sjukt kul att vara här på Gotland och bara träna, träna, träna! Dansen är så jäkla rolig och när passet är slut (60 min) så känns det som att vi har hållit på i 20 min. Idag började vi på en ny koreografi med street och det är en av mina favvolåtar Talk Dirty med Jason Derulo. Så grym koreografi och det var många år sedan jag hade såhär kul på ett danspass! Street är en av de roligaste dansstilarna enlig mig så allt är bara så sjukt kul! :D Nu ska jag bara få in alla steg i huvudet så att jag kan släppa loss lite mer! 

Snart är det dags att dra till ishallen igen för det tredje och sista ispasset för dagen. 

Ha det grymt i Stockholm eller var ni nu befinner er! 

Haa dee! ❤️
Tisdag 28 juni 2016

on the 2016-06-28 @ 23:06:19

I brist på vad jag ska blogga om så slänger jag bara in en bild från Spanien. 

Dagens ord: The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. 

Ha deeee! 
❤️

Favorites

on the 2016-06-27 @ 22:52:57
Hej vänner! 

Ligger i sängen och ska snart sova efter en lång träningsdag. Idag har det hunnits med tre roliga ispass och ett danspass som var riktigt kul! Det känns så underbart att vara tillbaka på isen och träna massor. Däremot gör en av alla mina knölar ont så jag måste köpa skumgummi imorgon och använda ännu mer än vad jag gör i dagsläget. 


Bild på mina absoluta favoriter för tillfället. Biotherms deo är grym! Jag har provat flera olika men sedan jag började jobba på Kicks så har jag inte köpt någon annan och det måste ju ändå säga något eller hur? 1,5 år med samma deo, haha! Sen är Doves duschtvål den absolut bästa för er med torr hy! Har också provat hur många som helst men den här är den enda som funkar. Har använt deras tvål i typ 7-8 år nu skulle jag tro, haha. 

Alla andra produkter är grymma också men har inte använt dem lika länge som de andra. 

Dagens ord: You either like me or you don't. It took me twenty-something years to learn how to love myself, I don't have that kinda time to convince somebody else. 

Vi hörs! 
❤️
Gotland

on the 2016-06-27 @ 13:17:52


The doctors say you're no good. But people say what they wanna say.

on the 2016-06-26 @ 21:11:22
❤️

Världens finaste människa

on the 2016-06-26 @ 01:38:58
 
Hej vänner!
 
Kom hem från Málaga för ungefär en timme sedan och har packat upp en del och håller på att tvätta just nu. Imorgon åker jag ut på nästa äventyr och då blir det träningsläger på Gotland i två veckor. Ska bli så sjukt kul och jag längtar verkligen efter att åka skridskor! :D Hoppas bara att fötterna håller och att ryggen blir lite rörligare för just nu är jag så fruktansvärt stel. Tvätten är väl klar om ca 20 min men efter det ska jag sova och sen får jag fixa resten imorgon bitti och förmiddag innan färjan går 12.50. 
 
Jag har haft fantastiska dagar i Arroyo de la Miel i Benalmádena i Spanien med Ebba. Hon måste ändå vara en av världens mest ödmjuka, jordnära, förstående och stöttade personerna som finns. Jag är så glad över att jag har henne och det finns ingen som skulle kunna ersätta hennes plats. En riktig inspirationskälla och pärla är vad hon är! ❤️
 
Snart blir det sängen.
Hoppas att ni haft en trevlig midsommar!
En liten sammanfattning av Spanien dyker upp inom de närmaste dagarna. :)
 
Godnatt!
❤️

Flores

on the 2016-06-25 @ 13:59:19
❤️


Glad midsommar från oss

on the 2016-06-24 @ 17:43:42
Bild från Monte Calamorro
❤️

San Juan

on the 2016-06-23 @ 19:50:13
Då var det dags för San Juan här i Spanien. San Juan är ju deras midsommarafton så ikväll ska vi ner till stranden och se fyrverkerier och sånt. 


Blir korta inlägg för vill inte spendera semestern på att blogga, haha. 

Sköt om er där hemma i Sverige och jag hoppas att det inte ska spöregna imorgon som prognosen visade hemma i Stockholm. 

¡Hasta luego! 
❤️Marbella

on the 2016-06-22 @ 21:22:04

Bästa dagen! ❤️

Tisdag

on the 2016-06-21 @ 23:54:48

Riktiga tomater vs. svenska 

Segundo día

on the 2016-06-20 @ 22:04:36

Sista bilden är där vi bor. :) 

Hej vänner!

Då har två dagar passerat här i Málaga och alla spanjorer är så otroligt trevliga här. Så gulliga! Vi har hittat vår favoritkille, Juan, som fixar solstolar åt oss och reserverar dem. Haha han är verkligen mysfarbror nr 1. Sen har vi en annan som vi köper vatten av på ett café och han är hur snäll som helst också! Synd bara att de sju år jag pluggade spanska i skolan är mer eller mindre bortglömt men det är lite roligt att försöka säga några ord trots att det blir heeelt fel ibland, haha. 

Nu ska vi njuta av kvällen! 

Haa dee! 
❤️

Málaga

on the 2016-06-19 @ 19:46:16

Hej mina vänner! 

Har varit uppe sen 3.40 inatt och vid 5.00 var jag på Arlanda. Har varit på standen största delen av dagen och gått runt och utforskat staden. Är såklart här med världens bästa Ebba och vi har väntat i 4,5 månad på det här. Det har varit 25 grader ute idag så det har inte varit för varmt utan väldigt behagligt ändå. 

Lägenheten vi bor i har havsitsikt och man ser horisonten från balkongen. Vrider man sig 180 grader så ser man bergen. Och bergen påminner så sjukt mycket om Colorado. Det finns en liten park här dessutom som är hur fin som helst och emellanåt har det flugit förbi några vita duvor. Hur mysigt!?

Vi bor en liten bit utanför Málaga, väster om Málaga kan man säga. Sen har vi några planerade utflykter också så det ska bli mysigt! :D 

Jag hörde att vädret inte är det bästa där hemma men ni får ha det så bra ändå! 

Haa deee! 
❤️