Måndag 30 maj 2016

on the 2016-05-30 @ 21:09:23
Då var det ny vecka igen. Sjukt att tiden går så fort! Ska bli så skönt med sommar snart! Jag har ju liksom inget att uppdatera om eftersom ingenting utöver det vanliga händer, men tänkte kika in här ändå och önska er en bra måndag. :) Så... Glad måndag! Haha!
 
Värdesätt din omgivning. Värdesätt dig själv.
Var tacksam över det du har. Var tacksam över vad andra har.
Var ödmjuk och ha fötterna på jorden. Låt andra vara ödmjuka och ha fötterna på jorden.
Var snäll. Låt andra vara snälla.
Var förstående. Låt andra vara förstående.
Var tålmodig. Låt andra vara tålmodiga.
Var respektfull. Låt andra vara respektfulla.
Var glad. Låt andra vara glada.
Gör det du älskar. Låt andra göra det de älskar.
Tro på dig själv. 
Men viktigast av allt - tro på andra.  
 
Lite så är mina "motton" i livet. Eller jag har alltid det i bakhuvudet och plockar fram det när jag behöver det som mest. 
 
Dagens ord: 
"Om de saknar dig kommer de att ringa.
Om de vill ha dig kommer de att säga det. 
Om de bryr sig kommer de att visa det.
Om inte så är de inte värda din tid."
 
❤️

När man vaknar upp såhär

on the 2016-05-29 @ 21:44:51
Haha visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när jag vaknade upp såhär. Jag hade fortfarande ont i halsen igår kväll och var dessutom pollenallergisk. Sen åt jag några jordgubbar och jag tror att det var det som triggade igång det för jag är inte allergisk mot jordgubbar alls men det började klia i halsen och blev lite svullen, hes och hostig. 

Så jag antar att jag överreagerade på det och vaknade upp med en svullen överläpp. Såg ju inte riktigt klokt ut! Detta har aldrig hänt förut så jag vet inte varför min överläpp såg ut som ett misslyckat filler-ingrepp, haha! Nu är det i alla fall typ helt återställt men överläppen var större än den ser ut på bild precis när jag vaknade. 

Jaja, är bara glad att det är borta. Ni vet: You do you but I'm all about natural. :) 

Sen lägger jag ju aldrig upp bilder när jag är osminkad. Brukade alltid bry mig förut men på riktigt vem bryr sig? Om du tycker att jag är ful så är det helt okej. Vi är alla fria till vår åsikt. 

Med det sagt så får ni ha en bra kväll! 
❤️

Dagens ord: Vi måste lära oss att uppskatta det vi har när vi väl har det och inte bara när vi är påväg att få det eller är påväg att förlora det. Bad timing

on the 2016-05-28 @ 20:02:42
Har lyckats tajma in en förkylning mitt uppe i allt som ska hinnas med just nu. Men det är bara att kurera sig och sen ta nya tag. 

Hoppas att ni får en bra lördag! 
❤️

Dagens ord:
And then all of a sudden
she changed. 
She came back a completely different person.
With a new mindset, a new outlook.
A new soul.
The girl that once cared way too much
about everyone and everything
No longer cared at all. 020202-160526

on the 2016-05-26 @ 17:31:00
 
❤️
 

Typ onsdag eller något

on the 2016-05-25 @ 22:27:00
Känner mig typ tom. Eller likgiltig kanske..? Jag antar att jag är skoltrött. Väldigt skoltrött. Förra året läste jag bara VT innan det var sommarlov. Nu har jag läst HT och VT innan sommarlovet och det märks att det är en termin längre. Jag pallar liksom inte bry mig om någonting just nu. Vill bara kämpa på med skolan och få sommarlov. Njuta av sommaren. Träffa människor. Träna. Jobba. Byta miljö. Åka till Gotland. Åka till Spanien med Ebba. Herregud vad jag saknar henne! 
 
På tal om resor. Kom på en grej jag fått massor med frågor om och som jag tänkt skriva om här men som jag har behövt tänka igenom hur jag ska skriva det innan jag publicerade det.
 
Frågan är "ska du till USA i sommar?" Och svaret är kort: Nej. Det långa svaret är: Jag hatar att jag inte ska dit i sommar. Som ni vet så älskar jag att resa och jag älskar att åka med SK945 till Chicago från Arlanda för att sedan byta till American Airlines till Colorado Springs. Jag älskar att träna i USA. Framförallt för att det är så extremt duktiga åkare där, bra koreografter, bra tränare, höghöjdsträning och varmt väder men till stor del även för att det är så fruktansvärt bra människor där. Så bra människor och vänner. Jag har alltid blivit välkomnad med öppna armar av alla där. Så det känns sjukt jobbigt emellanåt för jag tänker på alla där borta och på min familj som under alla år har tagit hand om mig när jag varit där. Men jag har alltid tänkt "det året jag inte kommer att åka till USA kommer folk komma till Sverige istället". Började ju året med att träffa Alexe som hälsade på och sen kom ju Alex, Rebecca och Lindsay och hälsade på också. Och det faktum att jag inte ska åka till USA i sommar trodde jag skulle vara ännu jobbigare men eftersom några hälsat på här hemma så känns det ändå som att "familjen" finns kvar och att vi alla kan hålla kontakten.  
 
Nu till lite mer konkret varför jag inte ska dit. Jag pluggar ju och det tar upp väldigt mycket tid som ni har förstått. Och för att jag ska åka till USA och lägga ned väldigt mycket pengar på det så vill jag känna mig 100 % redo vilket jag inte gör i dagsläget i speciellt stor utsträckning eftersom jag inte hinner gå på alla isträningar (då jag har skola) och dels p.g.a. att jag inte kunde träna på is i nästan två månader eftersom jag hade ont i lilltån. Så med det sagt så blir det träningsläger i Sverige och jag är så sjukt taggad på att kunna träna på läger och träna mycket. För det är också en fråga som många undrar över "saknar du att träna så mycket som du gjorde nu när du pluggar?". Och svaret är att jag saknar det varje dag. Så mycket. Att bara få gå ut på isen och åka massor. Tävla mycket. Resa. Jag saknar det verkligen så mycket. Det kanske också är en anledning till varför allt känns så tomt just nu. För att jag saknar något. Jag saknar USA och jag saknar att kunna bo i ishallen. Jag vill bo i ishallen. Förstår ni ens vad jag menar? 
 
Konstigt inlägg med dålig meningsuppbyggnad men jag hoppas att ni har överseende med det. 
 
Dagens ord: If you can't get something out of your head, maybe it's supposed to be there.
 
Sköt om er och ta hand om er!
Ha deee!
❤️

Tisdag 24 maj 2016

on the 2016-05-24 @ 22:36:32
Hej vänner!
 
Hade en riktigt trevlig kväll igår med några kollegor som arrangerades av L´Oréal Luxe. De märken de pratade om igår var Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Biotherm, Ralph Lauren och Diesel. Fick massor med info om nya produktlanseringar för både dam och herr och antecknade mycket så ska kika lite mer på det någon dag. De brukar ha sådana kvällar kanske två gånger om året och sen brukar det alltid finnas andra kvällar att gå på också. Det sjuka är att jag har jobbat på Kicks ungefär 1,5 år men har inte kunnat gå på en enda kväll. Men igår kunde jag!
 
Fick med mig lite fint hem och dessutom (eftersom jag var en så god lyssnare, hehe) så fick jag med mig lite fler produkter när jag kunde svara på en fråga de ställde. Och det var ingen annan som kunde svaret. Så jag kände mig lite duktig att jag kom ihåg, haha. Jag som ALDRIG vinner något sånt. Jag har vunnit en makeuptävling en gång men that's it. Så blev sjukt glad i alla fall att jag fick några extra gåvor. :D 
 
Dagens ord: 
"Don't need no diamonds on my body, got no greed in my eyes."
 
Måste komma i säng innan 23 idag för är så trött och måste ta igen lite sömn. 
Sov gott bästa!
❤️

"Och många säger imorgon, men jag säger idag."

on the 2016-05-22 @ 19:28:00
 
Vet verkligen inte vad jag ska skriva... Har bokstavligt talat ingenting att uppdatera er om. Det händer på riktigt ingenting förutom att jag har skola, skola, skola, träning och jobb. Det är exakt så livet ser ut just nu. Så tragiskt, haha. 
 
Dagens ord:
"De säger: [...] Det händer så mycket roliga saker i ditt liv! [...]
Och jag säger: vadfan det händer ju ingenting i mitt liv. Men jag gör jävligt mycket." - Per Holknekt
 
Dagens ord 2:
"If you wanna succeed in anything the piece of advice that I have for you is to find what it is that you love and do not stop doing it. [...] Whatever it is, if you wanna be successful in your field focus on that one thing and obsesse over it and live and breathe it. Don't let people tell you no. Don't let your family tell you no. Don't let your best friends to tell you no. Just keep going. [...] Prove them wrong. Another thing that I've always, liked, I've learned this from my husbands father, umm. He always told me, he was like "never speak too soon". If you wanna do something, don't tell people your plans. Don't tell them "ohh I'm gonna do this", because they're gonna get into your head and they're gonna screw with you and they're gonna make you feel like you're not good enough, you're not gonna achieve your dreams. So just shut you mouth. Put yourself to work. Work as hard as you can. And don't start telling people until you've already succeeded. So instead of saying "hey man I'm running this marathon". No, no, no. Don't say that. Because you're gonna have people be like "you, you're running a marathon, phhff okaaay". Instead, train your ass off. Run that marathon and then meet them at the bar and say: "Hey, guess what I did today, I ran a marathon and I WON." - Jaclyn Hill.
 
❤️

"Rome is a place. It's old."

on the 2016-05-17 @ 22:24:32
Hej!
 
Haha asså de här två klippen har gjort min dag lite! Alla som pluggar eller har pluggat kan definitivt känna igen sig.
 
"What do I see? It's motherf***ing Tim getting up to hand in his exam. And I'm like what the f!? We just started this test. There are vines longer than it took you to write this test, Tim."
 
 
 
 
Och kan vi dö lite för Demi Lovatos röst eller? Så sjukt bra! 
 
 
Ha en bra kväll vänner!
Sköt om er!
Peace!
❤️

Söndag 15 maj 2016

on the 2016-05-15 @ 21:43:00
Det var några dagar sedan jag sist bloggade! Fullt upp som vanligt. Jag har tänkt i typ två veckor att jag ska tipsa om lite ny musik som jag lyssnat på eller det senaste som har spelats i mina lurar helt enkelt. Det är några stycken som har uppskattat att få lite tips så jag kan väl lika gärna fotsätta med dem, haha! Det är många låtar däremot så var beredda på det, haha. (Kan inte länka alla klipp från YouTube när det gäller vissa låtar eftersom de är nya.)
 
Jag tror inte att det har varit ett enda inlägg som jag har skrivit utan att skriva "haha". Vet inte varför jag skriver det så ofta men det är tix kanske, haha. :P Känns liksom bra att avsluta meningen så! Ja, jag är konstig som har reflekterat över det men det vet ni ju redan att jag är vid det här laget, haha. Alltså haha!! 
 
Anyway, jag ska tipsa om lite låtar som jag lyssnat på ganska mycket den senaste tiden. Ni hittar dem nedan. 
 
Sköt om er och ha en bra söndagskväll!
❤️
 
Dagens ord: Take control of who you are. Stay the same. Don't let anyone change you. 
 
 • Can't stop the feeling - Justin Timberlake
 • This is what you came for - Calvin Harris (feat. Rihanna)
 • No Money - Galantis
 • One Dance - Drake
 • Boys & Girls - will.i.am (feat. Pia Mia)
 • Paradise - Benny Benassi & Chris Brown
 • Gold - Kiiara
 • Too Good - Drake (feat. Rihanna)
 • If it ain't love - Jason Derulo
 • Hollow - Tori Kelly
 • Sorry - Beyoncé
 • Hold Up - Beyoncé
 • Sandcastles - Beyoncé
 • Best Thing I Never Had - Beyoncé
 • Memories - Petit Biscuit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Phalanges

on the 2016-05-12 @ 22:39:29
Alltså den här ungen är ju bara för go'! Haha! 
 

Can't stop the feeling

on the 2016-05-11 @ 06:42:21

Om dygnet hade 31 timmar

on the 2016-05-09 @ 21:59:22
Om dygnet hade sju timmar mer än vad det har idag skulle allt vara så mycket lättare. En timme mer till sömn, en timme mer till att koppla av, två timmar mer till skolan, en timme mer till träning, en timme mer till blogg m.m. och en timme mer till vänner. Jag har haft en väldigt effektiv dag men imorgon ska jag upp 5.45 och sen blir det skola heeela dagen. Mata med föreläsningar och grupparbete. Hinner liksom inte förbereda något och då har jag ändå varit sjukt effektiv idag. Tänk om alla dagar kunde vara perfekta dagar. Kom ganska nyligen hem från isträningen så hela kvällen går liksom åt. Jaja, POSITIVA tankar. Jag ska vara tacksam (vilket jag också är) och sluta klaga. Folk har det värre. 
 
Nu: läsa igenom lite skolarbete.
 
Dagens ord 1: "Jealousy is a good indication that you are doing things the right way. People never get jealous of losers."
Dagens ord 2: "I don't give anyone a reason to hate me. They create their own drama out of pure jealousy." 
 
Godnatt mina vänner!
❤️
 
 

Söndag 8 maj 2016

on the 2016-05-08 @ 21:28:33

Godkväll!
 
Känns lite tomt nu när Kanada har åkt ifrån mig.. :( Vi har hur som helst haft en grym helg och jag saknar dem redan! Det är därför jag inte bloggat så mycket. Ville spendera all tid med dem. :) Vad har ni gjort de senaste dagarna?
 
Btw, jag har hittat ett GRYMT soundtrack som jag glömt nämna. Jag tror säkert att det är någon som kommer att åka till den musiken i höst, det skulle inte förvåna mig. Men vissa stycken av musiken är faktiskt riktigt bra. Typ lite sorglig men samtidigt mystisk och klassisk. Gillar den starkt! Kan ju inte berätta vilken dock för då kanske någon snor idén härifrån, haha. Tycker om klassisk musik väldigt mycket faktiskt. Det kanske låter töntigt men då får ni tycka det, haha. Det var där allt startade i vilket fall som helst. 
 
Det är inte så långt kvar till sommarlovet nu heller. Längtar! Man tror att det är lugnare under vissa perioder men det ju går för sjutton i ett hela tiden. Bara att plöja igenom och kämpa!
 
Skulle skriva något mer tror jag men det har jag glömt nu.
 
Dagens ord: "Don't forget that you're human. It's okay to have a meltdown. Just don't unpack and leave there. Cry it out and then refocus on where you are headed." 
 
Sköt om er!
❤️

Äntligen!

on the 2016-05-07 @ 08:30:00
 
 
Godmorgon vänner!
 
Okej, så det som jag velat berätta så länge men inte vågat på grund av att jag aldrig trodde att det skulle hända har äntligen hänt! När jag var i USA 2011 träffade jag två tjejer där och vi bodde i samma hus. Eftersom jag var så blyg då (HAHA) så blev vi inte "bra" vänner förrän typ sista veckan tror jag (min vecka tre). Och vi trodde att vi aldrig mer skulle ses men vi blev så himla bra vänner så vi sa hej då till varandra med den där känslan "vi måste ses igen". Förstår ni vad jag menar? 
 
Så en av tjejerna pluggar för tillfället i Oslo och hennes kompis och syster är med i drygt en vecka. Och det första de tänker då är "vi måste till Stockholm och hälsa på Johanna för det är så nära". Hur snälla är de inte!? Så underbara människor! Vi har inte setts på FEM ÅR och så väljer de att hälsa på mig på sin lediga tid. Och de kommer dessutom till Sverige när vädret är som bäst och hela staden blommar! Det är så underbart vackert i Stockholm just nu! Ni som bor eller har varit i Stockholm vet hur vackert det är. 
 
Jag känner mig så otroligt tacksam och glad över att jag känner så fina människor och detta är definitivt inte sista gången vi ses, det kan jag garantera. Så mycket skratt och roliga minnen! 
 
Ha världens bästa helg och passa på att vara ute nu när det är så fint väder trots att det är massor med björkpollen ute! 
 
Sköt om er!
❤️