Äntligen!

on the 2016-05-07 @ 08:30:00
 
 
Godmorgon vänner!
 
Okej, så det som jag velat berätta så länge men inte vågat på grund av att jag aldrig trodde att det skulle hända har äntligen hänt! När jag var i USA 2011 träffade jag två tjejer där och vi bodde i samma hus. Eftersom jag var så blyg då (HAHA) så blev vi inte "bra" vänner förrän typ sista veckan tror jag (min vecka tre). Och vi trodde att vi aldrig mer skulle ses men vi blev så himla bra vänner så vi sa hej då till varandra med den där känslan "vi måste ses igen". Förstår ni vad jag menar? 
 
Så en av tjejerna pluggar för tillfället i Oslo och hennes kompis och syster är med i drygt en vecka. Och det första de tänker då är "vi måste till Stockholm och hälsa på Johanna för det är så nära". Hur snälla är de inte!? Så underbara människor! Vi har inte setts på FEM ÅR och så väljer de att hälsa på mig på sin lediga tid. Och de kommer dessutom till Sverige när vädret är som bäst och hela staden blommar! Det är så underbart vackert i Stockholm just nu! Ni som bor eller har varit i Stockholm vet hur vackert det är. 
 
Jag känner mig så otroligt tacksam och glad över att jag känner så fina människor och detta är definitivt inte sista gången vi ses, det kan jag garantera. Så mycket skratt och roliga minnen! 
 
Ha världens bästa helg och passa på att vara ute nu när det är så fint väder trots att det är massor med björkpollen ute! 
 
Sköt om er!
❤️
 
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback