När man vaknar upp såhär

on the 2016-05-29 @ 21:44:51
Haha visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när jag vaknade upp såhär. Jag hade fortfarande ont i halsen igår kväll och var dessutom pollenallergisk. Sen åt jag några jordgubbar och jag tror att det var det som triggade igång det för jag är inte allergisk mot jordgubbar alls men det började klia i halsen och blev lite svullen, hes och hostig. 

Så jag antar att jag överreagerade på det och vaknade upp med en svullen överläpp. Såg ju inte riktigt klokt ut! Detta har aldrig hänt förut så jag vet inte varför min överläpp såg ut som ett misslyckat filler-ingrepp, haha! Nu är det i alla fall typ helt återställt men överläppen var större än den ser ut på bild precis när jag vaknade. 

Jaja, är bara glad att det är borta. Ni vet: You do you but I'm all about natural. :) 

Sen lägger jag ju aldrig upp bilder när jag är osminkad. Brukade alltid bry mig förut men på riktigt vem bryr sig? Om du tycker att jag är ful så är det helt okej. Vi är alla fria till vår åsikt. 

Med det sagt så får ni ha en bra kväll! 
❤️

Dagens ord: Vi måste lära oss att uppskatta det vi har när vi väl har det och inte bara när vi är påväg att få det eller är påväg att förlora det. Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback