Söndag 8 maj 2016

on the 2016-05-08 @ 21:28:33

Godkväll!
 
Känns lite tomt nu när Kanada har åkt ifrån mig.. :( Vi har hur som helst haft en grym helg och jag saknar dem redan! Det är därför jag inte bloggat så mycket. Ville spendera all tid med dem. :) Vad har ni gjort de senaste dagarna?
 
Btw, jag har hittat ett GRYMT soundtrack som jag glömt nämna. Jag tror säkert att det är någon som kommer att åka till den musiken i höst, det skulle inte förvåna mig. Men vissa stycken av musiken är faktiskt riktigt bra. Typ lite sorglig men samtidigt mystisk och klassisk. Gillar den starkt! Kan ju inte berätta vilken dock för då kanske någon snor idén härifrån, haha. Tycker om klassisk musik väldigt mycket faktiskt. Det kanske låter töntigt men då får ni tycka det, haha. Det var där allt startade i vilket fall som helst. 
 
Det är inte så långt kvar till sommarlovet nu heller. Längtar! Man tror att det är lugnare under vissa perioder men det ju går för sjutton i ett hela tiden. Bara att plöja igenom och kämpa!
 
Skulle skriva något mer tror jag men det har jag glömt nu.
 
Dagens ord: "Don't forget that you're human. It's okay to have a meltdown. Just don't unpack and leave there. Cry it out and then refocus on where you are headed." 
 
Sköt om er!
❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback