Typ onsdag eller något

on the 2016-05-25 @ 22:27:00
Känner mig typ tom. Eller likgiltig kanske..? Jag antar att jag är skoltrött. Väldigt skoltrött. Förra året läste jag bara VT innan det var sommarlov. Nu har jag läst HT och VT innan sommarlovet och det märks att det är en termin längre. Jag pallar liksom inte bry mig om någonting just nu. Vill bara kämpa på med skolan och få sommarlov. Njuta av sommaren. Träffa människor. Träna. Jobba. Byta miljö. Åka till Gotland. Åka till Spanien med Ebba. Herregud vad jag saknar henne! 
 
På tal om resor. Kom på en grej jag fått massor med frågor om och som jag tänkt skriva om här men som jag har behövt tänka igenom hur jag ska skriva det innan jag publicerade det.
 
Frågan är "ska du till USA i sommar?" Och svaret är kort: Nej. Det långa svaret är: Jag hatar att jag inte ska dit i sommar. Som ni vet så älskar jag att resa och jag älskar att åka med SK945 till Chicago från Arlanda för att sedan byta till American Airlines till Colorado Springs. Jag älskar att träna i USA. Framförallt för att det är så extremt duktiga åkare där, bra koreografter, bra tränare, höghöjdsträning och varmt väder men till stor del även för att det är så fruktansvärt bra människor där. Så bra människor och vänner. Jag har alltid blivit välkomnad med öppna armar av alla där. Så det känns sjukt jobbigt emellanåt för jag tänker på alla där borta och på min familj som under alla år har tagit hand om mig när jag varit där. Men jag har alltid tänkt "det året jag inte kommer att åka till USA kommer folk komma till Sverige istället". Började ju året med att träffa Alexe som hälsade på och sen kom ju Alex, Rebecca och Lindsay och hälsade på också. Och det faktum att jag inte ska åka till USA i sommar trodde jag skulle vara ännu jobbigare men eftersom några hälsat på här hemma så känns det ändå som att "familjen" finns kvar och att vi alla kan hålla kontakten.  
 
Nu till lite mer konkret varför jag inte ska dit. Jag pluggar ju och det tar upp väldigt mycket tid som ni har förstått. Och för att jag ska åka till USA och lägga ned väldigt mycket pengar på det så vill jag känna mig 100 % redo vilket jag inte gör i dagsläget i speciellt stor utsträckning eftersom jag inte hinner gå på alla isträningar (då jag har skola) och dels p.g.a. att jag inte kunde träna på is i nästan två månader eftersom jag hade ont i lilltån. Så med det sagt så blir det träningsläger i Sverige och jag är så sjukt taggad på att kunna träna på läger och träna mycket. För det är också en fråga som många undrar över "saknar du att träna så mycket som du gjorde nu när du pluggar?". Och svaret är att jag saknar det varje dag. Så mycket. Att bara få gå ut på isen och åka massor. Tävla mycket. Resa. Jag saknar det verkligen så mycket. Det kanske också är en anledning till varför allt känns så tomt just nu. För att jag saknar något. Jag saknar USA och jag saknar att kunna bo i ishallen. Jag vill bo i ishallen. Förstår ni ens vad jag menar? 
 
Konstigt inlägg med dålig meningsuppbyggnad men jag hoppas att ni har överseende med det. 
 
Dagens ord: If you can't get something out of your head, maybe it's supposed to be there.
 
Sköt om er och ta hand om er!
Ha deee!
❤️

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback