Göteborg

on the 2016-09-30 @ 20:38:00
Hej från Göteborg!
 
Ni undrar säkert vad jag gör här borta. I eftermiddags tog mamma och jag tåget ner hit eftersom jag ska tävla nu i helgen. Det blir säsongens första tävling så det ska bli kul! Finally! Jag har startnummer 9 imorgon. Det är fyra startgrupper och jag åker som nr 4 i andra startgrupp. Sen har vi hyrt bil här så att vi lätt kan ta oss till och från ishallen och hotellet. Haha, vi blev lite chockade när vi hittade bilen på parkeringen. Vi beställde typ den minsta bilen som fanns och fick en BMW 2-serien, haha! Älskar ju BMW! :D 
 
Jaja, imorgon börjar klassen 13.25 så skulle gissa att jag kliver på isen vid 14. 
 
Btw hade varit så sjukt kul att gå på Bieber konserten!!! Känns dock som att jag redan sett allt på Snapchat både igår och idag, haha. 
 
Anyway, jag håller er uppdaterade!
Ha en toppenkväll var ni nu är!
Kram ❤️

Skrattar bäst som skrattar sist

on the 2016-09-30 @ 08:31:20
Klockrent! 
 

"Vegas here we come!"

on the 2016-09-29 @ 23:04:27
Haha, asså Kevin Hart. ❤️
 

Jason Derulo

on the 2016-09-26 @ 23:31:40
Hur bra är inte den här låten!? Haha, blir såååååå glad av den! Jag hörde den första gången idag för jag tror inte att jag har hört den förut. Det finns ju ingen låt som Jason Derulo gör dåligt! Bästa låten helt klart!
 
 
Nu ska jag hoppa i säng!
Godnatt alla fans (som om jag hade några, HAHA)!
❤️

Spanien - Del I, Arroyo de la Miel

on the 2016-09-25 @ 19:14:57
Hej vänner!
 
Äntligen, äntligen, äntligen har jag lyckats få upp bilder från en del av Spanienresan, haha. Typ tre månader senare men bättre sent än aldrig. Längtar tillbaka redan nu när jag ser alla bilder! ❤️
 
Jag hoppas att ni har en toppenkväll! Nu ska jag kolla på hockeymatchen, World Cup.
Ha deee!
 
Utsikten från balkongen där vi bodde, söderut
Utsikten norrut
På gatan nedanför 
Stranden där vår bästa Juan jobbade, världens bästa mysfarbror, haha, fick öva på spanskan också
 Någonstans i närheten av stranden
 På midsommarafton åkte vi upp i berget, Monte Calamorro, för att kolla på utsikten över hela solkusten. Så vackert! En riktig upplevelse och det var helt knäpptyst där uppe. Inget ljud från bilar, inga stressade männsikor utan bara naturen när den är som mest fridfull. 
Skulle tro att det är Marbella längst bort. Det går inte ens att beskriva med varken ord eller bilder hur mäktigt det var att stå där uppe
Bästa vän ❤️
Älskar den här bilden
 Längst ut vid det lilla "huset" åt vi sillunch, haha. Vi hade köpt med oss från Sverige och fraktat i kylväska.
Butterfly, hur fin!? Fanns hur många som helst där borta!
❤️
 En av de häftigaste upplevelserna på hela resan var ändå när en falk flög i cirklar rakt ovanför oss och ner i dalarna. Det var så tyst där uppe så vi kunde till och med höra när den flaxade. Den tog ett "flaxtag" och flög ett helt varv innan vi hörde den flaxa igen. Så mäktigt! 
Är det midsommar så är det, haha
 
 
 
 
 

The more thankful you are the more energy you get.

on the 2016-09-23 @ 08:47:16
Dagens ord: 
"You do so much energy and so positive. How do you stay so positive?"
 
"The key to energy, I get that asked a lot, but the key to energy is gratitude. It's truly, truly gratitude. You know it's real. The more thankful you are the more energy you get. Have you ever, I've been where I was ungrateful. And you literally feel the energy being sapped from you. You know what I mean? But once you find one thing to be grateful for, all of a sudden you get the energy to do things. I'm from Flint, Michigan. I am a statistic that didn't go by the statistics. Because a lot of my friends are in jail. A lot of my friends have died, a lot of my friends are no longer here. And I look, here I am, in front of the whole world all the time. Doing what I love. Which is amazing. You can feel the energy. I feel happy, I feel joy. And that's what you do. Anybody in the world can find that." - Terry Crews

So true

on the 2016-09-22 @ 23:24:15

Mobiltelefonen som nallebjörn

on the 2016-09-22 @ 21:59:11
Hej vänner!
 
Ni förstår säkert vad inlägget kommer att handla om bara ni läser rubriken. Jag brukar säga att ju äldre jag blir, desto mer hatar jag mobilen. Jag har kommit till insikt med att mobilen inte är allt. Jag blir verkligen stressad om jag håller på för mycket med den. Jag bryr mig inte ens om vad som händer på alla sociala medier. Orkar inte anstränga mig. Vill spara den energin till något annat vettigt istället. Det är inte så konstigt att människor blir utbrända nu för tiden för det första de gör när de får en ledig stund är att titta på telefonen. Vi utsätts dagligen av så mycket intryck att det enda jag vill när jag är ledig är att uppleva tystnad. Eller att bara registrera min omgivning. Ibland vill jag inte ens lyssna på musik för att det gör att jag inte kan koppla av. Hjärnan går ju på högvarv om det aldrig är tyst eller om den aldrig får vila. Mobilen bränner ju långsamt ut hjärnan vid för mycket användning. Sen tycker vi nog alla att det är sjukt kul med Snapchat och allt annat men ni förstår min poäng hoppas jag. 
 
Det är så skönt att glömma bort att telefonen ens existerar. Att träna och glömma att checka av vad som har hänt efter träningen. Göra allt annat först och sen komma på att den finns när jag är påväg hem. Den bästa känslan. Människor och relationer bygger du via verkliga, faktiska möten med andra individer och inte genom en display. Att kunna säga "ja, men jag känner den personen" istället för att säga "ja, vi känner varandra för vi följer varandra på Instagram". En sådan relation bygger inte på någonting. 
 
Mobiltelefonen har blivit en trendig accessoar som vi lutar oss mot så fort en jobbig situation uppstår. Istället för att sitta på tunnelbanan och eventuellt få ögonkontakt med andra (som vi inte ska glömma är sååå jobbigt för många) så dras mobilen fram. Som en nallebjörn. Den som alltid finns där och som inte sviker en i jobbiga situationer. 
 
Dagens reflektion: Jag vill utmana er till en grej. Gå igenom hela er Instagram och Snapchat och kolla hur många ni faktiskt känner eller hur många ni faktiskt bryr er om. Hade ni kunnat gå fram till dem i verkligheten och föra en konversation. Eller hade nallebjörnen dykt upp på en gång som ett skydd för att det är jobbigt att föra en dialog? 
 
Det får sätta punkt för dagen. 
Ha en mysig kväll!
❤️
 
 

Dreams come true

on the 2016-09-21 @ 20:41:00
Det gör de verkligen. Dreams come true. Jag har drömt om en grej sedan jag var kanske 17 år och har föreställt mig det här sedan dess. Jag tänkte "en dag ska det här inträffa". Jag visste att det skulle hända bara. Inga tvivel. Jag kände det på mig. Och återigen tänker jag på inlägget jag skrev här på bloggen om att det här är mitt år. För det är det verkligen. Mitt år. Jag skrev ju att dagens ord häromdagen var Attraktionslagen. Läs på om den. Och låt den sjunka in. Läs boken Hemligheten. För hur töntigt och konstigt det än låter till en början så är det inte mer än sant. Läs boken med ett öppet sinne så kommer ni förstå precis vad jag menar. 
 
Jag vågar inte riktigt säga exakt vad det är som kommer att hända, haha, för det känns fortfarande lite overkligt eftersom det inträffar om kanske drygt två år. Och jag funderade på om jag ens skulle nämna att något kommer att hända för jag har känt till "nyheten" sedan i måndags/tisdags. Men jag kunde inte låta bli, haha. På något sätt känns det så långt bort. Och jag har ju ingen aning om vad som kommer att hända om några år men ändå. Jag är helt säker på att det kommer att bli hur fantastiskt som helst!  
 
Dagens ord: Dreams come true. 
 
Haa deee!
❤️

Busy doing this

on the 2016-09-19 @ 23:09:00

 

 

Hej vänner!

Har haft en bra dag idag! Upp tidigt för skola, därefter träff med bästa vän och sedan träning. Bra träning dessutom!

Dagens ord: Attraktionslagen.

Godnatt!
❤️


Muchi, muchi

on the 2016-09-18 @ 12:25:00
Hej vänner!
 
Söndag idag och snart är det dags att jobba en kort stund. Vad gör ni idag? Jag tänkte måla naglarna ikväll men funderar på vad jag ska ha för färg. Använder mer eller mindre bara Essie lacken. Ni har 30 % på dem just nu om ni är eller blir medlemmar på Kicks HÄR. Jag har ganska nyligen haft färgerna Muchi, muchi, Watermelon, fransk manikyr och ett blått lack så jag vet inte vad jag ska ha härnäst. Dilemma, haha. 
 
Såhär ser Muchi, Muchi ut
 
Provade att locka håret igår innan jobbet för ovanlighetens skull och såhär blev resultatet. :)
 
Världens bästa söndag till er!
Haa deee!
❤️

En bättre fredagskväll

on the 2016-09-16 @ 20:44:00

Hej vänner!

Äntligen helg! Dagen avslutades på bästa sätt med träning, middag och nu ligger jag i sängen och njuter av att det är helg. Har tänt ljus också och det måste ändå vara det mysiga med hösten: att tända ljus när det blir mörkt.

Hoppas att ni får en underbar helg! Det verkar som att det ska bli bra väder ändå!

Kramar ❤️ 

 
 

Drog fram en gammal favorit ur sminklådan idag. Ett läppglans som är hallonrött typ. Gillar det starkt och jag är ju inte jätteblek så det funkar perfekt nu! ❤️


15 september 2016

on the 2016-09-15 @ 22:12:00
Hej vänner!
 
Är 100 % övertrött. Har flummat och varit trött hela dagen, haha. Eftersom jag missade min Flip i programmet idag (igen) så fick jag i uppdrag att hoppa 15 Flip i rad. Om jag ramlade eller floppade så fick jag börja om igen. Ja, jag kom ju till NOLL. Haha förstår ni hur frustrerande!? Tappade räkningen efter att jag hade börjat om sjunde gången tror jag. Första gången klarade jag tre och floppade på den fjärde. Andra gången klarade jag åtta, vilket är mer än hälften. Och tror ni inte att jag floppade på den nionde då. GGAAAHHHHH!!!!! Lakar ur, hahahaha! Nej men jag skrattade mest åt det men efter det gjorde jag kanske 4-5 stycken innan jag missade igen och mot slutet klarade jag en och missade på det andra försöket. Det sista jag gjorde var att floppa så jag kom till noll och höll på i kanske 20 minuter. Värt. 
 
Fick ont i ryggen av det också och det känns mer när jag blir kall i kroppen. Men det borde gå över om två dagar så kommer att ha ganska ont nu förmodligen. Borde gå och röntga för jag hade ont för bara några veckor sedan också.
 
Anyway, alltså vem läser ens det här, haha! Inget liv. 
 
Dagens ord: Man måste vara positiv ändå.
 
Sköt om er!
❤️
 

Skatterätt

on the 2016-09-14 @ 20:48:22
På dagens lektion:
 
Läraren säger typ: Om ni tycker att det här är svårt och komplicerat så behöver ni inte känna er oroliga för det är normalt. Alla andra som har läst den här kursen innan er har tyckt exakt likadant. Sen finns det några studenter som frågar ""Kan ni göra det här lite lättare?" Nä, tyvärr inte. Vi har försökt."
 
Asså haha skrattade så mycket när läraren sa det här idag. Det låter säkert inte alls kul men det var kul där och då. Ba "nä tyvärr inte." hahaha. Sen sa han att man pendlar mellan två olika lägen när man ska lära sig något nytt. Det ena är panik och det andra är att ge upp. Så sjukt sant! 
 
Och sist men inte minst: "Den som spar han har sin skatteskuld kvar." Haha!
 
Ja, det var en lång skoldag idag och det här var av någon anledning kul. När man blir tillräckligt trött så är ju allt kul tillslut, haha. Jag har sämst humor tror jag. 
 
❤️