Igen..

on the 2017-02-28 @ 21:05:46
Hej!
 
Jag pallar inte om jag blir sjuk nu igen alltså. Har ont i halsen, fryser och börjar få ont i kroppen. Det var ju en vecka sen jag blev sjuk! Hur är det här ens möjligt!? Är så sjukt trött också så tänkte gå och lägga mig nu. Jag har inte tid att vara sjuk och jag hatar att vara det. 
 
Hoppas att ni mår bättre än jag i alla fall!
Sköt om er! ❤️

I want something just like this

on the 2017-02-26 @ 21:22:00
Hej!
 
Hur har helgen varit? Som om någon skulle svara i kommentarsfältet liksom.. haha. En fråga som bara ska ge er en tankeställare antar jag. :)) 
 
Sitter och lyssnar på musik nu så passar på att slänga in några låtar. Hoppas det uppskattas! :)
 
Var rädda om varandra! 
Haa deee! ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det här med regelbundenhet...

on the 2017-02-23 @ 22:33:11
...ja det är ju inte direkt min starka sida när det kommer till att blogga om jag säger så, haha. Det var en vecka sedan nu men veckorna går så sjukt fort! Och idag känner jag typ att jag har massor att berätta för att jag känner mig inspirerad idag, det gäller bara att jag kommer ihåg allting nu! 
 
En kort update då: Förra helgen var det jobb på lördagen och i måndags var det huvudförhandling på Svea hovrätt. Jag var kärandeombud och det var sjukt kul faktiskt även om det uppstår tveksamheter ibland och en del skratt emellanåt. Kul att ha provat på! Dessvärre förlorade jag (vi, kärandesidan), haha. Men det gör mig inget. Jag kan ju trösta mig med att läraren sa att det nästan aldrig är käranden som vinner. :) Anyway, kände redan i måndags att jag började bli sjuk eftersom jag var hängig och hade ont i kroppen (vilket jag alltid får när jag blir sjuk). Mycket riktigt, jag vaknade upp sjuk i tisdags och hade halsont och förkyld men var hemma både tisdag och onsdag och har sovit och vilat massor så att jag skulle bli frisk fort. Så det var skönt att jag kunde träna idag igen. 
 
Satte för övrigt en klockren 2A i korta idag! Hur kul!? Är så, så glad och jag har ju varit sjuk så det var skönt att komma tillbaka och göra den ändå. Trots att jag bara legat hemma i två dagar så var det inte så farligt jobbigt att träna som jag trodde. Däremot var kroppen lite seg men den vaknar nog till liv imorgon om inte annat. 
 
Sedan hade jag ett bra samtal med en kompis på träningen och jag vet inte hur vi kom in på det men vi började prata om bortskämda barn och vårt bortskämda samhälle. Vad händer? Haha, alltså om/när jag får barn så ska de lära sig att de får jobba för saker själva. Och nej jag kommer inte köra rysk sträng uppfostran men jag tror ni fattar vad jag menar. En öppen dialog med barnen och mycket kärlek och respekt. Men till alla föräldrar: Varför curlar ni med barnen? Jag fattar inte. Hur ska de då bli självständiga? Jag får panik. Låt de jobba lite och stå på sidan och stötta och var ett stödhjul men det är inte ni som är fakking cykeln! Barnet är cykeln. Barnuppfostran alltså, haha. 
 
Sen tror jag att det vart något mer jag ville skriva men mitt minne är ju sämst så det kommer jag helt ärligt inte ihåg nu, haha. 
 
Imorgon är det freeeedag! 
Hoppas ni får en bra kväll och helg!
Haa deeee! ❤️
 

It Ain't Me

on the 2017-02-16 @ 22:34:00
Kygo kan det där med musik. Älskar hans stil! Tröttnar aldrig på hans låtar eftersom de inte är massproducerade. Genomtänkta och hållbara! ❤️
 
Sjukt bra träning idag också! Sista passet levererade jag, haha! Gjorde två (två och en halv haha) 2A. Hur grymt!? Blir alltid lika glad när jag gör den! Det är värt alla timmar tärning för att få klara en eller två stycken! Nu ska det bli flera! :D Gjorde många bra 3S och åkte ett jättebra korta där allt bara flöt på så sjukt bra! Så känner mig extra glad över det idag! Wieee! Lycka!
 
Natti vänner! ❤️
 
 

This is the reason

on the 2017-02-15 @ 21:44:00
Det här är anledningen till att jag vill bli koreograf när jag slutar med konståkningen i framtiden. Jag vill verkligen bli bra på det. Det är ju en sak när jag kan komma på lite grejer på isen ibland och bara improvisera typ och sen glömmer jag det sekunden efter. Men fatta att komma på saker där och då till en/flera åkare till musik. Den utmaningen och den kreativiteten - dröm
 
Offra 4,5 min till att kolla på det här. Om ni mot förmodan inte kollar (shame on you) så kolla bara på lyftet vid 2.05. Till en början är det ju bara så vackert hela programmet men kolla på det lyftet och hur han tar ner henne. Orkar inte ens hur vackert! Att koreografera ett sånt här program är life goals. Favoritparet definitivt även om det här åket inte gav ett guld (vilket också är helt sjukt). Och klänningen - stunning. Och slutposen - mållös. 
 
Bästa kvällen till er! ❤️
 
Dagens ord:
Leave a light on in the wild
Cause I'm coming in a little blind
Dreaming of a lighthouse in the woods
Shining a little light to bring us back home
 

Valentine's Day

on the 2017-02-14 @ 22:59:56
Hej vänner!
 
Hoppas att ni har en bra alla hjärtans dag! Var ju i skolan sent men vad gör det när man får går den här fina promenaden längs med Stockholm påväg mot Svea Hovrätt. Stockholm är ändå den vackraste staden! Innan dess blev det en kort middag med de bästa klasskompisarna! För varje dag som går så inser jag hur tacksam jag är över att ha så fina, varma och godhjärtade tjejer som dem. Så idag är jag lite extra tacksam för dem. ❤️ 
 
Och mammis om du läser det här, vilket jag vet att du kommer göra haha, så ska du veta att jag älskar dig. Okej såhär är det: min mamma är bäst! Hon var påväg att åka och köpa en ros till mig så att den skulle stå på mitt skrivbord när jag kom hem. Och då messade jag att jag skulle komma hem lite tidigare än väntat. Så mamma som är påväg att ge sig ut fick snabbt skynda sig hem igen, strunta i rosen och klippa ihop en röd servett och knyta ihop med rött presentsnöre! HAHA! Hur skön mamma!? Sen hade hon satt den på mitt rum och skrivit "Glad alla hjärtans dag. Puss och kram - mammis". Haha det gjorde typ min dag! Saker och ting behöver inte vara perfekt, ju mer icke-perfekt det är deto mer charmigt. Det är tanken som räknas. 
 
The small things in life ❤️
 
Nu är jag så trött! 
Natti vänner och var rädda om varandra! ❤️
 

Ma new hair

on the 2017-02-13 @ 22:53:00
 
 
Hej vänner!
 
Här har ni bilder på hur håret blev. Är SÅ nöjd och jag tycker att det blev hur bra som helst! Skönt också att inte ha så långt hår och det märktes när jag tränade, haha. Min frisör klippte ca 7 cm och sedan klippte hon upp det pyttelite så att det ska bli lite mer liv i håret. Svårt bara att hålla det snyggt själv hehe men har ju nästan alltid uppsatt ändå så det gör inte så mycket. Köpte en sjukt bra volymspray till håret som ni måste prova! Jag får tipsa om den i ett annat inlägg. 
 
Imorgon är det alla ❤️ dag också. Har ni några planer? Jag är ju en sån person som älskar kärleken och gillar att se andra lyckliga och kära. Så fint! ❤️ Själv har man skola på Svea Hovrätt till 20. :)) Kul liv. Ska vara kärandeombud i ett rättegångsspel i tvistemål så imorgon har vi den muntliga förberedelsen. Men det är rätt chill så är inte så orolig. Innan dess blir det bara en kortare middag med de bästa. ❤️
 
Nu till något helt annat. Ni vet ju att jag älskar Tori Kelly. Det finns en låt som heter Bottled Up som jag har fastnat för den senaste veckan. Den är så sjukt bra! Egentligen vet jag inte ens vad den handlar om. Allt och inget typ. Eller jag vet inte. Jag gillar den så himla mycket. Den känns speciell. Den är till alla och ingen, typ. Och texten är ju magisk som vanligt. Kolla på klippet. Jag har kollat på det säkert 20 gånger och jag ryser alltid vid 3.07. Alltid. Hennes röst är to die for. Som sagt jag kommer vara den första som köper biljetter om hon kommer hit. Fatta stämningen på hennes konserter!
 
Dagens ord: 
 
I never talked about the way I really felt
You put my heart through hell, thought you knew me so well
But, uh-uh, just waiting for me to fail

But I'm doing the opposite and I can't wait to tell the whole world
You're the one you said would eat me up
Remember when you told me that I wasn't good enough?
And I started to believe you, I felt like giving up
Left me with a dream crushed and your empty words stuck to me
I didn't wanna ever feel like that again
So I locked up any kind of emotion, but
I got the key and I'm ready now
Set the caged bird free, time to let it out
[...]
I don't wanna keep it bottled up anymore
 
 
 
 
Snart dags att sova!
Natti! ❤️
 

110 armhävningar och 7 cm senare

on the 2017-02-11 @ 09:51:31
Godmorgon vänner!
 
Hoppas att ni sovit gott. :) Förvånansvärt nog jobbar jag inte idag så under dagen blir det en sväng på stan med mammis. Ska bli sjukt mysigt och den senaste gången jag var en heldag på stan var nog för kanske 2,5 år sedan, haha. Så sjukt men jag brukar vanligtvis gå korta shoppingturer annars, vilket också har sina fördelar. :)
 
Jag har sån sjuk träningsvärk i armarna också! Vi gjorde 80 armhävningar på fysen i torsdags (50 vanliga och 30 smala) och som uppvärmning innan isträningen igår förmiddags körde jag 30 till. Som tur är gör vi bara set om 10 st åt gången men de var sjukt dåligt utförda när man redan gjort typ 60 st haha. Vi hade träning igår vid 10 istället för 16 som vi brukar ha för det var något synkroevent i hallen nu i helgen. Kändes så konstigt att träna kl. 10 en fredag men grymt skönt att ha träningen avklarad vid lunchtid och skönt att inte ha skolan som krockade. :) Jag orkade knappt lyfta upp armarna på isen haha och har fortfarande träningsvärk men den borde vara över till senast måndag tycker jag. 
 
Sen klippte jag mig igår också. Så najs! Klippte ca 7 cm vilket är grymt för då slipper jag göra inbakade flätor i håret när jag tränar, haha. Dessutom brukar jag ju alltid ha mitt hår uppsatt. Jag får lägga upp bild här någon gång när jag har lite mer tid men ska mot stan nu så det får bli senare.
 
Vad gör ni idag?
 
Haaaa deee! ❤️
 
 

Uppdatering!

on the 2017-02-09 @ 13:00:00
Hej vänner!
 
Jag lever, jag andas, haha! Riktgit dålig på att uppdatera nu för tiden men jag har bara inte haft något vettigt att skriva om och istället för att jag ska skriva "tomma ord" så har jag väntat med att blogga. Haha, som om jag inte alltid skriver "tomma ord" här på bloggen! :)) Anyway, jag ska uppdatera lite och jag saknar att blogga så here we go! 
 
Jag tävlade ju i söndags och det gick som på lördagen typ. Jag lade upp en bild på insta så ni får kolla vad jag skrev där om ni tycker det är kul, haha. Jag är bara taggad på att köra på med träningen och fixa hoppen!
 
Söndagens makeup
 
Sen har jag varit på utbildning med jobbet två kvällar, igår och i tisdags närmare bestämt. Igår var det skola hela dagen och sen var jag på Clarion Hotel SignElizabeth Arden utbildning. Väldigt trevligt och jag tyckte om kvinnan som föreläste. Hon var väldigt pedagogisk så det var lätt att ta till sig vad hon sa. Annars brukar jag tycka att det är svårt att komma ihåg vad jag hört, haha. Fick en fin liten goodiebag så det var kul. 
 
Sedan ska vi inte glömma tisdagen när jag var på utbildning med DiorKasai. Extremt bra uppstyrt, grym lokal, bästa arrangörerna, bra dansare och bra service. Riktigt kul! De hade riggat upp flera "makeup-stationer" med hela vårkollektionen och en del produkter ur det vanliga sortimentet. Fick med en härlig goodiebag därifrån också. Fick dessutom flashbacks till min födelsedag när vi var där och firade. 
 
Lansering av Diors nya doft Poison Girl EdT 
Deras läppstift är så bra! 
 
Glömde nästan bort att jag var på ytterligare en utbildning med Scandinavian CosmeticsFreys Hotel som först bjöd på en god frukost och därefter var det utbildning fram till lunch. Scandinavian Cosmetics äger Filorga, Sensai, BIOEFFECT, Clarins, Hugo Boss, Hermès, Sachajuan och många, många fler. Fokus låg på Clarins, Sensai (deras hudvård är magisk), Filorga och BIOEFFECT. Fick en grym goodiebag. Bästa jag fått tror jag! SÅ mycket fina produkter och extremt generösa!
 
 Det bästa med att gå på utbildning!
 
 
Jag hoppas att ni får en bra torsdag! ❤️
 
Dagens ord: Det finns ingen dålig idé, det finns bara dålig timing. - Per Holknekt.
 
Sköt om er så hörs vi snart igen! ❤️
Haa dee!
 
 
 
 

Efter korta

on the 2017-02-04 @ 23:33:30
Hej vänner!

Tävlade korta i eftermiddags och det gick typ okej. Eller hoppen sådär men resten bra! Fick 2A nedgraderad men ändå med ganska bra flyt i landningen och 3S underroterad och dessutom fall. Väldigt onödigt men så var det i alla fall. Gjorde ett bra försök på uppvärmningen däremot. Sen floppade jag på 3T för jag satte inte i taggen ordenligt men där gjorde jag en rätt bra på uppvärmningen också. Men det är ju bara i programmet det räknas som ni vet. Annars var alla piruetter bra med level 4 men level 3 i CCoSp. Det är hoppen som strular som vanligt. Behöver verkligen min 2A och dessutom vore det inte helt fel med 3S heller för den har varit ganska bra på träningarna hemma. Fick 30,50 p och ligger näst sist. Så jag är taggad inför morgondagen och ännu mer taggad för att åka hem till Stockholm och sätta dessa jävla hopp! Haha, allt annat sitter ju liksom.
 
För er som inte riktigt hänger med på hur hopp och komponenter (koreografi, skridskoteknik, skating skills osv) hänger ihop och vad jag menar med att hoppen är min svaga sida så fick jag tekniska poäng som var på plats 14 av 15, vilket jag också är placerad i resultatlistan efter korta. Och mina komponenter är de 7:e högsta i klassen. Det är små marignaler däremot så tre poäng till så hade jag varit placerad sexa. Men det är bara att tagga inför morgondagen och hem och träna på måndag igen! :D Skam den som ger sig. Det är sjukt kul att vara tillbaka i elitserien i alla fall och grymt kul med så duktiga tjejer i klassen! 
 
Imorgon har jag startnummer 2 (omvänd resultatordning) och klassen börjar kl. 14.20 så jag tävlar ca 14.30. 
Glömde länka till resultaten igår men ni kan följa dem live HÄR. Sedan tävlar ungdom 15 och juniorer i B-hallen och deras resultat hittar ni HÄR
 
Nej nu ska vi snart sova. Blev ganska sen middag så kom hem till hotellet sent, det är därför jag bloggar sent också. Hoppas att ni har det bra hemma i Stockholm!
 
Godnatt! Haa deee!
❤️

Linköping

on the 2017-02-03 @ 20:15:00
Hej vänner!
 
Hur mår ni? Det var ett tag sedan jag skrev ordentligt men jag tänkte uppdatera lite i alla fall. :) Nu i helgen är det dags för elitserietävling i Linköping! Wiieeee hur kul!? :D Jag är supertaggad och det ska bli så kul att få åka elitserien igen. Har längtat som tusan, haha! Det har gått nästan två år sedan jag åkte där så det ska bli sjukt kul.
 
Den här tävlingen har jag inte så höga krav och har egentligen inte något att förvänta mig. Däremot ska jag självklart göra mitt bästa och målet är att få ut programmen på isen och göra det jag kan och hålla inne på alla hopp, göra bra piruetter och ha bra flyt, steg och koreografi över isen. Sen får vi se vad det leder till och vad domarna tycker. Sen får vi utvärdera efter helgen om vad som ska ändras och justeras om det behövs. :)
 
Jag åker dit imorgon bitti vid 9 med tåg för klassen börjar inte förrän 15.50 och jag är i andra stargrupp så jag skulle gissa på att min grupp går på ca 16.25. Jag åker först i gruppen. Om det inte är spolning först i och för sig. Då blir allt en kvart senare ca 16.40. :)
 
Jag måste packa ikväll också. Så segt haha. Tycker att det är så tråkigt att packa. Å andra sidan skönt att det bara är över en natt men ni vet ju hur det är när jag reser. Har så mycket smink med mig så det kommer bli ont om plats ändå, hehe. 
 
Nej, det är lika bra att jag sätter igång här så att jag slipper hålla på hela natten.
 
Sköt om er så hörs vi!
Haaa deee! ❤️

Topp 4 atm

on the 2017-02-01 @ 14:41:41
Hej vänner!
 
Jag vet att ni brukar uppskatta när jag tipsar om några låtar så här kommer fyra favoriter som jag gillar just nu. Så sjukt svårt att välja haha. Ed Sheerans nya tar med lätthet förstaplatsen i alla fall!
 
Haa deee! ❤️