Känns stabilt

on the 2017-03-30 @ 23:52:03
Därav mina obefintliga blogguppdateringar.
Kan nämna att bilden inte heller är "uppgjord" utan såhär ser det alltså ut när jag pluggar och det är när det är "organiserat". :))
 
Första kvällen jag ska lägga mig före tolv på hela veckan. Är helt slut och har varit det hela veckan, framförallt på kvällarna när jag kommit hem från träningarna och ska sätta mig och plugga vid 21-22 tiden. Jag känner mig däremot inte orolig att jag utarbetar mig för jag vet exakt var gränsen går och när jag måste sänka tempot. Är vanligtvis som piggast och mest effektiv på morgonen och förmiddagen och när jag behövde gå och lägga mig efter frukosten imorse för att jag kände mig för trött för att orka göra något så är det bara att lyssna på kroppen. Tränade bara ett ispass idag så jag sparade in lite mer än 2,5 h på att inte gå på fysen och första ispasset. Det mest typiska men ändå det bästa med den här veckan är att det är VM i Helsingfors så ibland blir det ett kortare uppehåll eller kolla i repris på favoriterna.
 
Nej, nu måste jag sova!
Godnatt vänner! ❤️ 
 

Back for good

on the 2017-03-27 @ 15:38:05
UT I SOLEN, PÅ MED HÖRLURARNA, LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN OCH NJUT AV VÅREN!!! 
 
Älskade den här låten när jag var yngre och snubblade över den igår. Hur bra!?
 
Haa deee! ❤️
 

Sommartid och pollenallergi

on the 2017-03-26 @ 11:27:40
Hur kan man ena vara såhär bra på att läsa av, haha!? Helt sjukt ju! 
 
 
Glömde nästan bort att vi ställde om klockan inatt. Kom hem relativt sent och sen tappade man ju en timme sömn på det. Fick inte ihop det när jag vaknade 7.43 och klockan i rummet stod på 6.43 och larmet ringde 7.45, haha. Sen är jag pollenallergisk så vaknar upp helt svullen i ansiktet. Kul. :) Fick lite plugg gjort på morgonen i alla fall men ska dra till jobbet nu. 
 
Hoppas att ni får en bra söndag! 
Haa deeee! ❤️

BBC girl

on the 2017-03-24 @ 13:05:00
Det var ett tag sen jag kollade på Fallon och det var en del att ta igen, haha!
 
 
 
 

I've got a feeling

on the 2017-03-21 @ 22:46:48
Ni som har följt bloggen ett tag vet (om inte annat så har ni nog listat ut, haha) att jag är en känsloperson men ingen känslig person. Jag tänker och styrs för det mesta av mina känslor. En del människor är auditiva, andra är visuella men jag är definitivt kinestetisk. Det är min insida, mina känslor och mitt sinne som styr min vardag och hur jag lever.
 
Jag kom till insikt med en sak som jag känt länge nu. Däremot har jag aldrig lyckats sätta ord på vad den känslan faktiskt varit eller hur den uppkommit. Känslan upplevs blandad för det är en av de känslor som gör mig sådär lyrisk och extremt inspirerad och peppad på livet. Den andra sidan är den jag inte riktigt kunnat identifiera. Förrän nu. Den känslan är lite mer tom skulle jag säga. Eller mer förvirrande kanske. Den känns annorlunda än alla andra känslor men ändå ligger den så varmt om hjärtat och den betyder mycket för mig. Känslan har väl inget namn antar jag men jag får den ibland för att jag vill så mycket i livet. Det är känslan. Känslan att vilja så mycket så att jag nästan spricker. Känslan att göra allt jag vill och njuta av det hundratusentals gånger. Det känns nästan som att jag vill explodera av att så mycket vilja inom mig vill ut.
 
Jag vill åstadkomma saker, hjälpa människor, fylla andras hjärtan med skratt och lycka, resa, och minst hundra saker till. Just nu känner jag att det är så mycket känslor som vill ut. Jag vill låta kreativiteten flöda och skapa saker. Uppleva saker. Jag vill inte sitta och vänta på att det jag vill göra kanske kommer att inträffa eller kanske inte. Jag vill ha allt här och nu. Göra allting här och nu. Kunna låta kreativiteten som fylls inom mig florera. Kastas ut i världen. Jag vill göra saker jag är rädd för. Söka det där jobbet som jag tror att jag aldrig kommer att få bara för att prova. För att prova. För att våga prova ger mig så mycket styrka. Att falla ner för att klättra upp och vara ännu starkare. Jag vill prova saker som känns jobbiga och göra dem i alla fall för att i efterhand inse att det inte var så farligt. Ibland måste man bara börja och jag vill börja nu. Ut med allt. "Gör det du älskar" säger hjärnan till mig. Och det gör jag i dagsläget men jag vill hinna med ännu mer. Jag vill att det ska finnas mer tid. Att dygnet ska ha fler timmar. 
 
Ja, jag är en typisk känsloperson. Jag har så mycket passion för det jag gör och det jag vill göra och det är passionen som gör att jag hela tiden drivs framåt. Oavsett hur dålig dagen varit så tror jag alltid i slutet av dagen att det kommer att vända. För det gör det. Att hålla den lilla, lilla låga som kallas passion vid liv. Det känns som att jag har små lågor på ett åkerfält som ligger och väntar på att bli plockade. Och den känslan är rätt fantastisk ändå. Jag gillar den. 
 
Jag låter säkert helt knäpp men tankarna flyger alltid iväg när jag sitter och skriver och mina liknelser är inte alltid de bästa, haha. Är det någon av er som känner igen er?
 
Haaa deee! ❤️

Söndagstips

on the 2017-03-19 @ 12:36:32
 
Två av de låtar jag aldrig tröttnar på! 
 
Dagens ord:
One love
One blood
One life
You got to do what you should
 
Bästa söndagen till er! ❤️
 

Effektiv dag

on the 2017-03-14 @ 23:37:24
Hur jag känner med skolan atm :)))
 
Hej på er!
 
Det har varit en ganska hektisk dag idag. Det började med skola 10-12 och därefter lite förberedelser i grupp. Efter det satt jag kvar i skolan en kort stund och läste för att sedan bege mig till träningen och träna en timme. Efter det var det bara att dra in till stan igen, Svea hovrätt närmare bestämt, och ha sista undervisningen där. Skönt att det är på rätt sida om stan för mig ändå. :) Ja, sen drog jag hem och åt middag, chillade lite och nu har jag läst en timme. 
 
Igår var jag så sjukt ineffektiv och hade ingen motivation till att plugga alls. Det blev typ ingenting gjort så det var skönt att jag fick lite mer gjort idag i alla fall. Jag gillar när dagarna är så här fullplanerade på ett sätt för då håller jag mig fokuserad i större utsträckning. 
 
Nu ska jag sova!
Natti! ❤️

Pom & Flora

on the 2017-03-13 @ 15:05:29
En bättre måndag med en ännu bätte tjej. Mysigaste brunchen. Bästa är ju ändå att beställa in det vi ville ha och dela på. Hur ska jag klara mig utan dig i 2,5 mån? ❤️
 
 
Hur glad blir man inte av det här vårvädret!? Stockholm bjuder på sååå mycket sol! 
Sköt om er! ❤️
 
 

Besviken

on the 2017-03-12 @ 17:15:49
Hej vänner!
 
Har tävlat långa nu och vi sitter på tåget påväg hem. Det gick inte så bra idag. Det är inte ofta jag skriver att jag är besviken men det är jag faktiskt efter idag. Vanligtvis skakar jag bara av mig det och biter ihop. Jag har tränat så bra från torsdagen för två veckor sedan och har haft bra energi på träningarna hela tiden. Jag har åkt bra program varje dag förutom typ en dag och då började jag bli sjuk. Jag har hoppat 2A varje träning sen den torsdagen och uppvärmningen på isen idag var också bra men sen när jag åkte programmet så är det som att jag var tillbaka på samma ställe som för 1-2 år sedan. Jag trodde verkligen att den perioden var över. Det är så typiskt att jag missar när det gäller.  
 
Ni som känner mig vet att jag är extremt ärlig och noga när det kommer till exempelvis hoppen. Är det inte fullroterat så säger jag det. Vad som gör mig frustrerad är att jag vet att min första 2A i programmet idag var fullroterad för jag såg spåret i isen och det var klockrent. Jag fick << för den. Jag fattar verkligen inte. Fine om jag hade fått < för den för att de tyckte att upphoppet inte var klockrent men jag ska inte ha två hakar. 
 
Sen missade jag båda mina 2F kombinationer som jag klarat klockrent senaste veckan och sen blev 2Lz i slutet en 1Lz och min kombinationspiruett blev lite konstig så den blev bara level 3 istället för 4. Jag hade inte varit besviken på det här sättet om jag hade tränat dåligt fram till tävlingen. Men hela grejen är ju att jag tränat jättebra och att jag känner att det äntligen har vänt och så får jag inte visa upp det på säsongens sista tävling.
 
Jag ska bara bryta ihop och komma igen och köra gärnet nu hemma på träningarna och ladda inför höstens tävlingar. Det blir i alla fall två nya program och jag längtar så sjukt mycket!  
 
Hoppas ni får en bra kväll!
Kramizzaar 
Haaa dee! ❤️
 
Dagens ord: Skam den som ger sig. 

Lördag kväll

on the 2017-03-11 @ 23:45:21
 
 
Hej vänner!

Tävlade korta idag och det gick ändå helt okej. Min 2A var inte runt så det var ju sämst för jag gjorde en på uppvärmningen. Sen var det ett bra försök på 3S men den fick jag << för istället för < som jag trodde. Hur som helst, kombinationen var sådär men okej typ. Sen hade jag level 4 i alla piruetter utom CCoSp där det var 3 och jag fattar fortfarande inte vad det är som gör att det blir 3 och inte 4 haha. Har ändrat den piruetten flera gånger nu. Anyway fick 32 poäng ungefär och ligger tia inför morgondagen. Klassen börjar 13.45 och jag är i andra startgrupp. Min grupp bör kliva på ca 14.20 och jag åker först i gruppen så jag har tävlat klart ca 14.40 kanske. 
 
För en stund sen åkte vi in till stan vi tre åkare och den yngsta av oss hade sina föräldrar med sig också. Körde deras bil fram och tillbaka. Haha jag lyckas alltid bli kvällens chaufför. Vi hade en hysteriskt rolig kväll i alla fall och det var sjukt trevligt! 
 
Nu är det dags att sova och imorgon är det långa som gäller. 
Natti vänner! ❤️
 
 

Framme i Örebro

on the 2017-03-10 @ 22:11:00
❤️
 
 
Jahapp då sitter vi här på hotellrummet och chillar. Älta Tigers börjar bli redo inför morgondagen. Asså haha det där med Älta Tigers börjar spåra så sjukt mycket! Vi skämtar alltid om det på träningarna så jag skrattar så fort jag hör namnet typ haha. Anyway, startordningen inför imorgon har kommit upp. Klassen börjar kl. 14.00 och jag är i sista startgruppen och åker sist av alla så jag har startnummer 15. Resultaten kan ni som vanligt följa live HÄR. Jag bör kliva på isen ca. 15.15 och tävlar mitt program ca. 15.40 skulle jag tro. 
 
Vi hörs imorgon vänner!
Natti! ❤️
 

Örebro

on the 2017-03-10 @ 14:10:05
Då var det fredag och snart bär det av till ishallen för en timmes träning. Därefter åker jag och två klubbkompisar iväg till Örebro för tävling. För min del blir det den sista för sägongen. Det är en tävling 1-2 april men då är det tentaperiod så den missar jag dessvärre. Men jag är taggad inför helgen och det ska bli kul att åka iväg! 
 
Jag håller er uppdaterade som vanligt men tills dess får ni ha en grym fredag!
 
Haa deee! ❤️

Höger hand

on the 2017-03-07 @ 11:09:36
Hej vänner!
 
Var ju hemma hos brorsan i söndags på middag och åt riktigt god mat. Det var typ en thai-inspirerad gryta med torsk. Väldigt gott och det verkade enkelt att göra också. Till det blev det ris och sen hade han bakat eget bröd med rågmjöl och frön i och en stor sallad. Det var sjukt gott kan jag säga! Vill också träna upp mina matlagningsskills för det är ganska kul att laga mat tycker jag! 
 
Hur som helst: Jobbade tre timmar igår på morgonen fram till lunch för vi fick ett nytt kassasystem. Det gick bra och det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara vilket är skönt. Det gäller bara att komma in i flowet så ska det nog gå bra. :) Det är farligt att jobba med Julia kan jag säga haha för vi är så lika och vill så mycket i livet så vi inspirerar varandra väldigt mycket vilket är galet kul! Kul med någon som har mycket drivkraft för jag blir sjukt peppad av det. 
 
Sen en grej om min högra hand på isen, haha. Jag lägger märke till såna där detaljer. När jag åker så har min högra hand blivit lite "krokigare" än vänster. Ni vet väl hur man håller händerna när man dansar balett? Det är samma med konståkning. Och högra handens handflata är liksom rundare än vänstra och det har börjat störa mig så sjukt mycket, HAHA. Det syns säkert inte ens men jag är sån som alltid lägger märke till detaljer för det är detaljerna som utgör helheten. Perfektionisten som talar, haha. It's all about the details och det är så man sticker ut från mängden. 
 
Nej hörrni, nu ska jag fortsätta plugga. Ville bara ta en kort paus. 
Haa dee! ❤️
 
 

Divide

on the 2017-03-05 @ 22:39:48
Antalet goosebumps när man lyssnar på Ed Sheerans nya album. Det är ju bara så fruktansvärt bra, skärande, poetiskt, äkta, ärligt, sårbart, lyckligt och musikaliskt på samma gång. Jag orkar inte ens. Bästa manliga artist är definitivt Ed Sheeran och bästa kvinnliga artist är utan tvekan Tori Kelly. De har ju sjungit en låt tillsammans I was made for loving you (som släpptes i Toris debutalbum Unbreakable Smile). Satt och lyssnade hela kvällen igår på Eds album och det slutade med att jag lyssnade på hela albumet, haha. 
 
Jag tycker att alla låtar är bra och texterna gör ju hela albumet. Alltså jag är helt såld! Det bästa jag har hört på länge! Och alla låtar är så välskrivna. 
 
Dagens ord (som utgör några rader ut låtarna):
So don’t call me baby
Unless you mean it
Don’t tell me you need me
If you don’t believe it
So let me know the truth
Before I dive right into you
------------------------------------
Promise that I will not take it personal baby
If you’re moving on with someone new
Cause baby you look happier, you do
My friends told me one day I’ll feel it too
And until then I’ll smile to hide the truth
But I know I was happier with you
-----------------------------------
And I’ll pass on the things my family’s given to me
Just love and understanding positivity
I’m just a boy with a one man show
No university no degree but lord knows
Everybody’s talking about exponential growth 
And the stock market crashing and their portfolios 
While I’ll be sitting here with a song that I wrote 
Saying love could change the world in a moment 
But what do I know?
-----------------------------------
Spread your wings as you go
And when God takes you back 
He’ll say Hallelujah, you’re home
-----------------------------------
 
Några favoriter: 
  • Dive
  • Happier
  • Supermarket Flowers
  • What do I know?
  • Galway Girl
Godnatt! ❤️