När svårigheten ökar genom programmet

on the 2017-10-29 @ 19:32:56
Hej vänner!
 
Skate Canada har varit nu i helgen och Savchenko/Massot åkte inte så bra i långa men jag ska visa deras program från en annan tävling, Nebelhorn trophy. Deras dräkter var mer lila då än nu i helgen för det såg blåa ut nu och sen hade Savchenko två band i ryggen nu vilket hon inte hade innan. Anyway, oavsett om de bytt dräkter/korrigerat så är deras långa så fruktansvärt bra! Allt är perfektion från början till slut. Och jag älskar när programmet blir bättre och bättre ju längre de åker. Jag skulle kunna sitta och skriva ut "kolla där, spola dit" o.s.v. men jag inser att hela programmet är så fruktansvärt bra så ni måste kolla på hela. Jag orkar inte vad bra det är! Och "lyftet" de gör tillsammans mot slutet. Och slutpositionen! Det är så vackert alltihopa. De har däremot ändrat slutpositionen till Skate Canada. Jag antar att den de hade först var för svår, den var så avancerad. Och han är ju så sjukt stark också! Helt galet! De får stenhård konkurrens på OS men jag hoppas verkligen att de vinner. Det kommer att kräva två felfria åk och ett 3ATh. Mitt favoritpar definitivt!
 
Haaa deee! ❤️
 
 
 

Vintertid

on the 2017-10-28 @ 22:35:00
Dagens ord: 
It's hard to admit that
Everything just takes me back
To when you were there
And a part of me keeps holding on
Just in case it hasn't gone
I guess I still care
Do you still care?
 

Uppdatering om ryggen

on the 2017-10-28 @ 00:00:00
Hej vänner!
 
Min rygg envisas fortfarande så idag var jag på vårdcentralen för en undersökning eftersom ingenting annat har fungerat. Och äntligen har jag fått hjälp! Akuttiderna är bara 20 min men jag fick hjälp i 40 min. Läkaren kollade reflexer, styrka, vanlig undersökning, ställde massor med frågor och ville verkligen hjälpa mig. Det händer ju aldrig på VC. Jag fick en remiss till CT. Läkaren ville först skicka mig till MR (vilket jag också påpekade) men ringde dit när jag var där för att se vad det bästa alternativet är för min del och om det kan vara en stressfraktur. Det bästa just nu är en CT (skiktröntgen). Så jag hoppas att jag får en tid så fort som möjligt (förhoppningsvis inom två veckor). Läkaren tror att det kan vara spondylolistes (kotglidning). Fick smärtstillande också; tre olika som jag fick order om att äta (jag som hatar tabletter). Men så länge jag har ont tyckte läkaren att jag skulle äta det för att jag inte ska ha ont i ryggen och känna av besvären eftersom det tar mycket på krafterna. Så det är bara att äta så länge jag har ont. Om jag har sponylolistes så är det sjukgymnastik/rehab som gäller för att stärka upp ryggmuskulaturen. Läkaren konstaterade att jag redan är stark i ryggen men att jag får hjälp att bygga upp den så att den läker. Sen ska jag röra på mig och inte sitta för mycket viket inte alltid är så lätt när man pluggar till jurist där ens jobb är att sitta och läsa. Men jag får göra det bästa av situationen. Sitta på en pilatesboll var rekommenderat så att bäckenet inte "åker framåt" eller "sjunker ihop" när jag sitter. 
 
Vid undersökningen såg läkaren att jag hade eksem på vristerna (mina kroniska som jag haft i ungefär 12 år). Och han sa att jag måste behandla det annars kan det bli inflammerat. Jag sa att jag hade behandlat det förut utan att det hjälpte och han sa "det där är ju jättesvårt att bli av med" och jag ba "ehh ja därav är detta kvar efter 12 år :)))". Han tog tag i det också (utan att jag bad om det) och skrev ut nya salvor och "plattor" som ska göra att det läker men läkningsprocessen kommer att ta minst 8 veckor, minst. Sen måste jag smörja mig direkt när jag duschat och är fuktig med Canoderm. Den salvan är 5 % kräm och min kropp suger åt sig det på en gång. Hhaha en riktig torris är jag. 😂 "Dränk dig i Canoderm varje gång du duschat" var doseringsanvisningen, "ha det som rutin" o.s.v. Läkaren sa också att det bara är för mig att vänja mig vid att jag är atopisk d.v.s. att jag livet ut kommer att ha torr hud, allergier, eksem och liknande. Kul. Men jag känner mig så lättad över att någon faktiskt förstod mig, inte bara med ryggen utan med eksemen på vristerna också som jag kämpat med så länge och med min torra hud i övrigt som kan vara så fruktansvärt jobbig med extrem klåda. Det är bara under vissa perioder som jag har normal/torr hud.
 
Att få hjälp med både ryggen och eksemen känns så skönt och att någon verkligen lyssnat och inte bara skickar hem mig och säger att jag ska vila i några dagar (för det har inte heller hjälpt). Så nu skulle jag fortsätta röra på mig och äta värktabletter varje dag 2-3 gånger/dag och tre olika. Känner lite ångest över att jag ska trycka i mig ca 6-8 piller om dagen om jag känner av smärta hela tiden. Har kollat upp på Röd-Gröna listan att inga tabletter är dopingklasssade så det är bra också. Får tänka att tabletterna är tillfälliga och det viktigaste är ändå att jag får en CT och sen får jag ta allting därifrån.  
 
Hoppas att ni får en bra helg! 
Var rädda om er!
Kram ❤️
 
 

Hösten ändå

on the 2017-10-26 @ 23:15:56
Hej vänner!

Kollade precis några höstbilder jag tagit med mobilen och hur fin är inte hösten ändå!? Börjar gilla den mer och mer för varje år. Visst det är segt att det blir mörkare och kallare och blåser typ dygnet runt och regnar (höll på att glömma regnet, haha) men att kunna tända ljus när man kommer hem från träningen på kvällarna gör ändå att tillvaron blir lite mysigare. Och sen är det alltid mysigt att kunna sitta inomhus när det regnar och blåser. Tror ändå att sommaren är favoritårstiden men hösten är ju inte helt fel heller. 😊🍁
 
Dagens ord: 
Too young, too dumb to realize
That I should've bought you flowers
And held your hand
Should've gave you all my hours
When I had the chance
 
Nu måste jag sova! Ska upp 5.45 imorgon. 😴
Natti! ❤️
 
 
 

Typ blåslagen och sämst på chins :))

on the 2017-10-24 @ 22:25:47
Universitietet torsdag 19 oktober kl. 08.42
Universitetet fredag 20 oktober kl. 07.47
Älskar bilderna och kontrasterna från den ena dagen till den andra. Hösten är så vacker! 🍁
 
Hej!
 
Känns som att jag kom hem från träningen nyligen men inser att det var ungefär 2 h sedan. :)) Varför går tiden så sjukt fort heeela tiden!? Vi hade fystester idag som bestod av pistol squat eller skjuta hare som vi kallar det i konståkningen 😂, toes to bar, chins och klättra i rep. 10 st. skjuta hare på varje ben var ju inget problem men när vi skulle klättra i rep så kunde jag helt plötsligt inte. Jag som kunde två vändor förra gången jag skrev om det här på bloggen. Repet kändes mycket halare så jag kom liksom inte upp. Efter flera försök så höll jag på att ge upp men vilade lite och sen kom jag upp en gång i alla fall så det var ju tur det. Men alla fystester är ju liksom på saker som jag är SÄMST på, haha. Jag klarade TVÅ toes to bar. Så uselt! Tur att jag kan skratta mer åt det än att gråta, haha. Däremot var det väldigt bra teknik. Var helt raklång och stilla, benen raka och svingade mig inte upp (även om vi fick det). Hur gick chinsen den här gången då? Jo, men det är fortfarande NOLL i protokollet. Jag kommer nog aldrig att fatta hur man gör chins. Hur kommer man upp? Armarna böjs ju inte ens, hahaahah. Fick rycka upp o.s.v. men ingenting funkar ju förutom när jag hoppar upp lite så att armarna blir lite böjda och jag kan dra mig upp sista biten. Jag måste ju för tusan lära mig det här! Mina händer och underarmar är helt slut nu p.g.a. allt greppande och alla sjukt dåliga försök så jag lär ha träningsvärk imorgon.
 
Och sedan en annan sjukt klumpig grej jag gjorde i måndags på isen förra veckan. Vill skulle hoppa ett varv på isen, stillastående, vilket vi inte gör så ofta, typ aldrig. Vad händer? Jo, jag hoppar ett varv, landar, vänster fot tappar fästet i isen så den flög ju upp i luften och jag ramlar vågrätt rakt ned på vänster höft och armbåge. Det var inte kul kan jag säga. Gjorde så ont. Och varför är det nästan alltid på de "lätta" sakerna jag slår ihjäl mig på!? Haha. På något sätt måste jag ha spänt till vänster triceps när jag ramlade för den gjorde ont i flera dagar och blåmärket på höften är blått och fint än idag även om jag gjorde det för över en vecka sedan. Bra jobbat. Och ryggont på det så förra veckan kände jag mig helt blåslagen typ. 😭😂 Men nu är det nästan helt bra med höften så det är skönt!
 
Fick ju inte ut så mycket av det här men ni vet ju hur jag är när jag väl börjar skriva. 😅
Sov gott hörrni!
❤️

Söndagen i Borås

on the 2017-10-22 @ 15:04:01
Borås
 
Hej vänner!
 
Jag bloggade aldrig om söndagen i Borås så det är väl lika bra att jag gör det, hehe. Det gick väl sådär med tanke på ryggen. Inte jättebra och inte katastrof heller. Min 2Lz blev lite konstig så kunde inte göra kombinationen efteråt. Sedan ramlade jag en gång tror jag och sen var Salchow kombinationen med 1T istället för 2T vilket var riktigt onödigt. Piruetterna var lite bättre men hade inte 4 i alla. Hade 3, 4 och 4 tror jag vilket berodde på att jag gjorde "level 5" i himmelspiruetten och eftersom man inte får upprepa åtta varv mer än en gång så räknades inte de åtta varven i FSSp där de skulle varit placerade egentligen. Så det var ett slarvfel. Däremot fick jag bara 34 poäng i komponenter och jag hade 41 i Luleå. Att det diffar SJU poäng på ett åk som i sig inte var så mycket sämre än i Luleå är jättemycket. Så det blev jag ganska besviken på. I vanliga fall kan det diffa kanske två, max tre poäng. Åkte ned mig två platser från kortprogrammet och kom åtta totalt med 93 poäng. Men det kändes okej ändå med tanke på att jag hade så ont i ryggen. Natten mellan lördag och söndag var ganska jobbig så var mest glad över att jag tog mig igenom programmet. 
 
Våra söndagsmorgonträningar började idag vilket är ganska skönt. Jag gillar att träna på morgonen och vakna till. Det var så vacker biltur till ishallen imorse ni anar inte. Solen sken, spegelblankt vatten, vindstilla och höst i naturen. Det kunde inte ha blivit bättre. Men jag hade inte ont i ryggen alls idag och det är första gången på flera veckor så det känns så himla skönt! Är så lättad! Hoppas att det håller i sig. 
 
Jag har några andra saker jag vill skriva om men jag väntar med det så länge så att inläggen inte blir så långa, haha. 
 
Ha en grym söndag nu! ❤️

Moments

on the 2017-10-16 @ 23:40:57
När jag vaknade imorse och gick in på Snapchat såg jag att Jaclyn Hill lagt upp en story. Jag kollar alltid på dem och jag tycker om henne så mycket för den person hon är och den enorma inspiration som hon för med sig. Jag har följt henne i säkert 5-6 år (om inte mer) och jag tycker om henne inte bara för att hon är en extremt duktig makeupartist men för att hon har så mycket mer än bara ytlighet, dyra handväskor och fillers i läpparna. Hon lever på insidan och när jag lyssnade på vad hon sa visste jag att jag var tvungen att skriva ned det innan det skulle försvinna. Hon lyckas alltid påminna mig om det viktiga i livet. Så här kommer hennes story nedskriven:
 
Dagens ord: 

So this is just a random thought and I know that I don’t talk very often about like me and Jons love. I know that we just post pictures together and we don’t really let you guys too much into our personal life. But I’ve been thinking all day long. About how grateful I am for the love that him and I share together. And it’s crazy because when you first get married, we got married really young, and so many people told me and Jon like “you know, oh you know you’re in that puppy love stage and this is how it is in the beginning, that newlywed stage and then you’ll grow out of it, but you’ll reconnect and you’ll refind that love when you get older. Monuments of moments: the first time you have a baby, the first time you buy a house, you’ll just reconnect and you’ll love each other all that more. And the first time you get your big break” and so on and so forth.

 

But for me it really hasn’t been that way, for the both of us. When those things happen we’re so grateful and appreciative but that’s not what connects us. For me, like I just live for the moments when we just fall in love all over again. And I know a lot of you guys know exactly what I’m talking about and some of you don’t cause you haven’t experienced it yet. But you will and it is out there for you. But like last night I was just in a fuzzy mood before I went to bed. I don’t know, I’m PMS:ing or something, like my boobs hurt and I was just fuzzy. I was kind of like throwing a tantrum. And I looked over at him and made eye contact with him and the way he was looking at me, just the look in his eyes, I was just like *sighs*, I just fell in love with him all over again. And those are the moments that I just live for. Like they bring me to tears. Like more than makeup, more than anything else that I love. That is the deepest shit to ever exist and I’m just so thankful for the opportunity to fall in love again.

 

There is just nothing in the world that feels as good as loving someone and the second as being loved back. And I’m just taking a day to really, really, deeply appreciate that, you know. Just unconventional and unconditional love. I’m so thankful for it you have no idea. And I just hope that everyone at some point in their life has the opportunity to feel that way. Even if it means you used to feel that way and then you lost that person, whether they passed or you broke up. I hope that you never, for one minute stop and forget what that felt like because it is the best feeling in the entire world.

 

One of my favorite authors of all time from when I was, god I discovered her when I was like 13 years old, she said “you never stopped silently loving those you once loved out loud.” And that has stuck with me my entire life.
 
❤️

Borås

on the 2017-10-14 @ 20:13:30
Hej vänner!
 
Igår åkte vi till Borås för tävling. Tävlade korta idag och långa imorgon. Korta gick ändå ganska bra med tanke på omständigheterna. Jag ramlade på 3S och försöket på 2A var väl okej och i 3T höll jag inte inne riktigt men den var ändå okej. Däremot fick jag level 3 i kombinationspiruetten och level 2 i himmelspiruetten. Vet inte varför jag fick lägre level men i himmel tror jag att det berodde på dippen i början. Jag har ju haft en "sträckning" i baksida lår sen måndag vecka 28 så jag har inte kunnat stretcha ordentligt eller göra dippen så bra så jag måste träna lite mer på den. Jag fick betalt för den i Luleå så jag får vara lite mer ordentlig imorgon. 
 
Jag känner mig rätt nöjd ändå. Jag har haft så mycket problem med ryggen så jag trodde knappt att jag skulle kunna klara mig igenom programmet. Hoppades på att adrenalinet skulle kicka in så jag slapp ha ont. Jag kan inte jogga, knappt hoppa på marken osv. Hade så mycket kläder på mig både på isen och utanför när jag värmde upp för att hålla mig ordentligt varm. Jag tränade i torsdags men fick gå av för att det gjorde så fruktansvärt ont. Jag vilade från träningen igår men det är jobbigt att ha ont oavbrutet. Jag borde gå och röntga och kolla så att det inte är något fel. Tog en värktablett idag och uppvärmningen off-ice blev liksom lite styrkeövningar typ så det är svårt att få upp pulsen och komma in i andra andningen. Så jag är som sagt nöjd ändå och glad över att ryggen inte pajade helt även om det gör ont nu. Jag hoppas att den håller imorgon också men det tar så mycket tid och energi att ha ont och det är så tråkigt.. 
 
Jag ligger sexa nu och imorgon är det långa vid 15.07 då min grupp går på. Ni kan följa alla resultat för min klass HÄR och för övriga klasser HÄR. Livestream hittar ni HÄR. Ni behöver bara registrera mejl och ett lösenord det är gratis att titta. :) 
 
Vi kom ganska nyligen tillbaka från middagen så nu blir det vila på rummet resten av kvällen och ladda upp inför imorgon. 
 
Hoppas att ni har en riktigt bra lördagskväll!
Var rädda om er!
Kram ❤️

Jag har de bästa människorna i mitt liv

on the 2017-10-12 @ 09:28:31

Att få det här på morgonen av den vän som känner mig allra bäst. ❤ 
När man pluggar på den 45:e bästa juristutbildningen i världen!

on the 2017-10-11 @ 20:12:00
Hej vänner!
 
Kom hem från träningen för en stund sedan och kunde inte träna hela passet för att det gjorde ont i ryggen. Så frustrerande och irriterande. Orkar inte prata om det mer så jag lämnar det där och har bestämt mig för att den kommer att vara bra imorgon. Så är det bara. 
 
Först en lite rolig grej. Juristprogrammet på Stockholms universitet är den mest sökta utbildningen i Sverige, det har den varit flera år i rad tror jag. Enligt ny statistik är juristprogrammet på Stockholms universitet det 45:e bästa i världen! Hur coolt? Det är numera även den bästa juristutbildningen i Sverige. Slaaayy. Läs mer om det HÄR
 
Sen vill jag passa på att ge mig själv lite cred. För er som är allergiska mot att vi ska peppa oss själva eller att jag peppar mig själv ni kan ju sluta läsa här, haha. Jag vill bara skriva att jag är så jälva bra. Jag är verkligen det. Jag är så stolt över vad jag har lyckats åstadkomma hittills i livet. Jag känner mig stolt över att jag lyckas plugga på en av de svåraste utbildningarna i landet samtidigt som jag elitidrottar och jobbar en del. Jag tror att det är svårt att förstå hur mycket tid det går till träning. Dagarna är långa och igår åkte jag hemifrån vid 14 och kom hem strax efter 20. För att träna. Det är inte bara 2 h ispass vi kör och sen åker hem. Nej, nej. Det är uppvärmning 30 min innan isen, själva träningspasset och sedan nedjogg och stretch efter varje pass. Dessutom hade vi fys igår också. 
 
Sen har den första kursen den här terminen tagit så mycket tid och energi och varit så utmattande. Men jag har gått till träningarna varje dag ändå. För att jag vill åstadkomma något. För att jag tycker att det är så sjukt, extremt, oerhört, fantastiskt kul (no chill, haha)!! Och visst jag är 23 år, 24 i december, jag bor hemma fortfarande och mitt första jobb fick jag december 2014 för att fokus innan dess alltid legat på skola och träning. Men vet ni? Jag är så sjukt stolt ändå. För alla kan inte ha allt. Jag har förmågan att kunna klara av det jag gör och att må bra samtidigt. Och det här med att må bra och samtidigt plugga till jurist har jag med tiden insett är sällsynt och det är så himla tragiskt. Studenter som har sån prestationsångest eller är så stressade att de inte kan koppla av, njuta av ledighet, är rädda att inte få AB på tentan. Och hur kul liv är det? Jag säger inte att man inte kan prestera på topp och må bra samtidigt, men det är inte många som mår bra ska ni veta. Och jag säger inte heller att livet är tråkigt bara för att man har toppbetyg. Tro aldrig att alla som pluggar "svåra utbildningar" eller "statusutbildningar" är toppresterande maskiner som kan få allt de pekar på för så är det verkligen inte. Jag ville bara påminna om det för överallt i sociala medier så trycks allt in i en enda kategori och det är perfektion
 
Jag har slutat bry mig på sociala medier. Jag har ingen (och då menar jag verkligen ingen) koll på vad andra har för sig mer än de jag följer som dyker upp i mitt flöde på Instagram eller Facebook. Det där på insta när man kan se vad folk likear osv, alltså jag är helt lost när det kommer till det, haha. Varför? För då sitter jag där i slutet av dagen och jämför mig med alla andra och då går det åt helvete. Så jag lägger fokus på mig själv istället. Vad kan jag göra för att må ännu bättre, bli en ännu bättre människa och bli ännu lyckligare? Det driver mig så mycket. Så mitt tips till er: Skit i allt och alla för de som inte behandlar er med respekt, som snackar skit bakom er rygg, som är avundsjuka, de kan dra. Och de kommer aldrig, aldrig, aldrig att i det långa loppet komma någonstans i livet. Haaa deeee! Ingen människa ska behöva känna att de inte blir respekterade för att de vill fullfölja sina drömmar. That's it. Och var glada för varandras skull för tusan. Glöm inte det. Jag är så glad för allt mina vänner lyckats åstadkomma, både gamla och nya, för att jag tycker att de är så himla grymma som kämpar på!
 
Så lägg fokus på er själva, behandla er omgivning med respekt och var bara dig själv och jobba hårt för det du vill lyckas med så kommer det med tiden att generera i något större. Det är vad jag innerst inne tror. Visst, konståkning är ingenting som är meriterande på ett CV men så länge jag innerst inne vet hur hårt jag sliter och har slitit för att få allt att fungera så finns det ingen som kan komma i vägen och den känslan är helt fantastisk! Så kör på och håll hårt i era värderingar och vad ni innerst inne tror kommer att leda till något i längden så kommer det att gå jättebra för er. 
 
Hoppas att det här inlägget hjälpte någon där ute! 
 
Dagens ord: "Folk som alltid har haft en fritid förstår inte hur det är att inte ha en." Och nej det är ungefär 5 % av alla människor (om ens det) som verkligen fattar hur det är att inte ha någon fritid. Men håll hårt i den/de procenten som förstår sig på dig. Som peppar och stöttar och som alltid ställer upp för det finns inte speciellt många. 
 
Ha en bra onsdagskväll! 
Kram ❤️
 
 

När det är så bra så man inte vet vart man ska ta vägen

on the 2017-10-10 @ 21:55:00
Hej vänner!
 
Känslan när hela inlägget raderades när man skrivit massor om konståkning. :))) Då börjar vi om igen..
 
Har ju haft så mycket i skolan på senaste tiden så har inte hunnit kolla på alla konståkningstävlingar som varit. Tog ikapp en del igår kväll och idag. Jag börjar med att visa Papadakis och Cizeron. Deras nya program är bland det bästa jag sett någonsin! De åker till Ed Sheeran i korta och Månskenssonaten i långa. Jag gillar inte ens Månskenssonaten men när man till och med kan få mig att tycka om låten för att man åker så bra då har man gjort det jävligt bra, haha. Nej men alltså de åker ju så mjukt och följsamt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tvingar (haha) er att kolla på båda programmen. Om ni bara kollar på ett så titta på långa. Det måste vara det bästa jag sett någonsin. Perfektion från början till slut. De åker verkligen som en person även om de är två. Det är inte ofta man ser såhär vacker konståkning det är därför jag publicerar det här. Även om ni inte ens gillar konståkning så måste ni kolla. Och titta gärna två gånger för andra gången ser man alla detaljer och hur perfekt det faktiskt är. Det märks att det är OS säsong och den här säsongen kommer att bli en riktig rysare!! 
 
Korta
Långa
 
Hoppas att ni får en mysig kväll!
Kram ❤️

P.Y.T & Thinkin bout you

on the 2017-10-08 @ 21:55:45
 
Finns ingen med den rösten som är så karismatisk och jordnära med glimten i ögat. Jag följer henne på insta och såg för några dagar sedan att hon är förlovad nu också. Hur kul!?
 
❤️
 

Firat pappa och fina (?) fötter

on the 2017-10-08 @ 11:43:00
Hej vänner!
 
Hoppas att ni mår bra! 😊 Jag hade en supertrevlig kväll igår! Pappa fyllde år i veckan så vi firade honom igår med middag och trevligt sällskap. 🎉 Det blev verkligen en supertrevlig kväll och jag gick och la mig kl 2 så jag lär bli trött i eftermiddag men just nu känner jag mig ganska pigg. 23 min innan gästerna kom igår så frågade jag mamma och pappa om det fanns något alkoholfritt hemma, typ mineralvatten. Det hade de självklart glömt så jag kör i all hets till Ica och fixade det hela, haha. Jag dricker ju så lite alkohol och nöjer mig alltid med vanligt vatten under en hel kväll men tur att någon tänker i alkoholfria banor, haha. Hann precis och sen hämtade jag brorsan och hans flickvän. Lagade mat typ hela dagen också. Bjöd på flera olika pajer så mamma och jag höll på med det hela dagen. Jag bakade bröd också som blev sjukt gott och efterrätt gjorde jag också. Bästa som finns är ju att kunna hjälpa till och få någon annans dag att bli bra! 
 
Tänkte dra iväg till gymmet om en stund och ska försöka jogga lite och se hur ryggen reagerar. Jag var ju hos naprapaten i fredags och jag är lite stel åt ena hållet i ryggen och det är lite obalans mellan höger och vänster sida, speciellt när jag skulle hålla emot när min naprapat tryckte ned ett ben i taget. Vänster ben var ju sååå svagt. Orkade knappt hålla emot. Höger var lite bättre och det blev bättre efter behandling. Det är så sjukt att man tappar i styrka vilket jag inte direkt känner av så mycket men kroppen vänjer sig väl vid oblansen antar jag. Jag gillar min naprapat sjukt mycket och hon är så trevlig! Hon försökte knäcka ryggen också åt "varje håll" men det gick inte. Brukar alltid knaka lite och hon sa att jag var stel haha. Det gick att knäcka på ett annat sätt i alla fall så det var bra. 
 
Måste berätta en lite rolig grej som naprapaten sa också. Som ni vet har jag ju typ planetens fulaste fötter men hon sa "gud vilken muskel du har här" och tittade på min fot. Jag svarade "nej men det där är bara nån knöl från skridskorna" eftersom jag har knölar överallt. Och hon ba "nej, nej, det där är en muskel" och poängterade "det är inte ofta jag ser så muskulösa fötter, bra jobbat, det är bra det!". Och det var liksom BÄSTA komplimangen för mig som vet om att jag inte har så vackra fötter, haha, men de är vältränade i alla fall så det är min lilla tröst. Var såklart tvungen att jämföra med några på träningen men ingen hade den muskeln lika synligt som jag hade så då vet jag att det kommer från "egen träning" och sen är det kanske genetiskt också. Blev i alla fall väldigt glad av den fina komplimangen trots att det var en fotkomplimang hahaha. 
 
Ja, ni ser ju hur mycket jag kan babbla på om allt och inget. Läser ni ens det här? Haha.. 
 
Ha världens bästa söndag och njut av sista dagen på helgen. 
Haaa deee!
Kram ❤️

Onsdag morgon och jobbig gårdag

on the 2017-10-04 @ 07:58:20

Godmorgon! 


Sitter på bussen påväg till skolan nu och ska ha tenta i 4 h. Får verkligen hoppas att det går bra men det känns som att allt beror på frågorna just nu. Vissa frågor är så filosofiska så jag förstår inte ens vad de handlar om. 

Det var en lite jobbig dag igår för jag kände mig helt slut och utmattad. Gick upp vanlig tid 7.45 men orkade knappt gå upp. Åt frukost och gick och la mig igen och vaknade 10.40. För er som känner mig vet att det aldrig händer. Inte ens ibland. När jag gått upp så är jag uppe. Kroppen kändes bara så trött så jag var tvungen att sova. Sov 30 min till innan träningen också. 

Sen blev det träning men det gick inte att träna mer än 30 min på is för sen hade jag så ont i ryggen att jag inte kunde göra något alls. Var med på fysen efter däremot men allting blir ju väldigt begränsat när man har ont. Började få ont i ryggen förra veckan i torsdags kväll men sen blev det bättre men nu gör det ondare igen. Jag förstår mig inte på min rygg... Nu känns den "okej". Kan bara sova på sidan och det ömmar ju hela tiden men jag hoppas att det bara går över av sig själv och att naprapaten hjälper som jag ska till på fredag. 

Efter träningen blev det bara att åka hem, laga middag och repetera skolarbete. Pluggade knappt någonting för jag orkade verkligen inte och var själv hemma också så det blev en lugn kväll och fokus på att bara vila ut. Nej, det var lite jobbigt igår men nu ska jag samla energi. 

Hoppas att ni får en bra kanelbullens dag. 
Kram ❤