25 år idag! 🎉

on the 2018-12-10 @ 16:12:52
 
Då var det 10 december, Nobeldagen och idag fyller jag 25 år! 🎉🎈🎁 Känns inte alls som min födelsedag och har inte riktigt fått födelsedagskänsla. Däremot tycker jag att det har försvunnit ju äldre jag blir men den åsikten delar nog ganska många med mig har jag förstått det. 😂 Sen är det ju alltid trevligt att fira och så! 
 
Jag har inte bloggat sedan den 25 november ser jag, tre veckor har gått! "Varför då?", tänker säkert ni. Ja, det är det vanliga liksom, haha. Jag har en del att läsa i skolan nu och en skrivuppgift som ska in om en vecka men det är en sjukt intressant kurs och PM uppgiften som jag skriver om måste vara den absolut roligaste och mest intressanta PM jag skrivit på juristprogrammet faktiskt. Så det är riktigt kul! 😃 Sen har jag träningar som vanligt och har jobbat lite också. Så allt flyter på som vanligt med andra ord. 
 
Idag har dagen bestått av plugg, seminarium och snart blir det tidig middag och sen iväg till ishallen och hemma vid 22 ikväll. Full rulle. Standard mitt liv. 😅 Men livet känns ganska meningsfullt nu för att skolan är så sjukt intressant och det höjer hela vardagen. Idag hade vi seminarium om grov fridskränkning och grov kvinnofridskränkning. 
 
Jag hoppas att ni har en toppendag. 
Var rädda om er så hörs vi när jag har tid (tar mig tid) igen. 😅
Haaa deeee! ❤️
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback