Parens VM final

on the 2018-03-22 @ 23:58:00
Hörrni, alltså jag orkar inte. För er som såg parens final: hur bra var det inte!? Jag syftar ju såklart på Aliona och Bruno som tog hem guldet. Deras första VM guld. VM går ju i Milano så tävlingarna brukar sluta strax innan 22. Direkt efter träningen så kastade jag mig iväg och ba "ursäkta, men jag ska hem NU för jag ska kolla på VM finalen". 😂 That's me liksom.  💁🏼 Det är ju det som är så härligt med det man älskar. Att komma hem och kolla på sista startgruppen och se de allra bästa tävla. Men Aliona och Bruno åker ju så grymt bra! De slog världsrekord också med 245 poäng totalt!!! Helt galet! De åkte så fruktansvärt bra och de berör ju så jag sitter helt mållös. Hela programmet är perfektion och fyllt med små finesser. Deras korta var ju helt sinnessjukt bra också! Älskar deras korta!
 
Här skickar jag med deras åk från OS. Ni måste "offra" 4,5 min och kolla på det här. Jag är helt mållös. Programmet växer mer och mer ju längre de åker. Nej, men det här är så bra!!
 
Imorgon tävlar isdansen sitt korta och sen är det damernas final! Hoppas på italienskt guld men vi får se! Ryskorna är ju så sjukt duktiga. 
 
Nu ska jag sova och sluta prata konståkning! 😂
Natti vänner! ❤️
 
 

Comments

Kommentera här:

Namn:
remember me?

E-mail: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback