Söndag 29 december 2019

on the 2019-12-29 @ 22:53:17
Hej vänner!
 
Alltså jag är tillbaka. Förlåt att jag har haft ett långt uppehåll från bloggandet men jag har ändå en giltig ursäkt. Det känns som att så mycket har hänt men ändå ingenting i stort sett, haha. Ni har inte missat något viktigt i alla fall förutom när jag den 4-5 december jobbade på Aviciis hyllningskonsert. Alltså det blev en SÅ fin kväll. Så mycket känslor i publiken och backstage där jag jobbade. Ni som vet att jag brukar jobba på sådana stora event vet att passen är hysteriskt långa två dagar i rad. Herregud vad jag var trött efter det. Vaknade upp 6 december och hade lite ont i huvudet och ont i kroppen men tänkte att det berodde på att jag hade jobbat så mycket och dessutom har jag fått det tidigare när jag jobbat på andra event. Hjälpte artisterna från logerna upp på scenen och såg till att allt flöt på bra så det var jättekul och alla var väldigt trevliga. För en artist fungerade inte mikrofonen och han bytte ut den två gånger och hade tillslut 30 sek kvar för att få det att fungera så jag stod ju där bakom och hade PANIK för att allt var livesändning så det behövde ju flyta på i tidsschemat hela tiden. Och stackars honom alltså.. Efter många om och men genomförde han numret med bravur så ingen var mer lättad än han och jag typ, haha. Jag vill inte skriva för mycket för det är foto- och filmförbud backstage för vår del men jag kan berätta lite mer om hur arbetet ser ut och så om ni som känner mig vill veta mer. ☺️
 
Från hyllningskonserten med publikrekord på 58 163 personer (ja, jag kommer ihåg siffran, haha)
 
Tyvärr blev jag sjuk och var det i ca. två veckor. Jag fick influsensa. Kul. Feber, hosta, ont i kroppen, orkeslös, alla symtom kunde bockas av på listan. Fyllde år den 10 december och skulle ut och äta med familjen men det var ju bara att ställa in. Den 14 december skulle jag fira med vänner men det blev ju också inställt för jag mådde ännu sämre då än tidigare den veckan. Lyckat. På Lucia mådde jag så dåligt att jag på morgonen tappade synen helt så jag fick lägga mig på golvet och krypa in i vardagsrummet för att hämta telefonen. Som tur var lyckades jag ringa 1177 och de kopplade mig direkt till 112 och ville skicka en ambulans. Under samtalets gång mådde jag okej så jag kunde efter ett tag ställa mig upp långsamt utan problem så de behövde aldrig skicka en ambulans som tur var. Jag har aldrig önskat att jag hade en gammaldags telefon med vanliga knappar så mycket som då. Det var rätt jobbigt att känna mig hjälplös gentemot mig själv liksom. Det är tur att jag är frisk nu. Jag har ju haft synbortfall två gånger förut. Första gången var när jag blev magsjuk påväg hem från Kanada förra sommaren och den andra gången var i Italien i somras när jag mådde dåligt. Men det verkar som att jag får det när jag har kraftiga infektioner. 
 
Den 19 december var jag på Operan och tittade på Nötknäpparen, vilket är en balett. Jag dansade mycket balett när jag var liten så jag älskar ju att gå på balett. Det var så många år sedan jag var på Operan men jag minns ändå Nötknäpparen ganska väl. Den är så fin! Och dessutom väldigt lättsam. Jag måste gå mer på balett för det är det bästa som finns (efter konståkning). 
 
Hade nästan glömt hur fint det är på Operan ❤️
 
Nu har ju JVM i herrhockey börjat också och jag har faktiskt varit duktig och tittat på två av två spelade matcher där Sverige deltog. Blev ju kanske tvungen att kolla när Sverige spelade mot Finland eftersom brorsan sitter 100 % stenad framför TV:n och han och hans tjej kom hem till mamma, pappa och mig för att äta middag den kvällen. Men i går kollade jag även när vi spelade mot Schweiz och det var av eget intresse. Alltså jag anser att ishockey är ganska kul men bara om det är viktiga matcher och om Sverige spelar internationella matcher. Kollar t.ex. inte SHL eller NHL för så kul tycker jag inte att det är, haha. 😂 I går lärde jag mig äntligen vad en icing är efter googlande. Hallå cred till mig, eller? 😂 Jag tror att jag kommer ihåg vad det är nu. Jag fattar ingenting av sporten, haha men försöker lära mig. Dock är det svårt att fatta när ingen förklarar. Men roligt med en sport med högt tempo. Dör ju av uttråkning när det gäller fotboll för det går ju så långsamt. Ren hysteri när det kommer till den sporten. Vet att Sverige spelar i morgon igen så då kanske jag ska ta och titta. Juniorerna är ju helt sjukt duktiga! Jag undrar hur urkass jag skulle vara på hockey om jag provade på. Vad tror ni? 😂
 
Julen var mysig också och jag hoppas att ni har haft det trevligt ni med!
 
Årets juldukning tog jag ansvar för. Jag älskar att duka! 
 
I går var det exakt ett år sedan vi flyttade till lägenheten. Det är ju helt sjukt! Tiden går så fort och det är magiskt att bo nära naturen och vattnet. Love it!
 
Bjuder på en gammal bild, den är helt oredigerad, lovar
 
Nu har jag suttit och skrivit på det här inlägget i över en timme så det är dags att sova. 
Ta hand om er så hörs vi! 
Haaa deee! ❤️
 
 

Tisdag 3 december 2019

on the 2019-12-03 @ 21:46:02
Hej vänner!
 
Jag var dålig på att skriva förra veckan men har ju inget att rapportera om (som vanligt med andra ord, haha). Jag tänkte snart sova för jag ska upp tidigt både i morgon och på torsdag och jobba på Aviciis hyllningskonsert. Det kommer att bli hur fint som helst och jag jobbar i logerna så det kommer att finnas en hel del att göra och passen är megalånga som ni vet. Det är ju alltid kaosets kaos backstage kan jag säga, haha. Jag får ju inte fota eller filma backstage så ni kan inte se vad jag menar. Men vi håller ordning i kaoset på något sätt ändå. 😃 Jag ska ta bilen eftersom det inte går att ta sig hem så sent på natten när vi jobbar så jag hoppas att jag hittar till Friends arena för jag har aldrig varit där. Hur sjukt ändå!? Och vet ni en annan sak? Jag har aldrig varit i Mos heller. 😅 Känner liksom att vad ska jag göra så långt borta, haha. Får åka dit någon gång när jag tar mig tiden. 
 
Vi hörs hörrni! Jag ville bara kasta upp ett inlägg här så att det är gjort eftersom jag inte har tid varken imorgon eller på torsdag. 
 
Haaa deee! ❤️