Veckans inlägg

on the 2019-11-24 @ 22:20:45
Heej vänner!
 
Höll på att glömma veckans inlägg. Jag vet inte vad jag ska blogga om så jag har liksom inte prioriterat att skriva här, hehe. I torsdags morse drog jag ut min visdomstand och har haft ganska ont sedan dess. Har varit väldigt svullen och haft svårt för det mesta känns det som. 😂 Har ätit 22 Alvedon och 11 Ipren och jag äter aldrig värktabletter om jag inte måste så det kanske ger er en ungefärlig bild över hur jag haft det. Men smärtan har inte varit outhärdlig ändå. Den har varit mer öm, stel och strålande men att ha så dygnet runt gör att det tillslut bara gör ont om ni förstår hur jag menar. I dag har jag varit lite mindre svullen men hoppas att det är borta i morgon. I natt vaknade jag vid 2.30 med tandvärk och kunde inte somna om förrän strax efter 4 så det har blivit massor med vila och sömn den här helgen. 
 
Nu håller jag och min klasskompis på med uppsatsarbetet hela veckan som kommer så det är skönt att det är en del att göra. Jag hatar när det är för lugnt som ni vet haha. 😂
 
Var rädda om er och nästa inlägg får bli lite roligare än såhär. 
 
Haaa deee!
Kram ❤️

Tand- och tagguppdatering

on the 2019-11-12 @ 19:32:24
Hej vänner!
 
Då var det tisdag och av någon anledning har de senaste inläggen blivit upplagda på tisdagar. Vet inte om jag ska fortsätta med den trenden eller inte...? Jag har äntligen lämnat in mina slutgiltiga versioner av de två texterna som jag tror att jag har nämnt förut (skolarbete). De skickades in i fredags och det var ju väldigt skönt! På kvällen blev det middag med en klasskompis för att fira. 
 
Jag har blivit lite förkyld, hade halsont i helgen men det är bättre nu så jag är bara täppt men lite trött typ. Det är ju så sjukt tråkigt att det är mulet och regn oavbrutet i stort sett hela veckan så det är säkert därför jag är trött också. Så deppigt, haha. Men det är bara att hålla humöret uppe ändå. 🙆🏼 
 
Förra veckan var jag på Karlakliniken för konsultation för att kolla min visdomstand som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag fick en remiss till en specialisttandläkare så det känns bra att någon expert gör det. De var så vänliga och professionella och berättade exakt hur operationen kommer att gå till så jag känner att jag är i trygga händer. Jag fick en bokad tid nästa vecka så hoppas att det kommer att gå bra. Jag kommer ju ha rejält ont efteråt och vara svullen sa de så det är ju bara att bita ihop typ och äta mjuk mat i ca. fyra dygn. Men tanden kommer aldrig att bli bättre om den sitter kvar så då är det lika bra att ta ut den så att det inte bildas bakterier och uppstår ett hål som då inte går att laga. Eftersom visdomstanden sitter med kronan mot den andra tanden så är det risk för att det blir hål nämligen.  
 
Anyway, jag jobbar ju en del som koreograf i klubben och det är så himla kul! Jag har tittat igenom så många program, gjort några helt nya, kollat igenom flera stegsekvenser och lagt till vändningar, rotationer och upper-body-movement samt jobbat med åkare på alla olika nivåer så det känns jättekul! Under höstlovsveckan när alla kunde komma tidigt till träningarna körde jag skridskoteknik med åkarna och det är ju typ det bästa och roligaste som finns. Vi tränade på väldigt enkla saker egenligen men det är så man ser vem som kan åka "ren" skridskoåkning och vem som "fuskar". Sjukt kul verkligen! 😃 Sen hjälpte jag till lite med ett uppvisningsnummer igår och det är så kul att koreografera. Speciellt när man hamnar i ett flow. Väldigt tacksamt jobb faktiskt! Hoppade lite på taggarna så det var därför rubriken blev "tagguppdatering" haha. 😂 
 
Jag hoppas att ni har en grym vecka! Jag och en klasskompis har kickat igång uppsatsarbetet som håller på från och med den här veckan och ca. 10 veckor framöver. Hon och jag har ett så bra samarbete så det känns jättebra! Känns så sjukt att jag snart är kriminolog också. Dreams come true, hörrni. 
 
Haaa deee! ❤️ 
 
 
Jag kastar in ett par nagelbilder för det var så länge sen. Det är från Essies kollektion "Sweater Weather". De har släppt en kollektion som heter "Rocky Rose" men jag hittar inte den i Sverige. Om ni hittar den så säg till!
 
 
 
 

Riktigt höstväder

on the 2019-11-05 @ 19:00:26
Hej vänner!
 
Här kommer veckans inlägg som utlovat. 😂 Jag sitter fortfarande med två skrivuppgifter i skolan som jag skrivit på i ca två veckor. Det är 14 sidor brödtext totalt så det är ju en del och den här kursen har varit så sjukt intensiv. Jag lämnade in dem i fredags och då var de inte helt klara. Imorgon är det opponering men det är snarare en miniopponering, haha. Den är väldigt liten faktiskt. Sedan ska uppgifterna in igen på fredag och då är det slutgiltigt. Därefter är det bara examensarbetet kvar och sen är jag kriminolog om allt går som det ska. 😍 Jag säger alltid "om allt går som det ska" för vad som helst kan ju hända; man blir sjuk under en längre tid, missar något obligatoriskt moment eller vad som helst. Jag har alltid varit lite vidskeplig. 😅 Det ska bli så skönt faktiskt och sedan är jag klar med skolan PÅ RIKTIGT. Så kul ju!!! 
 
Vad ska ni göra den här veckan? 
 
Dagens ord: "Be enough for yourself first, the rest of the world can wait."
 
Hoppas att ni mår bra och njuter av veckan.
Haaaa deeee! ❤️
 
Bjuder på några bilder från Djurgården: