Snygga tänder ligger inte i generna

on the 2019-10-29 @ 09:24:33
Godmorgon!
 
Alltså hur fin morgon är det inte i dag? Jag gick upp 5.45 eftersom jag skulle till tandläkaren vid 8.00. Tog båten in till Nybroplan och alltså det var ju hur fint som helst! Soluppgång och klarblå himmel. För er som följer mig på Instagram så kolla på min story. Jag tog tyvärr inga vanliga bilder. 
 
Allting gick bra hos tandläkaren. Jag hade typ ingen tandsten och inga hål så det är ju bra. MEN. Sen röntgades tänderna. Allt såg bra ut förutom att jag har en visdomstand på min högra underkäke som växer horisontellt. 🙃 Den har vuxit upp från tandköttet men inte så mycket. Det som är "farligt" med att ha den kvar är att det kan komma in bakterier mellan visdomstanden och tanden som sitter bredvid och det blir ett hål. Det gör att jag i framtiden kanske behöver rycka ut två, då skadade, tänder. Min tandläkare, som för övrigt är planetens bästa och ska gå i pension nu, sa att det är klurigt att dra ut visdomstanden eftersom den växer horisontellt så det går inte att fatta tag i den. Istället får man kapa tanden på hälften och dra ut den delen. Men det är inte helt oproblematiskt eftersom det finns en hel del nerver under tanden. Sen kanske det inte går att dra ut den ändå för att det ligger ben längst bak vid tanden som gör att den inte går att dra ut och då får man kapa ben också för att kunna rycka upp den. Visst låter det enkelt? Hahah, alltså tänderna på mammas sida (de gener jag fick) är starka men de växer ju som hej kom och hjälp mig tyvärr. Tur att jag fick tandställning på överkäken när jag var yngre. Min brorsa fick perfekta tänder. Extremt symmetriska och med ett perfekt bett. Vad fick jag liksom? Hahah. 😂 Min knäppa visdomstand har alltså gjort att mina tänder på underkäken sticker ut mer än vad de har gjort tidigare och det är först nu jag förstår varför. Kul. Får bli rik så att jag kan skaffa tandställning på underkäken. 
 
Summan av kardemumman kommer jag att få en kallelse till den tandläkare som tar över efter min vanliga tandläkare eller till en specialisttandläkare. Men det ska nog gå bra tillslut. Jag vill bara få det gjort så fort som möjligt så att det är avklarat liksom. 
 
Nu ska jag arbeta med båda mina skoluppgifter som ska in på fredag. Stressens stress känner jag. 
 
Jag hoppas att ni har en fantastisk dag i solen!
Haaa deee! ❤️ 

JUST DET!

on the 2019-10-27 @ 22:40:03
Heej vänner!
 
Jag har tänkt på bloggen hela veckan och att jag inte får glömma bort att lägga upp ett inlägg den här veckan. Nu är klockan 22.33 (söndag) och jag kom på att jag inte lagt upp något, haha. Så var det med "jag ska blogga en gång i veckan". 😂 Jag har så mycket i skolan just nu så det är därför det inte kommit upp ett inlägg tidigare. 
 
Jag ska snart sova så inlägget blir inte särskilt långt. Det var en GP tävling i Kanada nu i helgen och Piper och Paul tävlade och de åkte så bra så DE VANN!! Alltså då blir man ju så himla stolt. Jag lägger upp deras korta och långa här. Långa var väldigt dålig upplösning och båda klippen tas säkert bort p.g.a. upphovsrätt men kolla medan de ligger uppe. 
 
Jag hoppas att ni har haft en härlig vecka trots sjukt mycket regn (i alla fall i Stockholm). 
 
Haaaa deeee! ❤️
 
 

Den bästa tiden på året

on the 2019-10-19 @ 13:20:06
Hej vänner!
 
Nu är det definitivt den bästa tiden på året när det är massor med ISU och GP tävlingar. Det är ju så kul! I helgen är det Skate America i Las Vegas och Nathan har tävlat. Som vanligt sitter jag mållös efter hans åk. Däremot tycker jag inte om hans musik (La Boheme) men även om jag inte gillar den så åker han till musiken och det är det tyvärr inte många som gör. Det är lika välkoreograferat som vanligt och han har 102 poäng efter korta. Haha, hur grym!? Jag förstår däremot musikvalet för de två senaste säsongerna har han haft väldigt karaktäristiska program i korta så det är ändå kul att han testar något nytt. Jag ser fram emot att följa hans säsong. Han kan gå hur långt som helst. 
 
 
Hoppas att ni tittar! ❤️

Dags för en uppdatering

on the 2019-10-09 @ 21:14:57
Blockis förra veckan

 
Oredigerade solnedgångar ❤️
 
Hej vänner!
 
Då har vi alltså kommit cirka en vecka in på oktober och det är höst på riktigt. Jag tycker verkligen om hösten och älskar hur naturen skiftar i färg. Ibland går det till och med att se skillnad från en dag till en annan. Jag har varit en del på Djurgården på senaste tiden och det är ju så himla vackert där! Sprang där en gång förra veckan och var tvungen att åka dit igen dagen efter för att fota, vilket annars är lite svårt när man springer, haha. 😂 
 
Jag vet att jag har varit så galet dålig på att blogga här men jag tänkte börja med att blogga en gång i veckan nu så att det blir lite mer regelbundenhet på det här stället. Har ni önskemål på någon dag ni vill att jag ska blogga? 😊 Eller kanske önskemål om vad jag ska blogga om? 
 
Som ni vet (eller som jag tror att ni vet) pluggar jag en termin till i skolan för att få en kandidatexamen i kriminologi. Jag vill dock arbeta som jurist men eftersom jag är så nära en dubbelexamen känns det dumt att inte läsa kursen i 4,5 månader. Det är förhållandevis svårt att få jobb som jurist efter examen så jag ska börja söka jobb redan nu. På fredag ska jag avsätta tid så att jag kommer igång med det ordentligt. Även om jag är extremt taggad på att komma ut i arbetslivet "på riktigt" känns det samtidigt ganska läskigt. Jag har i stort sett under sommaren förstått att jag ställer väldigt höga krav på mig själv även om jag aldrig går runt och tänker "oj, vad jag ställer höga krav på mig själv nu". Jag tror att jag har berättat om det förut. Jag reflekterar liksom aldrig över hur någonting är, jag bara kör.
 
Jag vet till exempel att jag är ganska pedantisk men jag beskriver inte mig själv särskilt ofta som pedantisk. Istället tänker jag bara att jag är väldigt ordningsam och organiserad och tycker om att ha städat runt omkring mig, och inte att jag är pedantisk. Visst är det lite knäppt ändå? 😂 Jag hatar till exempel hårstrån som har fallit av från huvudet, haha. Då ligger det där på golvet och sedan ska jag trampa runt i det. Jag menar hur ofräscht är inte det? Då är det bättre att dammsuga liksom. Varje morgon kollar jag dessutom efter mina hårstrån i sängen för det finns ju inget värre än att gå och lägga sig och känna att det är hår på lakanet. Nej, men alltså NEJ. HAHA. Är det mörkt på vintern tänder jag ficklampan på telefonen och lyser i sängen för att vara på säkra sidan att jag inte har missat ett hårstrå om jag nu har tappat något. 😂 Jag är lite knäpp men det har jag ju liksom alltid erkänt så här har ni alla mina städtips. Det är ju tur att jag bara bor med mina föräldrar och inte har ett förhållande och bor med en kille för han hade ju inte stått ut en dag. 😅
 
Vilket informationsrikt inlägg ni fick ta del av, hehe. 
Vi hörs inom en vecka eller så!
Haaaa deeee! ❤️