Vad är oddsen?

on the 2020-01-19 @ 22:27:03
Hej vänner!
 
De senaste veckorna har jag varit dålig på att uppdatera men här kommer två klipp från Nationals i Kanada där Piper och Paul vann isdansen och slog nytt kanadensiskt rekord. Hur häftigt!? I korta fastnade hon med håret i Pauls skjorta i början av programmet. Såg ut att göra så ont, haha. Vad är oddsen? Allt kan verkligen hända i konståkning. 😂 De åkte grymt efter det ändå och tog såklart hem guldet! 😍 Klistrar in deras korta och långa. 
 
Ta hand om er! ❤️
 
 
 
 

2020

on the 2020-01-05 @ 22:39:09
Hej vänner!
 
Gör er beredda på årets första blogginlägg, haha. Jag höll på att glömma att blogga. Det är ju så svårt att komma ihåg och veckorna går ju så fort. 
 
På tisdag ska uppsatsen lämnas in och jag har lagt hela eftermiddagen och delar av kvällen på det. Vi har legat jättebra i fas sedan dag ett men allt småfix i slutet tar såååå lång tid. Och det här med referenslistan. HAHA. Alltså ni som fattar, ni fattar. Jag la nog 2,5-3 timmar på det i dag. Då har vi ändå lagt mycket tid på det tidigare också. Allt måste ju stämma överens med det som står i löpande text också. Evighetsjobb men nu är det bara två källor kvar och sen ska det vara klart. I morgon ska jag träffa min uppsatskompis (världens bästa) och vi ska fixa det sista. När vi skickar in den på tisdag ska vår handledare avgöra om den får komma upp på examination. Det beslutet kommer på torsdag men den kommer att skickas upp för vi har en fullständig uppsats (även om det kan vara småfel). Veckan efter det har vi opponering och veckan efter det ska den slutgiltiga versionen skickas in som är det examinatorn bedömer allt utifrån. Sen är jag KRIMINOLOG! Hur coolt!? Längtar verkligen.
 
I går träffade jag min klasskompis från juridiken och min kompis frågade om jag ville dra ut så vi bestämde det på eftermiddagen. Båda är singlar så vi kände att "vi kan inte sitta hemma och deppa in det nya året" haha. Ni som känner mig vet att jag går ut extremt sällan. Senaste gången jag var ute var i juni när jag tog examen men det brukar bli en eller max två utgångar/år normalt sett för min del. Jag är ju ingen partytjej, haha. Hur som helst. Jag älskar ju att dansa när jag är ute. Bästa som finns. Så vi gick inte hem förrän 2.30 och mamma hämtade mig så jag kom hem fort vilket var skönt. 
 
Hörrni såg ni JVM finalen i herrhockey? Tråkigt att inte Sverige tog sig till final MEN Kanada vann ju och ingen är mer glad över att det var dem som vann än jag. Juniorhockey är ju så spännande! Kanada och USA är ju mina andra hem. Om jag bara ska utgå från länderna i sig måste jag nog säga att jag tycker om Kanada mer. Det känns hemma på något sätt. Och Colorado Springs i USA kommer alltid att kännas som hem också. 
 
Vad har hänt mer? Tror att det var allt för nu, har inget intressant att rapportera, haha. 
Ta hand om er och god fortsättning! ❤️